Ексдепутат от ПП - баща на детето, заради което беше убит Пейо Пеев

В ход била съдебна процедура, която вървяла бавно
Обновена: 23 яну 2024 13:09 | 23 яну 2024 07:00, Камелия Цветанова
173
Ексдепутат от ПП - баща на детето, заради което беше убит Пейо Пеев
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков призна, че е баща на малкото дете на Габриела Славова и намерения убит и подпален Пейо Пеев.

Късно тази вечер Минков написа във фейсбук профила си: Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев, съобщи „24 часа“.

Тялото на Пейо Пеев бе открито в подпален автомобил в столицата късно вечерта в петъка. За убийството бяха обвинени Габриела и майка й Красимира. В понеделник стана ясно, че Пейо и Габриела са били в развод и са спорели за родителските права върху двете им деца.

Още по темата

В петък вечерта Пейо отишъл с колата си до дома на бившата си възлюбена, за да говорят за децата. Габриела настоявала, че Пейо не може да има претенции към едното, защото не е негово. Мъжът обаче бил категоричен, че е баща и на двете. Започнал тежък спор, а Красимира слушала от съседната стая. След дълги кавги Пейо си тръгнал и изглеждало сякаш всичко е приключило.

Смята се, че в този момент двете жени са се наговорили. Така отишли до колата на Пейо. Навън било тъмно, а заради снеговалежа нямало хора.

Пейо бил залят с бензин, целта била да изглежда, сякаш се е самозапалил. Майката и дъщерята обаче не предвидили, че на улицата има камери, на които се виждало как го заливат.

Велико Минков е водел дело за признаване на бащинството на 4-месечния Кристиян, разясни пък адвокатът на бившия депутат Пламен Борисов.

"Г-н Велико Минков има основание да вярва и е сигурен, че е биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев. По силата на презумпцията за бащинство, покойният г-н Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, заради качеството си на съпруг на майката г-жа Габриела Славова.

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, след като г-н Минков, при опита си да припознае детето, разбира, че припознаването не може да бъде признато, защото дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила граждански брак с (вече покойния) г-н Пейо Пеев, от когото има друго по-голямо дете.

За съжаление съдебните процедури по оспорването на произхода на детето от г-н Пеев и признаването на г-н Минков за баща, текат неадекватно бавно, спрямо социалната необходимост.

В резултат от това, г-н Минков не може да поеме грижата за сина си, докато не бъде признат от държавата за негов баща", написа адвокатът във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
2
 
! Отговори
OOoха мамашааа преди 3 месеца
До Анонимен Ами става ясно, че Пейо не е искал права върху чуждо дете, и руспето затва го е свитнало. С деца от двама мъжа, ще излезе в чужбина с децата, ама друг път. Нали чела да стае дипломатка и тя, као *** си! Мислете с тиквите!
112
0
 
4
 
! Отговори
дедо ви преди 3 месеца
нямало го наличието на умисъл за извършване на престъплението :) да бе , душили са го е така за да го уплашат , но той взел че умрял . за какво е присъствала тъщата на разговора между двамата ? абсолютно е ясно че са се срещнали с него за да го убият , а за да не може той да им се противопостави явно са го упоили по някакъв начин . върнете смъртната присъда , належащо е !!!
111
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тези от ПП големи развратеняци бе,все се чудят чии са децата им докато подпират парапетите.
110
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз пък не спирам да се чудя, при така създалата се ситуация, любовникът Велико Минков от къде е напълно сигурен, че бебето е негов син? Докато не излезе ДНК теста, аз бих си мълчала на негово място. Тая *** пък,Габриела, от къде ги е намерила и двамата си мъже такива п/утьовци безхарактерни?
109
1
 
32
 
! Отговори
Али'бега преди 3 месеца
Яко из'вратеняци в това ПП. Лошото е, че един нормален мъж си отиде от този свят.
108
3
 
23
 
! Отговори
Факти преди 3 месеца
В тази партийка "Продължава простотията" явно няма значние кой на кого е баща ! При тях баща е този, който пребара парапета или шляпне булката по г.за ! Еееех, свещена простотиЯ ! Променена простотия !
107
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До юрист Едногодишният срок не започва да тече от раждането на детето, а от узнаване на раждането. Дипломата ти от царевични пръчици ли е?
106
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак се разлайват кучетата,скед дъжд качулка,за да се прокара някой,*** Закон.Щом депутати и партиите се намесват,значи ще има нова алинея в стар Закон или съвсем нов.От едuн xypbeнскu случай80,ще пострада цял народ.А си има отдавна решение на проблемите в брака и то е брачния договор.От робството по тежка е само Държавната тирания от нищоправещите.
105
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя Пейо е голям царвулл и глуппак. Защо търси родителски права на коппелето на Продължаваме престъпленията?
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чак се разкарва кучетата,следдъжд къчулка,за да се прокара някой *** Закон.Отдавна има решението на проблемите в брака .Това е брачния договор,скрепен с подписите на двамата сключващи по брак.И който от тях в последствие реши да го наруши,носи всички тежки последиците след развода.Но извратената ни действителността и нищоправещите в Държавата ни,нямат полза от това,защото след такъв договор не могат да се месят в живота на хоратаПо лошо от робството е само Държавната тирания на правоимащите
103
0
 
16
 
! Отговори
Роза преди 3 месеца
Съжалявам детето,което няма никаква вина за всичките тези разправии и долни постъпки на възрастните!То е истинският потърпевш в цялата отвратителна история!За съжаление ,често е така в живота-все има някой невинен,който плаща за чужди провинения!
102
0
 
17
 
! Отговори
юрист преди 3 месеца
Според бълг. закон , когато двамата ( бракът не е разтрогнат ) съпрузи имат дете под една година ( в случая ) единият има законното право официално да поиска ДНК тест . Ако тестът докаже , че съпругът НЕ е баща на детето ( под 1 година ), той по закон НЕ е баща на това дете родено в брака със жена му и няма никакви финан. задължения към детето . Ако едногодишният срок за ДНК тест бъде пропуснат , то съпругът е вече баща на детето - даже и да не е биологичният.
101
0
 
37
 
! Отговори
ловец преди 3 месеца
обзалагам се че тая уроспия ще ревне в съда и ще я пуснат от съжаление. Тук съдебна реформа не може да има
100
2
 
22
 
! Отговори
ловец преди 3 месеца
До Коко ужас е колко сме глупави мъжете и не разпознаваме подобни уроспии
99
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ей тия от ПП много развратни бе..то не бяха парапети ,сега удушвачи..многоженство...
98
4
 
41
 
! Отговори
Като гледах преди 3 месеца
репортажа по-телевизията днес,въпросният Велико Минков имаше вид на многократно използван презерватив за еднократна употреба,жалка история,такива мъже аз наричам "ПАПУНЯЦИ"!!!Тя,каквато майката,такава и дъщерята,ами язък за децата!
97
4
 
26
 
! Отговори
журналята дръндрън преди 3 месеца
И какво следва от новината, че един депутат бил баща на едно дете, а майката на това дете пък била женена за друг и заподозряна в престъпление срещу последния?
96
1
 
76
 
! Отговори
Коко преди 3 месеца
Майката Красимира Трифонова беше една от леките жени във Външно. От секретарка, благодарение на онази си работа стана дипломат. Говорят, че е била нимфоманка и тигрица в леглото. Дъщерята не познавам, ама крушата не пада по-далече от дървото. Язък за момчето.
95
0
 
29
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Ходила е на чуждо.
94
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Продължаваме Промяната са нормална партия, затова мутрите им правят мръсотии.