17-годишен колабира пред дискотека заради алкохол и райски газ

Инцидентът е станал пред заведението с голите проверки
175
17-годишен колабира пред дискотека заради алкохол и райски газ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17-годишно момче колабира в дискотека в Пловдив след употреба на алкохол. По думите на бащата - бившият футболист Георги Какалов синът му е употребил и райски газ.

Още по темата

По информация на bTV от полицията също потвърдиха, че непълнолетният е употребил райски газ. Инцидентът е станал в петък срещу събота вечерта в дискотеката, в която беше проведена полицейска акция миналия уикенд.

Момчето е билo в нощното заведение заедно със свои приятели. Майка му е  попълнила декларация, че го пуска на дискотека заедно с пълнолетен придружител. Към 1 часа след полунощ момчето колабирало.

Приятелите му викнали Спешна помощ, било е прието в болница и няколко часа е било в безсъзнание. Бащата е поискал да му бъдат направени тестове за алкохол  и наркотици. Пробата за алкохол показала 0,6 промила, няма открити наркотици.

Собственикът на дискотеката заяви за bTV, че не е информиран и ще провери случая. В полицията е образувано досъдебно производство.

"Няма сведения момчето да е употребявало балон с райски газ. Вътре не се продава райски газ. Вероятно момчето или негови приятели са внесли балонът отвън", казва собственикът на дискотеката Диан Найденов.

Райският газ е забранен за продажба в закрити помещения, каквато е дискотеката. Забранен е за употреба и от лица под 18 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: Пловдивдискотека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
... преди 11 месеца
Едно време джиткахме заради мацките и алкохола. Е и някой бой ставаше, но после всички заедно пиехме кафе другия ден. Сега май дори мацките не ги вълнъват.
138
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
АМИ ДА КОЛАБИРА КАТО Е ***. АКО БЕШЕ ЧЕЛ КНИГА ЩЕШЕ ДА ИМА ЗНАНИЯ А НЕ ДА КОЛАБИРА. ИДИОТЧЕТА ПЪЛНО С ТАКИВА ГРОЗНИ ПРОСТИ ТАТУИРАНИ *** ДЕТО СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО А СА НИЩО И СВЪРШВАТ НА МАГИСТРАЛАТА С КОЛИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ КОИТО СА НЕ ПО МАЛКО ПРОСТИ ОТ ТЯХ. МОРАЛ ЗНАНИЯ ЦЕННОСТИ КУЛТУРА ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА! РЕЗУЛТАТА Е ТОВА. СРАМ И ПОЗОР. ТАКА РАБОТИ ДЯВОЛА С ЛЪСКАВИ НЕЩА. В МАЛКИТЕ НЕЩА Е БОГ И ЛЮБОВТА. НЕВЕЖИ СЪЗДАНИЯ КОЛАБИРАЙТЕ И СЕ ТРЕПЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ КАТО ЖИВЕТЕ В САТАНАТА
137
1
 
3
 
! Отговори
Теди преди 11 месеца
НА МЕН ОТ НЕПРИЯТНОСТИТЕ СЪЩО МНОГО МИ СЕ ВЛОШИ СЪСТОЯНИЕТО ЧЕСТО ВСЕ ЕДНО, ЧЕ ТЯЛОТО МИ Е ВЪРЗАНО С ВЪЖЕ НЕ МОГА ДА СИ ДВИЖА РЪЦЕТЕ И КРАКАТА И НЕПРИКЪСНАТО СЪМ ПРИТЕСНЕНА И СЕ ТРЕВОЖА И ПЛАЧА РЕДОВНО МЪЧА СЕ ДА СЕ ОПРАВЯМ МНОГО СЪМ ЗЛЕ САМО ИСКАМ С КОТЕТО ДА СМЕ ДОБРЕ ДОКАТО СМЕ ЖИВИЧКИ МНОГО МАЛКО ПЛАЩАТ ЗА АНКЕТИТЕ КОИТО СА НАДОМНА РАБОТА
136
1
 
4
 
! Отговори
Теди преди 11 месеца
ОТ ЛИПСАТА НА СЪН НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРЕЗ ДЕНЯ Е БУДЕН И ВЕЧЕРТА ТРЯБВА ДА СПИ ОРГАНИЗМА И МОЗЪКА ИЗКЛЮЧВАТ ЗАЩОТО И СЪНЯ Е ЖИЗНЕНОНЕОБХОДИМ
135
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аааа, нищо му няма, те пак учителите са виновни.
134
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Никакви проверки повече в дискокръчмите на перачите на пари. Всеки сам си преценя, всеки сам си колабира, припада, умира, катастрофира. Обществото не приема оплаквания. Пречим на бизнеса да работи и да пере. Ако има недоволни, ощетени, умрели, катастрофирали, оплакванията да се пращат не към държавата или полицията, а към Алибего, Асоциациите на кръчмарско-дискотечния бизнес. Той нека да отговаря, съдете дискотеките и асоциациите на кръчмарите. Граждански дела срещу конкретния кръчмар и картел.
133
0
 
20
 
! Отговори
Измиваме си ръцете преди 11 месеца
Ще спрем борбата с наркотиците в дискотеките и да притесняваме кръчмарите, като Алибего, да не пречим на посетителите 400 броя да се веселят със само една цигара марихуана и едно прахообразно вещество.Нека да ги оставим да се веселят, кръчмарите да разпространяват прахообразни вещества, газове, течни и твърди вещества в дискотеките си, да перат парите от течно-газообразно-твърдите вещества, и всеки сам си преценя и да си припада вътре и вън от дискокръчмата.Не приемаме оплаквания за катастрофи.
132
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До До СПРЕТЕ ЧАЛГОТЕКИТ 143. То едва ли някой следи на кого продават в препълнените кръчми и дискотеки, но дори и да искат лична карта има вариант алкохол да купи някой на 18 или повече години и след това да даде / препродаде напитката на друг. Същата схема може да ползва и покупки от магазин.
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Eстествен подбор.
130
0
 
10
 
! Отговори
До СПРЕТЕ ЧАЛГОТЕКИТ преди 11 месеца
Имало е подписана декларация. За съжаление е напълно законно. Но пак е интересно кой му е продал алкохола, те 0,6 промила не се събират току-така.
129
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А на мен ми е интересно защо все още няма зверски наказания за продажба на алкохол на непълнолетни. Детето ми беше на лагер на българското лайн*морие миналата година, всички бяха под 18 години и каза, че който не си е поискал, на него на са му продали алкохол.
128
6
 
7
 
! Отговори
ученици преди 11 месеца
Младите и умните са най добрите шофьори и искат да управляват държавата.
127
5
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 месеца
Следователно, предвид продължаващата медийна атака по отношение на въпросната дискотека, могат да се направят няколко извода: 1. Някой "фактор" си е харесал дискотеката, но собственикът не иска да му продаде бизнеса си. Следват тежки полицейски акции и медийни атаки за постигане на целта. 2. Някой държавен отговорен "фактор" е решил да прибира някой лев от собственика, но той не дава. Следва същото. П.П. Защо си мислите, че само в тази пловдивска дискотека се друсат?!
126
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Едни припадат на 0,6 промила, други си карат на 5,0 промила.
125
2
 
33
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Следователно проверката е била напълно оправдана.Оставете полицаите на мира.
124
1
 
16
 
! Отговори
бачкатор преди 11 месеца
КОйто си няма нищо на горния етаж,бива отстранен от еволюцията. Лошо няма,биологична фекална маса премного на земята!
123
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И в Бушидо и в Оникс е пълно с малолетни. Декларациите си ги пишат буквално отпред на паркинга. Понякога влизат и с някой лев...! Все пак от малки се учат как се случват нещата по тази територия. Не случайно сме първенци по корупция...А, как излизат сутрин....малеееее...! Грозни и отвратни гледки!
122
6
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
Георги Какалов кой? Имаше един Какалов космонавт?
121
4
 
14
 
! Отговори
eeee преди 11 месеца
по бай боково време нямаше райски газ, имаше само газ от газпрома, а сега на ви райски газ!
120
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Виновни са експертите,които се изказват по телевизията колко безвреден бил райския газ.Нека им тежи на съвестта!А наскоро Дойче Веле имаха статия на български колко била полезна марихуаната,а на немски бяха написали,че водела до психични проблеми и е вредна.Искат тук в Източна Европа да ни унищожат...затова слагат и реклами на марихуана до училищата с надпис "Как да се напафкаме легално".