При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
497
2
 
5
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
До 510. Днес само добри идеи се раждат. :))))
496
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
САЩ трябва да закрият всички 880 бази по света, и само една в Москва да направят!
495
8
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
При ядрена война между САЩ и Мордор всички ще дyхаме супата. И нормалните хора и чугунeнитe тикви с монтирани на челото петолъчки :))) А този сенилен старец като се изказва за силозите и за бързия край на войната, взе ли предвид Ядрената Триада? Освен силозите има и ядрени подводници и стратегически бомбандировачи. В момента единствени на света с ядрен стелт бомбардировач 6-то поколение Би-21 "Рейдър" имат само САЩ. И ако си мисли, че американците нямат хиперзвукови ракети е в жестока грешка :)
494
2
 
2
 
! Отговори
До Иво преди 2 седмици
Христов ли си?
493
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде е Медведев? Пак ли го промиват?
492
2
 
8
 
! Отговори
Никсън преди 2 седмици
Защо войната не спира? Нали Ню Йорк падна!
491
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
САЩ са терористична държава със стотици военни бази по света,НАТО е тяхната бухалка!САЩ се издържат чрез продажба на оръжия,краден на ресурси и постоянно наслагване на войни и конфликти!
490
5
 
5
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
Добра оферта за чебурашки..........Който подпише договор с руските въоръжени сили в Крим и се сражава по фронтовете в Украйна, ще получи земя на анексирания полуостров. Досега само жителите на анексирания полуостров можеха да получат земя в Крим от окупационните власти, ако участват във войната с Украйна. Сега такава възможност получават и нежители на Крим, които подпишат договор за участие във войната с Украйна. Като награда за това такива руски граждани ще получават безплатно парцел в Крим
489
2
 
2
 
! Отговори
Скляр преди 2 седмици
Сега червената линия е Комарово!
488
2
 
3
 
! Отговори
Господарите преди 2 седмици
Кой ще грабне скункса за наш Скот?
487
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аман от Тъкъри и Скотове!
486
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ФЪФ Бг , най-много ще изкярат младите българи , които нито учат , нито работят , и никаква загуба няма да имат , даже са на печалба !Най-много ще загубят Бг-''атлантиците'' , които няма да сънуват всяка нощ Путин !
485
1
 
5
 
! Отговори
Коефицент преди 2 седмици
Сега е момента да залагате в бета, за бадането на Москва!
484
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега, каква е червената линия?
483
1
 
5
 
! Отговори
Матадор преди 2 седмици
целият свят губи интелектуалци такива. Това да не е тенис мач.
482
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
САЩ и Русия винаги са се разбирали , жалкото е за ЕС , с такива като Урсула и Барековците , ЕС никога няма да ПРО-КОП-СА !
481
3
 
11
 
! Отговори
Германец преди 2 седмици
Скот Ритър... Хахахаха :) Ами да питаме и волгин, рублен и капейкин какво мислят :)
480
0
 
4
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 2 седмици
Освен Русия ,... в света има много по-големи щу-Раци , които могат д анатиснат ''КОПЧЕТО'' , така че Русия е най-малкият проблем , там все още има разум , както и в САЩ ... Кой разбрал - разбрал ..., жалкото е че в Бг все някой НЕ Е РАЗБРАЛ !
479
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Имало едно време.. А ето че дойде другото време , времето на роми и затворници , да станат РАБОТОДАТЕЛИ на българите , в България все да се оплакват ''атлантиците'' , че комунизмът е виновен , а не виждат че и в другите държави е иМАло комунизъм , и КЪДЕ СА ТЕ СЕГА.Да се стигне до там , че България е на всички последни места в ЕС , а над 1 млн. млади българи НИТО УЧАТ , НИТО РАБОТЯТ !А колко пък напуснаха България и при управлението на тези Бг-''АТЛАНТИЦИ'' !Баце :ТУКА Е ТАКА !Ама само тука
478
0
 
1
 
! Отговори
нн преди 2 седмици
Ей, както върви, щом има атомни бомби ще им доиде и времето. Номера ще е кой първи ще удари, САЩ или Русия и кой си е правил сметката и е усъвременил ракетите. Сега предат хиперзвуковите ракети, имаш ли ги имаш много. Кой преди две години си мислеше, че САЩ и Русия ще се сблъскат, но стана ли стана, че и атомните бомби, същата работа.