Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

Тя заяви, че е било „огромен шок”
Обновена: 22 мар 2024 22:04 | 22 мар 2024 20:15, Александър Попов
112
Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито при тестове, пише Би Би Си. Тя споделя, че това е било „огромен шок” след „невероятно трудни няколко месеца”.

"Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки изминал ден", казва тя в официалното си изявление.

Подробности за рака не се съобщават, но от двореца Кенсингтън твърдят, че са уверени, че принцесата ще се възстанови напълно.

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза принцесата.

Ето и цялото изявление на Кейт Мидълтън:

"Искам лично да ви благодаря за всички прекрасни послания за подкрепа и за разбирането ви, докато се възстановявам от операцията си.   Последните няколко месеца бяха изключително трудни за цялото ми семейство, но имам прекрасен медицински екип, който се грижи за мен, за което съм му много благодарна", казва в него принцесата.

"През януари ми беше направена голяма коремна операция в Лондон. По това време се смяташе, че нямам рак. Операцията беше успешна. Тестовете след операцията обаче показаха наличието на рак. Затова медицинският екип ме посъветва да се подложа на профилактична химиотерапия и сега съм в началото на това лечение", допълва тя.

"Това, разбира се, беше огромен шок и двамата с Уилям направихме всичко възможно да го поемем и да се справим с него насаме, в името на младото ни семейство", добавя принцесата.

"Както можете да си представите, отне ни известно време, на мен ми отне известно време да се възстановя от тежка операция, за да мога да започна лечението си, и което е по-важно, отне ни известно време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подходящ за тях начин, за да ги уверим, че ще се оправя", казва още Катрин.

"Както им казах, добре съм. Ставам все по-силна с всеки изминал ден, като се съсредоточавам върху нещата, които ще ми помогнат да излекувам ума, тялото и духа си. Това, че Уилям е до мен, е голям източник на утеха и увереност, както и любовта и добротата, проявени към мен от толкова много от вас, които означават толкова много и за двама ни", добавя принцесата Катрин.

"Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега се нуждаем от време и уважение на нашето пространство и личен живот, докато завърша лечението си", призовава тя.

"Работата ми винаги ми е носила голяма радост и с нетърпение очаквам да я възобновя, когато мога, но сега трябва да се концентрирам преди всичко върху пълното си възстановяване", допълва принцесата.

"В този момент мисля и за всички онези, чийто живот е бил засегнат от рака. На всички, които се сблъскват с тази болест под каквато и да е форма, не губете вяра и надежда. Не сте сами", заключава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
13
 
! Отговори
колко мъка преди 1 месец
има по тоя свят,единствените които са имунзирани от болести и проблеми са богопомазаните българи,ако в тялото на българин се появи една ракова клетка ще загине на минутата като види къде се е озовала,сред толкова злоба,омраза,алчност и наглост
78
4
 
5
 
! Отговори
Като преди 1 месец
да не вярваш, но вуду магията върши работа. Явно Меган добре я е изучила. Само Камила не хваща, но има време, както и за престолонаследника.
77
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, като чуеш такава диагноза си е шок за всеки. Казваш си "Боже защо на мен, но...". Странното в случая е, че кралските особи, за които се грижат хиляди хора и те боледуват от болестите на бедняците. Все си мисля за един стих в Библията където пише, че "промяната ще настъпи свисше". И за нен това е увеличената слънчева радиация, а не повишението на температурите. Следя я още от 1970 година, когато бях в един клуб и ходех във варненската обсерватория. А за кралското семейство и Мегън има пръст.
76
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
после пак разправяйте, че нема "вуду" магия и черните не я практикуват ...
75
1
 
12
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
До Попа Не забравяй, че никой не е застрахован! Да знаеш, че като чуеш диагнозата и се чувстваш все едно те е ударил влак и в първия момент не знаеш, какво да мислиш и да правиш!
74
4
 
0
 
! Отговори
сватя преди 1 месец
До То малко...::тази не е бременна от арабин.
73
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
дойде мулатката Меган и умря кралицата,после се разболяха Чарлз и Кейт,сигурно следващия ще е Уйлям..много страшни болести и смърти наведнъж..
72
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тя изглежда много по-зле от Чарлз
71
1
 
23
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Майка ми имаше такова нещо преди 26 години с разсейки. Жива и здрава е до днес! Аз съм оптимист за жената! Единствното много лошо нещо е, че не само е рак, ами има и няколко вида на орган! Зависи колко е агресивен! Неприятното е, че колкото е по - млад организма, толкова по - бързо се развива! Да се надяваме, че е малкия дявол, и ще се оправи! Има едно по - лошо нещо от смъртта - очакването и! Днес си тук, утре ......
70
1
 
15
 
! Отговори
То малко... преди 1 месец
...ли тормоз и направиха откачалките, че сервитьорка била, незнам каква била, то всеки нормален човек ще унищожат и злобните..... дано я изчистят жената и поживее още годинки.... и на Даяна не простиха злобарите по същият начин... все едно е тяхна жена...
69
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ясно-сезона на рака.Първо оня дъртия тррол,сега тая!Явно рейтинга им пада,трябва вълна на съчуствие-"и ние сме като обикновенните хора"..още един рак ще има там!
68
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откриха сезона на рака. На сиропираните- честито!
67
32
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Тази ми е свръх противна заедно със съпруга си Уилям. Аз харесвам Хари и Меган, защото винаги са извън етикета и правят каквото си искат. Тази и мъжа и са пълни дървета и консерви
66
2
 
18
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 месец
До Попа 68 Твоето ли ? Г-лу-па-к.Не се подигравай с хорското нещастие ,да не те стигне и теб.
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горката Кейт. Ако рака е на маточната шийка или на яйчниците , положението е трагично. Ще я изтърбушат като пиле. Дано се управи.
64
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а вакса има ли?
63
40
 
2
 
! Отговори
Попа преди 1 месец
Ще бъде хубаво погребение
62
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурен съм че сега би заменила живота си на принцеса за този на шивачка омъжена за шофьор но да е здрава
61
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Черната мамба от Америка е направила някоя африканска вуду магия да ликвидира нова семейство...
60
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Защо не триете прооосташки коментари като тоя с кого била спала - на мен най-безобидни махате, я малко се замислете, ще се оплачем! По темата - дано се оправи.