Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

Тя заяви, че е било „огромен шок”
Обновена: 22 мар 2024 22:04 | 22 мар 2024 20:15, Александър Попов
112
Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито при тестове, пише Би Би Си. Тя споделя, че това е било „огромен шок” след „невероятно трудни няколко месеца”.

"Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки изминал ден", казва тя в официалното си изявление.

Подробности за рака не се съобщават, но от двореца Кенсингтън твърдят, че са уверени, че принцесата ще се възстанови напълно.

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза принцесата.

Ето и цялото изявление на Кейт Мидълтън:

"Искам лично да ви благодаря за всички прекрасни послания за подкрепа и за разбирането ви, докато се възстановявам от операцията си.   Последните няколко месеца бяха изключително трудни за цялото ми семейство, но имам прекрасен медицински екип, който се грижи за мен, за което съм му много благодарна", казва в него принцесата.

"През януари ми беше направена голяма коремна операция в Лондон. По това време се смяташе, че нямам рак. Операцията беше успешна. Тестовете след операцията обаче показаха наличието на рак. Затова медицинският екип ме посъветва да се подложа на профилактична химиотерапия и сега съм в началото на това лечение", допълва тя.

"Това, разбира се, беше огромен шок и двамата с Уилям направихме всичко възможно да го поемем и да се справим с него насаме, в името на младото ни семейство", добавя принцесата.

"Както можете да си представите, отне ни известно време, на мен ми отне известно време да се възстановя от тежка операция, за да мога да започна лечението си, и което е по-важно, отне ни известно време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подходящ за тях начин, за да ги уверим, че ще се оправя", казва още Катрин.

"Както им казах, добре съм. Ставам все по-силна с всеки изминал ден, като се съсредоточавам върху нещата, които ще ми помогнат да излекувам ума, тялото и духа си. Това, че Уилям е до мен, е голям източник на утеха и увереност, както и любовта и добротата, проявени към мен от толкова много от вас, които означават толкова много и за двама ни", добавя принцесата Катрин.

"Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега се нуждаем от време и уважение на нашето пространство и личен живот, докато завърша лечението си", призовава тя.

"Работата ми винаги ми е носила голяма радост и с нетърпение очаквам да я възобновя, когато мога, но сега трябва да се концентрирам преди всичко върху пълното си възстановяване", допълва принцесата.

"В този момент мисля и за всички онези, чийто живот е бил засегнат от рака. На всички, които се сблъскват с тази болест под каквато и да е форма, не губете вяра и надежда. Не сте сами", заключава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 18 Родът Сакс Кобург Гота е на над 1000 години. Графовете Спенсър ги има от няколко века, тази титла е била дадена от един от английските крале на новородения му извънбрачен син.
38
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано успее да надвие болестта.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега вече няма да ѝ се сърдят като използва фотошопа
36
19
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Ба!...Вервайте й !...Модата е такава...Дори и за Величията..
35
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за Уилям. Първо майка му, после баща му, после жена му, а бабата и дядото живяха по сто години.
34
12
 
17
 
! Отговори
bl преди 1 месец
Заболяване не пожелавам на никого и винаги чувствам този безсилен гняв когато се разболяват хора. Но... от чисто лична точка, какъв човек трябва да си за да видиш какво направиха в Даяна и доброволно да се хвърлиш в тази, същата среда, която така грозно и безмилостно я съсипа?
33
3
 
62
 
! Отговори
съчувствие преди 1 месец
Искрено съжалявам! Млада жена, майка! Смело напред, Кейт, това не е присъда! Има лечение. Бъди смела! Всичко ще бъде наред!
32
7
 
25
 
! Отговори
Молиме се за Кейт преди 1 месец
какво дискретно, интимно, срамно или дяволско има да си каже че операциите в/през корема не се правят за да се отстраняват тумори от носа или ушите,ако каже коя локация е канцерна-хиляди жени в Англия ще бъдат активирани да идат на профилактични прегледи.Известните са рак на яйчниците,шийката на матката,влагалището,червата,***,бъбреците,стомаха,ануса,пикочниа мехур,жлъчката,черния дроб,далака.Всеки един от тях няма козметичен изглед, а всеки е крайно сериозен и опасен. Кажи си.Спаси жените
31
1
 
68
 
! Отговори
Кейт преди 1 месец
Е публична личност, но да откраднат медицинските и данни, да ги направят публични и да я принудят да говори за здравните си проблеми в такъв тежък етап от животът и е просто гнусно. Тя е силна жена ще се пребори и ще се въстанови.
30
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уфффффф, един нормален човек имаше в това семейство след Даяна, и тя извади късата клечка! Дано Уилям и децата и са упора, за да се възстанови бързо!
29
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не го интересува
28
6
 
28
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
МИЛАТА
27
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се излекува , заради децата, тя е силен човек!
26
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една от малкото жени в публичното пространство. Излъчва класа. Такива жени са за сватба, а не за една нощ както оная актриса на Харчо.
25
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде пришихте Путин! *** Ямбол, неле Стамбул! НЯМА страх от БОГ и срам от хората! СПРЕТЕ СЕ ИЛИ ПЪТЯ ЗА МОСКВА! ЕДНО СЕМЕЙСТВО СТРАДА !ВИЕ ЗА ПУТИН!
24
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уилям как бързо се отказа и забрави за майка си. Дано не се налага по трудния начин да разбере брат си.
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
19 от св.инарника се иизцепи, че е от простолюдието
22
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Млади баровки баронески се въртат около Бил и ще я заместат и няма страшно.
21
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ееее най- после журналисти да оставят семейството! МОЖЕ В НАЧАЛОТО ДА НЕ СА КАЗАЛИ НА ДЕЦАТА! Те са още много малки! Много жестоко е това любопитство! ДАНО ГОСПОД СЕ СМИЛИ НАД ДЕЦАТА И ДА ПОРАСНАТ С МАЙКА СИ!
20
8
 
39
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 1 месец
Много хубаво, не е на хубаво. Дано се оправи и оздравее Кейт, че има дечица да отглежда! Все пак си мисля, че има карма и кралският двор плаща цената на робовладелството и колониализма. Дано се замислят и нашите алчни дебиили, какво ги чака потомството им!