Ясен Тодоров: От вчера един дрон влиза на терасата ми

Всичките ми медийни изяви след атентата са съгласувани със Сарафов
16 май 2023 09:17, Стела Стоянова
165
Ясен Тодоров: От вчера един дрон влиза на терасата ми
Снимка БГНЕС

От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата ми.  Жилището е собственост на родителите на съпругата ми, разкри заместник-директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ясен Тодоров по БНТ.

На въпроса дали се страхува за живота си Тодоров отговори  "Има моменти в живота, в които трябва да проявиш характер".

Той коментира и предложението на Сарафов  за отстраняването му.

"Не съм запознат с мотивите по предложението за освобождаването. ВСС не ме е уведомил. Медийните ми изяви са съгласувани с г-н Сарафов и не се отричам от нищо изказано".

Още по темата

"Медийните ми изяви на 2 и 3 май са изцяло съгласувани с пресцентъра на МВР и самия Борислав Сарафов, като даже той заяви на останалите зам.-директори и говорителя на националното следствие, че от един момент нататък само аз ще комуникирам с медиите. Ако аз бях предложение на Борислав Сарафов и той бе снел доверието си от мен, сам щях да си подам оставката, но аз съм предложение на главния прокурор", заяви той.

Тодоров заяви, че единствено е потвърдил казаното от Сарафов в деня на инцидента - че взривното устройство е направено, за да убива хора. Потвърди и за присъствието на израелския експерт, като посочи, че взривът е от типа, който се използва за военни цели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
0
 
! Отговори
novini преди 1 година
Спрете да повтаряте на г-жа Нинова репликите за да се разбере нещо съществено освен обвинения.
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев идва от Америка със специална вратовръзка. Невинните политици са част от тях в Магнитски а други в чакалнята ама не на еврозоната а на Магнитски. Някои са се сврели за депутатски имунитет и банката им теснее в парламента. Нищо не работят там, само трупат стаж. да не изправи гешев рогата на някои политици...Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2023/05/16/politicheski-privkus-v-prokuraturata-koi-ima-poveche-kozove.569840?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=internal_links#comment-newest
135
0
 
1
 
! Отговори
Нещо ми дойде наум преди 1 година
В наше време доста хора наемат частен детектив, за да докажат, че брачната им половинка им изневерява. Това има значени при бракоразводните дела. Затова си мисля, дали пък не са започнали да използват и дронове, за да заснемат прелюбодееца или прелюбодейката в момента, когато консумира извънбрачните ласки?
134
0
 
4
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
Ами като влиза сипи му малко водица или му сложи малко храница, може да е изморено и гладно и жадно горкото дронче ..... :D
133
1
 
2
 
! Отговори
Антон преди 1 година
Пак ли се е намерил ба л ък, дето си мисли, че образованието в БГ-то става за нещо. Че се и гордеел, че учил в университет препълнен с преподаватели болшевики и връзкари.
132
0
 
4
 
! Отговори
До 135 преди 1 година
Главчо, образованието е в основата на всяка успешна кариера, а успешната кариера е в основатанапълноценния живот. Щеше да го знаеш ако се беше образовал и имаше кариера.
131
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста непрокопсаници с дипломи от пампайски "родни" университети са се събрали тук. И не само, че завършило в Мали Будчино и изкарва по 1000-1500 Еевро, ами и се хвали.
130
0
 
3
 
! Отговори
До 135 преди 1 година
Разбрахме, че нямаш диплома, освен от СУ, дето не е даже сред първите 1000 в света. Гордей си се там, не ни навирай комплексите си в очите.
129
0
 
2
 
! Отговори
Rerneck94 преди 1 година
Да дойде да живее в Бургас"Възраждане"!Дека си *** до *** със съседа,там дронове не виреят! Единствено и само хартиени самолетчета!Само дето трябва да ти е точен мерника!
128
0
 
1
 
! Отговори
Anon преди 1 година
Влез и ти на неговата!
127
2
 
0
 
! Отговори
от 135 преди 1 година
До До 135 - а действате ли "алангро"? деескалирате ли ескалирането? правите ли разлика между "химия" и "физика"? защото визираните завършили "в чужбина" дават положителен отговор на горните въпроси! Образованието не е точно основата, основата е семейството, възпитанието, образованието надгражда. когато обаче имаш самочувствие без реално покритие и парадираш с диплома, а не с реални възможности ставаш смешен и жалък...
126
0
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Като ти влиза на терасата, хвани го и го прибери. До го видят всички. Защото аз мога да кажа, че от вчера един извънземен влиза на балкона ми с летяща чиния! Всеки може да си говори всичко!
125
1
 
2
 
! Отговори
До 135 преди 1 година
Аз имам и от СУ и от Бирмингам и мога да ги сравня. И двете си имат предимствата и слабите страни. Образованието е само основата.
124
0
 
5
 
! Отговори
100янов преди 1 година
А на бас че дрона е руски ,каде гледат обективните журналисти на Днес бг.И те се наведаха на Путин и не са казали истината че дрона е руски и че всяко зло случващо се с България е дело на Русия.Изчезна ми ракията от мазата и съм сигурен че зелените човечета са я изпили,а и тъщата ме гледа нестандартно и май ще я докладвам в данс че е агент под прикритие на руснаците.Оная пък жената все пари иска дали не купува дронове за руснаците май и тя е за данс май ще я сменям с съседката тя е фен на сащ
123
0
 
8
 
! Отговори
Ще яде ли... преди 1 година
От вчера един гълъб влиза на терасата ми. *** вече не влиза. Ми той умрял, *а!
122
3
 
6
 
! Отговори
завършил в СУ преди 1 година
До замълчи поне 117 - тези, които са звършили "в чужбина" такива глупости сътвориха, че се гордея с образованието си от СУ "Св. Климент Охридски" и благодаря на Бог, че не отидох да изкарам някой кУРс в Харвард... поне не мисля "алангро" и т.н., Гугъл може да покаже образовнаието от Харвард на умнокрасивите...
121
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Байрактар" ли е дрона?
120
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правосъдната система се напълни с такива клоуни та оставам с усещането че всички циркове на Балканите са хлопнали врати и безработните са дошли в бг съд и прокуратура.То бива случайни и но в Бг е грозно!!
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сигурно Сарафа му хвърля по едно око, а и може да се опитва да отмъкне нещо от терасата
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и тоя е безимотник...