Митьо Очите бил много болен, ходил в Турция да се лекува

Имал дори и решение от ТЕЛК комисия за 96% инвалидност
97

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Димитър Желязков-Митьо Очите, обвинен в участие в престъпна група за рекет, побои и палежи,се оплака от здравословни проблеми и увери,че бил в Турция, за да се лекува, а не за да се укрива от родните власти.

Той настоя, че обвиненията срещу него се крепят на слухове и анонимни свидетели.

Още по темата
Заради оплакванията му от влошено здраве, спецсъдът в София отложи с няколко часа разглеждането на мярката му за неотклонение.

"Подзащитният ми е с 96% инвалидност от ТЕЛК-комисия от лятото на миналата година. Има неизвадени проектили от тялото и вече близо 24 часа се държи без лекарска помощ. А дори и в момента кърви", заяви адвокатът на Желязков Илиян Василев. И настоя за провеждане на спешен медицински преглед. Магистратите уважиха това искане.

От прокуратурата пък твърдят, че Митьо Очите е бил прегледан при постъпването му в ареста, след като бе екстрадиран у нас от Турция в петък вечерта. Съдът задължи държавното обвинение да представи документацията от прегледа.

"Аз бях отишъл в Турция на лекар, а те ме задържаха", заяви пред магистратите Желязков. И се оплака, че в ареста не му давали вода, а той трябвало да мие тялото си редовно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
13
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Турците го гледаха като писано яйце!Голям рахат срещу някой лев!
30
3
 
26
 
! Отговори
мъка червена преди 5 години
Голяма мъка е да си стар червен каскет.как да си признаеш че едни много другари са ти блъскали главата с лъжи и си вярвал като малко дете,че си гладувал и хамалувал че си мизерствал преизпълнявал планове ,давал си здраве и младост за да си легнете една вечер и се събудите-ти гладен болен пенсинер-те оядени червени милионери.Не можеш да повярваш.Все още мислиш това е капиталистическа пропаганда и че другарите от БСП ще разпръснат крадените милиони сред народа,ще плеснете с ръце и се прегърнете
29
1
 
26
 
! Отговори
сотир гешев преди 5 години
питайте кога ще получи присъда или задържане под стража било Желязков или Желязковица.Скапана прокурорска неграмотна гилдия.Спрете да коментиране публично съдебните казуси , за да не показвате печалния образ на българското обвинение,защото ясно се вижда в каква скапана държава живеем и преживяваме. Не може уважавана държава да си позволи такива неграмотни прокурори.
28
1
 
10
 
! Отговори
ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ преди 5 години
ХАХАХ
27
2
 
24
 
! Отговори
Чоки. преди 5 години
Митьо, няма се коркаш,брато.Знаеш,че някой от БСП,на които даваше мангизи,няма да те оставят.А,отвориш ли си устата,много комунисти ще изпищят.
26
0
 
28
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Две хубави очи,душата на дете!Направо се разплаках от умиление,за българския съд най-вече.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Тото е друго. Там нещата са ясни. Защото при издънка го чака разстрела от неговите, ако е извън затвора. При Митьо се чака партиина добра дума в съда. Все пак е снасял на партиината централа и чака отплата.
24
1
 
26
 
! Отговори
.. преди 5 години
Хахаха, ей го на, почна се. :)
23
0
 
39
 
! Отговори
женчо преди 5 години
Шефа на италианската мафия Тото Риина също го вкараха зад решетките,но...в интерес на истината си стоеше в килията и се държеше достойно.Не цивреше и не се оплакваше.Просто знаеше,че се е издънил и са го хванали. Тоя Митьо ,ако се прави на мафиот няма ли поне капка мъжко достойнство?! Повече щяха да го уважават.
22
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 5 години
До ПрофесорКакто винаги написахте екзактен и много точен пост.Този виден българина направи много за Родината.Да му пожелаем скорошно оздравяване и успешни начинания!
21
6
 
7
 
! Отговори
Зам-съдия Нащипанова преди 5 години
Ако хвърлите едно око право в очите на Митьо Очите, няма как да не видите че той вече е прогледнал и видял доброто в себе си и в хората. На България и трябват точно такива хора които гледат с добро око към бъдещето. Свобода за Очите!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита свобода.
19
15
 
11
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Дано се излекува. Голям българин, родолюбец и патриот. Да е жив и здрав и да работи за България.
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казвах ви, че Цацаратурата ще направи всичко по силите си за да го измъкнат от Турският зандан. Избори идат, Митето ще им помогне пара да се събере, гласове да се осигурят, пък лятото ще се лекува на яхтата с млади девойки.
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера Божо кравата го видяхме на бензиностанция на Хемис. Явно има някакво раздвижване на контингента.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До16. Е ама истина ли е?
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А иначе Турция била от средновековието, там поне има закони !
14
0
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 5 години
Ха, ха ,ха и този се разболя....
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе тоя Митьо ли си казва или Митлу? Много му харесва май на юг от България
12
0
 
18
 
! Отговори
От зандана в ТР преди 5 години
Ай, чоджум, върнете ни този сладуран Митьо Гйоцлерито. Ша го лекуваме и СПА ша му прайм.