Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби

Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у нас
13 фев 2020 09:20,
388
Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, който от две седмици е задържан в Абу Даби, е направил постъпки пред чужда държава да бъде пуснат от ареста незабавно, съобщава БНТ.

Още по темата


Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация, че в Абу Даби са пристигнали руски граждани, които са се застъпили пред местните власти за пускането на Васил Божков от ареста, допълва телевизията.

Припомняме, че Васил Божков бе заловен в ОАЕ с още две други лица. Според главният прокурор заловяването му е резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност.

За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисирките не се спират ейййКогато върнат Божков и го осъдят ,аз ще стана трамвай и ще возя хората безплатно чак до Банкя да видят къщата музей на великия
300
3
 
21
 
! Отговори
yme преди 4 години
Черепило може да свърши една полезна работа в агонията си - да поръча оная зализана *** Домусбей. После нека изгние по затворите.
299
7
 
5
 
! Отговори
ох на баце преди 4 години
До нетриещ билетчетаи сега официално да си ***...ама ти си неофициално *** само защото шльокавицата и сребърниците те превръщат в нечовешко същество,неблагодарно и непризнателно към хората пратили синовете си на смърт за да те има като...неофициален ***..май ти е сложно...с две думи ти си кроманьонец...амеба..и пиша само защото си вредна амеба
298
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** при отпадаци отива
297
9
 
10
 
! Отговори
вешин преди 4 години
това е поредния параноичен пристъп на разследващите ни органи...
296
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До неразбралГлавнокомандващия беше и за съжаление още е начело на държавата.За радост Главнокомадващият все още е главнокомадващ.С одобрение от неселението - 64%.За съжаление е сам...с одобрението.
295
27
 
22
 
! Отговори
нетриещ билетчета преди 4 години
Престъпността в България е организирана и ръководена от Москва.Трябва да бъдатпреследвани техните агенти за да може като отсичаме пипалата едно по едно да прекъснем коварните опити на Москва да ни държи в подчинение.
294
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук такива неща има, че не се срамувам да споделя мислата си.Повечето тук имат доверие на гл.пр. Гешев, който казва, че Божков е в ОАЕ и е арестуван. Сега превеждат искането за екстрадация.Няма никакви други доказателства за туй.Като знаем Бг вкус към оперетата да го бяха щтракнали с гривните как го влачат два яки чаршафа.Самия Божков каза, че е на час,два път от София и се потопи.Граби се движимото имущество на Божков. А къщи, офиси и прочие никой не пипа.
293
21
 
15
 
! Отговори
До неразбрал преди 4 години
Главнокомандващия беше и за съжаление още е начело на държавата.Три години пречеше на правителството да си върши работата като правеше опити да увърта, но на народа му стана ясно че това са само опити да затъмни ситуацията. Сега всички погледи са насочени към него и той няма къде да се скрие.
292
2
 
17
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
А защо не дават на бившия собственик на КТБ да даде показания дистанционно?
291
4
 
15
 
! Отговори
ББ преди 4 години
в един демократичен свят съда издава присъдите...тук платени *** за сребърници обработват общественото мнение за да може господарите им да запазят властта си а те сребърниците си...Божков...КТБ и безброй такива са създадени от политическата класа която е избрана с парите на подобни богаташи убиващи Народа ни...вие гласувахте за кебапи и 20 лв...вие платени *** обслужвате чуждопоклонници...вината е във вас БГ богаташи предаващи и ограбващи Народа ни..Анатема
290
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-важната новина за днес- РУСКИ граждани са се застъпили за Божков...Дерзайте момчета. РУСКИ...лошо. А той кротко е инвестирал в ОАЕ 1 млн $ и става недосегаем за бг .
289
4
 
33
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
Само не разбрах кой беше начело на държавата когато се случваха тези неща:лотарията ,отпадъците ,безводието ,КТБ ,масовото обезлюдяване и обедняването на нацията.
288
17
 
25
 
! Отговори
Московски агент преди 4 години
И пак престъпник и пак руски граждани се застъпват за него пред чужда държава.Всички pycoфилиcтични организации са гъмжило на ИЗ.Няма престъпник от кокошкар нагоре който да не е агент на Москва.
287
3
 
17
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Божков и божковците са рожби на политическата класа за която гласувате Вие...те ги създават иизползват за да ви ограбват и предават...бушони вземащи се на сериозно...милиарди...дреме ни...нас ни трябва хляб и вода...ама те и хляба и водата се опитват да ни отнемат
286
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсят го да направи лотария там
285
7
 
9
 
! Отговори
ББ преди 4 години
мантрата как Москва ограби КТБ....ама вашите дИпутати отмъкнаха парите които ние платихме...как Москва от 30 години търпи Божков...ами каот знаехте че е престъпник защо не го арестувахте и предадохте на Българският Съд...времето на мантрите свършва, шмекерите свършват като *** и убийците и предателите на Народа си получават заслуженото...никакви пари няма да ви спасят...справка Историята
284
12
 
12
 
! Отговори
Маркс без глава преди 4 години
Още след 9.9.1944 чак до 10.11.1989 в град БАНКЯ беше суперелитарната школа по МАРКСИЗЪМ и ЛЕНИНИЗЪМ на БКП на БойкоКонтрабандиста на захар на Бойко от ГЕРБ Гриша Африкански Ганчев ще изсече всички дървета в Борисовата градина да си свари компоти от банани и портокали за износ в Либия ли,що ли?Успехът на ГЕРБ е че СПИН и ЦСКА вече са едно и същоДа беше бил шута на африканския селянин от Микре навреме но п"ростака и загубеняка от БКП си е доживот такъв
283
13
 
9
 
! Отговори
Червения АДВОКАТ преди 4 години
Васил Божков е от КГБ и ГРУ от което следва че КГБ е невиновно и ГРУ е невиновноБългария известна с Тошо Фашиста а после с Тошко Африкански отиде на майнатаСелянина от Микре още 1989 става милионер от бизнес с АФРИКА....с бананови и портокалови сокчета в епруветка и без каналите на Държавна сигурност сигурноГриша Африкански Ганчев от село Микре барабар с тренера от Бенгази Димитър Пенев значи прекалиха със СПИН-ЦСКА-Тире самопризнаниятаСамоарестувай се Бойко от Банкя и във ФАЩ с тея
282
7
 
7
 
! Отговори
мдааааа преди 4 години
След година-две великолепната колекция на Божков ще е в Расиия- благодарение на Гешев и прокурори...