Млад мъж загина на АМ "Струма" докато помага на майка си

Бил пометен от шофьор след аквапланинг
25 сеп 2019 07:29, Александър Попов
37
Млад мъж загина на АМ "Струма" докато помага на майка си
Снимка: bTV

Млад мъж загуби нелепо живота си при тежка катастрофа на АМ "Струма" в района на Мало Бучино.

Близки на семейството разказаха, че по-рано на същото място катастрофира майка му, заради аквапланинг, който се образува на магистралата от падналия дъжд, съобщава bTV. Синът отишъл да помогне с транспортирането на колата. Докато бил в колата си обаче, е пометен от друг автомобил, който също попада в аквапланинг.

Веднага са повикани медицински екипи, а към мястото на трагедията поели три линейки. Пристигналите медици от спешната помощ не успяват да спасят живота му.

Починалият мъж е на 29 г., оставя вдовица и сираче.

По същото време и на същото място при друга катастрофа мъж и жена са тежко пострадали. Мъжът е на 39 г. с множество травми. Жената е на 36 г. и е със съмнение за счупен таз. И двамата са откарани във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УвиТова го строиха по времето на тройната коалиция *** .......
3
16
 
35
 
! Отговори
Уви преди 4 години
Това са на престъпника Бойко магистралите. До една некачествени. Второто нещо е автопарка от таратайки, които само у нас няма сила, която да ги забрани. Във всички балкански държави нов внос над 10г. е забранен.
2
6
 
42
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Три катастрофи за час-два на едно и също място? Пак ли ще има Несъобразена скорост? И пак пътят не е виновен за нищо?4Няма АПИ да са виновни за нещо или пак ще са чисти като сълза?
1
18
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ай стига тъпотии, не е виновен "аквапланинга", а високата скорост с която селяците се движат! А оправданията с аквапланинг са смешни и несъстоятелни, освен това има едни участъци по магистралите, означени с табели за ограничение на скоростта от 70 км/ч при дъжд и мъгла.... Някой забелязвал ли ги е?! Ако не-после сам си е виновен..... Те не са сложени случайно там.