Синът на Байдън на съд, първо дело срещу дете на действащ президент в САЩ

Хънтър Байдън е с обвинение за незаконно оръжие
24
Синът на Байдън на съд, първо дело срещу дете на действащ президент в САЩ
Снимка: БГНЕС

Съдебен състав на федерален апелативен съд отхвърли вчера искането на сина на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър, за сваляне на обвиненията срещу него, свързани с незаконно притежание на оръжие, предаде Ройтерс.

Агенцията посочи, че така са отпаднали препятствията за започването на съдебен процес срещу него на 3 юни, който ще е първото дело в американската история срещу дете на действащ президент.

Състав от трима съдии от апелативния съд от Трети район на Филаделфия се произнесе, че Байдън-младши не може да обжалва обвиненията, тъй като низшата съдебна инстанция все още не е постановила окончателно решение по случая.

Малко след като се произнесе апелативният съд, съдийката от щата Делауеър Мариeлън Норейка разпореди процес с продължителност до шест дни да започне на 3 юни в Уилмингтън. Адвокатите на Хънтър Байдън обявиха, че ще поискат всички съдии от апелативния съд да преразгледат решението на този съдебен състав.

"Мисля, че въпросите по това дело са твърде важни и затова искането ни за преразглеждане на съдебното решение са основателни", заяви в изявление адвокатът на обвиняемия - Аби Лоуъл.

На сина на президента са повдигнати две обвинения в лъжа, че не е използвал незаконни контролиращи вещества, докато е притежавал огнестрелно оръжие, което е престъпление в САЩ, и още едно - че е притежавал нелегално това оръжие., Хънтър Байдън е закупил пистолет "Колт Кобра .38 Спешъл" през 2018 г., припомня Ройтерс. /БТА, Иво Тасев/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: САЩпрезидентбайдън
Още от САЩ
Нови разкрития: Още във фабриката частите за Boeing били дефектни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Хххх преди 1 седмица
До 13Шшшшш трай че ставаш за смях.......като ще го съдят къде е оня лаптоп с интересни неща вътре....те го съдят за някакво оръжие което не е било регистрирано...ще получи някакво административно наказание.....не ставай смешен и не бъди идолопоклонник...
22
0
 
5
 
! Отговори
Прав е младши преди 1 седмица
Оръжието не е незаконно. Подарък му е от Зеленски, заедно с част от територията на Украйна и благата на страната!Невинене детото с бело около ноздрите! Дете!
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От сега да ви кажа. Съдът губи. Печели синът на шефа. Стандартна ситуация.
20
0
 
7
 
! Отговори
Сайга 12 преди 1 седмица
до 19 Придобиването на ОО в САЩ вече доста се затегна. В голяма част от щатите първо се подава искане и следва няколко седмично или повече време проучване от местния клон на ФБР. Уточнявам, че иде реч за късо оръжие. И това е за защита на собственоста и живота на притежатея и семейството му, но в рамките на имота. Като изключим Тексас, разрешително за носене навън се дава много трудно. Притежаването на незаконна цев/и е федерално престъпление!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
незаконно притежание на оръжие? хаха, тези изверги съсипаха сащ и повлякоха света към пропастта, обаче обвинението е уникално смешно. за тази шайка престъпници явно няма да има земен съд.
18
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
НЕ ЗНАМ КАКВИ СА НАКАЗАНИЯТА НО КОГАТО КУПИШ ОРЪЖИЕ ТРЯБВА ДА ГО РЕГИСТРИРАШ ИНАЧЕ СТАВА НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАНИЕ! ВЪВ ФАЩ МОЖЕ ДА КУПИШ ОРЪЖИЕ И ОТ АНТИКВАРЕН МАГАЗИН ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ГО РЕГИСТРИРАШ! ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА А ДЖО БАЙДЪН ЩЕ ГО ПОМИЛВА ПРЕЗ 2-РИЯ СИ МАНДАТ :D
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Злобната Хилъри бе много по-удачен вариант от този изперкал пенсионер. Какво творят тези демократи не ми е ясно.
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щях да кажа и бащата и той на съд,ама той няма да се сети и името си пред съдията да каже
15
0
 
18
 
! Отговори
Какво преди 1 седмица
се превъзнасяте пред върховенството на закона в САЩ? Това че ще го съдят, далеч не значи че ще бъде осъден. И кой може да гарантира, че това не е ПР предизборна акция, точно за такива като вас?
14
0
 
26
 
! Отговори
Gogo преди 1 седмица
На колко години е детето на тоя?Някъде около 55 !!!Много са сладки децата на тази възраст. ..
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей такива държави обичам аз-да могат да съдят всеки,престъпил закона,без оглед на кой е синче или щерка!Без да му се дава възможност да се надява на връзки,познанства,ходатайства,покровителство!Да понесе цялата суровост на законите на страната!А не като у нас и в страната,от която наследихме всички злини,беззакония,своеволия и безнаказаности-болшевишката и мафиотска сибирия!
12
2
 
1
 
! Отговори
Сайга 12 преди 1 седмица
38
11
1
 
6
 
! Отговори
Сайга 12 преди 1 седмица
Колт ,,Кобра" в кал. 39 сп. e РЕВОЛВЕР, не е пистолет! Има известна разлика!
10
0
 
7
 
! Отговори
шиши преди 1 седмица
всички лоболатори с на този ***
9
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Голяма екзотика е най-демократичната държава да я управлява лице в понапреднала старческа деменция и със син, обвинен в тежки престъпления, извършени в Украйна. Очевидно за САЩ като най-демократичната и най-мощната държава на света такива неща не важат А ние се учудваме, че ББ, който от 15 години диктува политиката на държавата, е гушнал две баби и твърди, че ГЕРБ е най-малко виновен за предсрочните избори. И си вярва, 64-годишният пожарникар!
8
1
 
20
 
! Отговори
Мошеник и при това преди 1 седмица
въоръжен! Директно в зандана! Някой питал ли го е каква месечна сума в долари е получавал / вземал като директор на украинска компания? Нека и да спомене наркотиците, които е взимал даже публично! Не мога да разбера защо изобщо се опитват да го съдят? Директно при силно пигментирания американски бай Ставри да му сцепи пръстенчето!
7
2
 
18
 
! Отговори
. преди 1 седмица
Така ли е при демокрацията верно? Като уисълблоуърите на боинг ли? Дето взеха и те да падат от балкони?Смoтaняк
6
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така е при демокрацията бе копейки, няма значение на кой си син, всички са равни пред закона! А представяте ли си в Путинова Рус, някой да се осмели да повдигне обвинение срещу някоя щерка на Путин примерно? До два часа ще е литнал през някой прозорец
5
4
 
20
 
! Отговори
Цветан Камелий преди 1 седмица
Любимата снимка на донос.бг,постнаха я над 100 пъти... Лудичката физиомозия на Деменний Джо - безценна!!! :)
4
4
 
39
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Ако скоро тази мумия не падне от власт, света го чака апокалипсис.