19-годишен блъсна дете с колело и избяга

Пострадалото момче е настанено в болница с опасност за живота
19 авг 2022 10:16, Красимир Ангелов
12
19-годишен блъсна дете с колело и избяга
Снимка: БГНЕС

19-годишен младеж от Брегово – предизвикал пътнотранспортно произшествие и напуснал местопроизшествието, е задържан късно снощи в полицейския арест на РУ-Видин, съобщиха от ОДМВР.

На 18 август в 21.28 часа на тел.112 постъпил сигнал за катастрофа в Брегово, в района на кръстовището на улиците "Александър Стамболийски" и "Гео Милев".

При движение в посока с. Ракитница лек автомобил блъснал 13-годишен велосипедист, след което водачът напуснал местопроизшествието. Пострадалото момче е настанено във видинската болница с опасност за живота.

В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия полицейски служители открили колата – "Фолксваген Пасат" с видинска регистрация, изоставена в покрайнините на градчето. 19-годишният водач – с 6 месеца стаж категория "В", бил установен в дома на дядо си.

Младежът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

При тестване с технически средства пробите не са отчели наличие на алкохол и наркотици.

Оперативна група извършила огледи на местопроизшествието и на превозното средство. Уведомена е прокуратурата. Работата на разследващия екип продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство по описа на ОДМВР-Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Отново пътен инцидент във района на Видин.Видин и прилежащите му градчета,села и паланки трябва да се оградят с бодлива тел и *** да не се допускат зад оградата.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извършителят е или от бойковия електорат,или отроче на млад пенсионер ,или на друг вид държавен хрантутник.
8
1
 
1
 
! Отговори
на 100%90 преди 1 година
От на боко електората !!!!
7
4
 
4
 
! Отговори
До МиткУ преди 1 година
Убеждавам се, че все повече неадекватни от твоя калибър пишат в коментарите, и освен русофили под всяка статия, друго не се забелязва. Смени малко плочата, че вече наистина си банален човек. Ако трябва смени и хапчетата
6
5
 
9
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Убеждавам се, че русофилите са патологични лъжци. По време на соца играехме до 23:00 по улиците. Беше спокойно - нямаше коли и можехме да караме спокойно колела. Но колелата си бяха очукани, без светлоотразители и т.н. Завивахме им цветни телчета за да ги украсим... Беше си мизерия отвсякъде, но не я разбирахме. Този младеж е възпитан от родители живеещи по това време. Показателно е, че е избягал, вместо да помогне... Защото всички бягаме от проблемите и обвиняваме другите за тях...
5
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на соца в 21.30 часа децата бяхме в леглата. Нямаше кой да ни позволи да стоим до късно. В 19.50 часа гледахме лека нощ деца по телевизията и всички деца лягаха. Сега гледам че деца ходят да пият бира. А покрай бирата и шмръкнат некоя линиика. Абе изобщо пълен бар дак.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния......без мо зъ чен джигит! От "боята" ли е? Не че има значение.....само питам... Значение има само да се оправи детето......а на тоя(избЕгалия) да му строшат кокалите от бой!
3
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Няма пълна информация,13-годишния велосипедист на уличното платно ли е бил?Сам, от кого не са били спазени правилата и т.н.Да е живо и здраво детето.Младежът, ако не е негова вината и той кошмар е преживял
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шумахерче, но велосипедистчето защо пресича като кон с капаци?
1
11
 
10
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 година
радевисти сър! Забавляват се!!!