Симеонов: Кабинетът да не си изпуска нервите, Борисов е идеален в ролята

Очаква мандатът да изкара дълго
20 сеп 2023 19:15, Росен Стойчев
20
Симеонов: Кабинетът да не си изпуска нервите, Борисов е идеален в ролята
Снимка: БГНЕС

Протестите са нормални неща, но правителството трябва да може да се справя, без да си изпуска нервите. Разбира се, това е политическа игра. Това каза в Нова политологът от „Галъп" Първан Симеонов.
 
„Мисля, че управляващите учат този урок в движение.

Още по темата
Иначе предполагам, че те са добри търговци в политическия смисъл на думата и мисля, че за да правят това вероятно искат да си спестят правенето на нещо друго. Има, разбира се, трети вариант. В крайна сметка това е тяхната визия, понякога е радикална. Например, министър Асен Василев обикновено има такива визии”, твърди Симеонов.

 Той коментира и действията на ГЕРБ-СДС. „Те веднъж вече сбъркаха, като преждевременно свалиха правителството на „Продължаваме Промяната” и се убедиха, макар и по трудния път, че това само им вдига рейтинга. Така че сега би трябвало да играят по-мъдро, а именно това, което правят - да оставят ПП в изкуствената засада”, обясни Симеонов.

По думите търпеливите играчи оцеляват в политиката. Според него Борисов се справя идеално с тази роля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: мандатПърван Симеонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
забравяте подмяната тоест партията която с пет палтки свали борисов слез две години стъргане забрави за барселона чекмеджета и магнитски. Дори му изми дупето.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не знаех, че ПП са си вдигнали рейтинга. Виждам друго от социологич. проучвания, че вървят надолу, надолу.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
един човек ви каза истината - кабинета ще изкара колкото каже американското посолство защото българи няма - има овце за стригане
13
3
 
1
 
! Отговори
подходящи места преди 7 месеца
Най-подходящите места за изпълнение на роли от страна на Борисов и Пеевски винаги са били "Strong Prisons", подобни на американските. За съжаление Сглобката ни измами - първият е тотално прикриван и изпиран предимно от функционери на ПП, и по-малко от ДБ, а вторият - обратното: предимно от функционери на ДБ, и по-малко от ПП.
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
3 март трябва да бъде заличен за да се забрави ролята на Османската империя, чийто наследник днес е Турция, в историята на българската нация. Пеевски, чиито грешни пари вероятно са в американски и турски банки, ще направи всичко наредени му от Анкара и Вашингтон.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Г-н Борисов съеши корупцията и властта повсеместно и на всички етажи на власт в България. Г-дата Борисов и Пеевски са силно зависими поради това, че придобитите от тях чрез корупция средства са вложени в офшорни банки, а ние знаем тези банки чии са. Тези двамата ще направят всичко наредено им от собствениците на офшорните банки за да могат да запазят достъпа до авоарите си.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Ха-ха 9 "Щото зърнарите са негови хора". Много си се омотал в собствената си г...лу...п..о...ст, трольо мамин рУндьовски, зърнарите открай време са си сериозни м...***..р..и, те са хора на твоя ко...му...но-рУ...ндьо, даое си нареждаха и служебното му укривление, по два милиарда годишно от НАШИТЕ пари получаваха от него, затова беше и целият този зор и с преврата, и с ИНФЛАЦИЯТА, и с международния ни позор и липсата на инвестиции.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Горкото Първьо, открай време е първи на щедрата ретроградна манджа, платена от НАС. Какво ли си мислят децата на такива... за баща си?
8
1
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 месеца
Баце яко подхлъзна шарлатаните и дабайскста секта. Щото зърнарите са негови хора, той им раздаде милиарди във вид на субсидии, а те му върнаха съществен процент. Сега правителството и коалиционните партньори губят яко доверие, а Баце се явява като Спасителят в житото. Впрочем, забелязахте ли, че проблемът с токсичността на украинската продукция беше старателно заметен!? А той е много по-голям от интересите на стотина души.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 6 "Докато наглият и крадлив ром от село Банкя е жив...." Пак се обърка, трольо, крадливият и нагъл ром е от село Славяново, Арманлийско.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Румен 3 "Б. Борисов е пасивен играч." "рУуумен" свали Боко ЧРЕЗ ПРЕВРАТ, платен от м...у...т..р..и...те, рУндьовите шарлатани се САМОСВАЛИХА с непосилната им ИНФЛАЦИЯ, а рУндьо-трольовците си карате по опорките от 2020 г., пък сега ПАК Боко ви е крив, че нито рУндьо, нито матрьошките му разбират от нещо друго освен КРАЖБИ. Как пък не прогледнахте за корена на ЗЛОТО!
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докато наглият и крадлив ром от село Банкя е жив, затъването на България ще продължава!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Правителството е Криворазбраната цивилизация в съвременен вариант.
3
4
 
7
 
! Отговори
Пътуване, преди 7 месеца
Да Борисов е идеален в ролята на шут.А ти си му придворния слуга.
2
3
 
7
 
! Отговори
Румен преди 7 месеца
Б. Борисов е пасивен играч. Видяго народа . Може само да " тупа топката" . Резултати никакви . Чакалнята му стана много дълга . И които го слушаха остареха в чакане . А тези които напуснаха чакалнята . Макар и на куц крак се развиват като европейци.
1
5
 
9
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 7 месеца
На корумпираното и некомпетентно правителство!