МВР издирва Захари Чернев за блъснатия полицай снощи

Служителят на МВР е в много тежко състояние
Обновена: 16 дек 2018 15:40 | 16 дек 2018 15:15, Петя Славова
85
МВР издирва Захари Чернев за блъснатия полицай снощи
Снимка: МВР

23-годишният Захари Чернев е издирваният водач блъснал полицай в София. СДВР търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението му, предаде БТА.

Още по темата

Според събраните до момента данни, 23-годишният е мъжът, блъснал с колата си и ранил тежко униформен служител, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Пострадалият снощи 39-годишен полицай е в тежко състояние с фрактура на бедрена кост, счупени три ребра и други наранявания, информираха от болница "Св. Анна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
65
 
! Отговори
X преди 5 години
Този бил блъснал полицай,ранил го и избягал??? По времето на Тодор Живков такова нещо нямаше как да стане! Докопат ли го ченгетата - майка му жална! Както и с м.ан.га.ли.те също!!!
17
1
 
66
 
! Отговори
Спас преди 5 години
Ето точно толкова хората вече имат респект към родната полиция.
16
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако напускане мястото на ПТП се водеше утежняващо вината обстоятелство и се наказваше с 1/3 или 1/2 допълнително престой в затвора, дали щеше да посмее да избяга? Сега какво? Условна
15
4
 
56
 
! Отговори
Не че нещо преди 5 години
Ама на мен катаджия ми е пробягвал плез две ленти, да та ми метне в крайна лява. Това става на изхода на Русе към София. Да де, ама в дясно са ми два тира на 60 метра след мен. Къде да му спра ?!?! Така и си продължих. Иначе ставаше беля.
14
47
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един униормен просяк по-малко на пътя
13
12
 
24
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
БЛЕЕЩ ЧИП ЩЕ ТИ ГО НАТИКАМ В ХЕМОРОИДНИЯ *** ДА ГО ЧУВСТВАШ ПО ДОБРЕ МАСОНСКИЯ ***!!!!
12
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А може ли малко повечко инфо за това, кой е Захари Чернев, с какво се занимава?И най-вече - КОЙ е татко му?
11
10
 
46
 
! Отговори
PS преди 5 години
Този юнак или е Л У Д или е Т Ъ П!!! Умишлено да блъснеш ченге!!!?? WTF Спри бе човек, поговори с блюстители на реда, "разберете се нещо" винаги има изход... Ама да го блъснеш, да избягаш!!! Явно е имал 1 тон кока у мпс-то или труп у багажника хахаха Луда работа!
10
26
 
27
 
! Отговори
бъдещето преди 5 години
за такива индивиди наистина трябват чипове - няма не искам.изобщо да не може да си запали *** ако е пиян, дрогиран или без книжка.тогава най-много да прегази някой с колело, ама по-вероятно него да го смачка бетоновоз. няма да е голяма загуба!
9
3
 
28
 
! Отговори
... преди 5 години
Това ли е най-качествената снимка, която можаха да извадят?!? Като снимано от телефон Моторола РАЗР на телевизор Електрон с леки проблеми в кинескопа...
8
36
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
От българин какво друго да5 очакваш..
7
6
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
"колата" е е36, нали? за един приятел питам
6
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е бил дрогиран или пиян кой знае къде се е заврял и спи. Докато му мине махмурлука и дрогата много време ще мине. След като се поокопити ще хване адвокат и ще се яви в МиВиРиЕ-то. Адвоката ще му плато гаранцията и нашенеца пак ще тпродължи да троши спиращи го полицаи. По интересното е защо са го спряли нали е забранено да се спира без да си направил нарушение, или тази забрана важи само на хартия. Гербеланска кочин.ка.
5
11
 
40
 
! Отговори
АНАЛИЗ преди 5 години
БЪЛГАРСКИЯТ РЕПРЕСИВЕН ОРГАН ЗАЩО НЕПРЕДПАЗЛИВО СЕ Е ХВЪРЛИЛ ПРЕД АВТОМОБИЛА?В ДЕПРЕСИЯ ЛИ Е БИЛ ИЛИ САМОУБИЕЦ?ЗА НЕ СПИРАНЕ НА СТОП-ПАЛКА СИ ИМА ПРОЦЕДУРА.ЕДИН ДРУГ ЕТНОС ТАКА СЕ МЯТА ПРЕД АВТОМОБИЛИТЕ.....ОРГАНЪТ ЗА РЕПРЕСИИ 30Г.МАЛТРЕТИРА ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ БЪЛГАРИТЕ А ПРЕД ДРУГИЯ ЕТНОС СА ВИНАГИ БЛАГОСЛКОНИ И СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ДОРИ ИЗПИТВАТ СТРАХ.ДО КОГА ДИСКРИМИНАЦИЯ?А ОТ СКОРО ВЪРНАХА И ФАШИСТКАТА РЕПРЕСИВНА МАШИНА "ЖАНДАРМЕРИЯ"В БЪЛГАРИЯ РЕЖИМЪТ ФАШИСТКИ ЛИ Е?????
4
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този има криминална физиономия
3
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледа като гербаджия...
2
5
 
26
 
! Отговори
системата преди 5 години
а кой каза че има "книжка"
1
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ще бъде новата булка на софийския затвор. Преди това и в ареста му се очертава здрав кютек... Но , ако беше блъснал обикновен човек, а не полицай, едва ли толкова бързо щяха да се юрнат да го търсят