Реал Мадрид пак е на финал след инфарктен край с Байерн

Де Лихт след мача: Съдията ми каза извинявай
9 май 2024 07:41, Петър Бойчев
10
Реал Мадрид пак е на финал след инфарктен край с Байерн
Снимка БГНЕС

"Реал" (М) пак стигна до финала на Шампионската лига след запазената му марка "инфарктен край".  До 88-ата мин играчите на кралския клуб губеха 0:1 от "Байерн" (М) на своя "Бернабеу".

С 2 гола на резервата Хоселу в рамките на 3 минути обаче белия балет обърна мюнхенци - 2:1 и продължава към финала с общ резултат 4:3. Съперник там е друг немски тим "Борусия" (Д).

Алфонсо Дейвис даде аванс за баварците в 68-ата минута. Треньорът на "Реал" (М) Карло Анчелоти пробва какво ли не в минутите след гола на "Байерн", но нищо не даде резултат. Затова прибегна до последния си жокер - испанският таран Хоселу.
Дълбоката резерва в мадридския клуб се появи в 81-ата минута. 7 по-късно Хоселу изравни след груба грешка на вратаря на "Байерн" Мануел Нойер. В първата от добавеното продължение Хоселу отново вкара за кеф на препълнения до краен предел "Бернабеу".

"Реал" (Мадрид) определено бе по-добър от каращия най-слабия си сезон от 12 г. "Байерн" и го отстрани в полуфиналите на Шампионската лига заслужено.

Баварците обаче с право са недоволни, че полският съдия Шимон Марчиняк в 13-ата мин на продължението  при центриране на Йосуа Кимих към Матайс де Лихт, който вкара в мрежата на домакините за 2:2, свири края.

Засада можеше и да имаше, но това нямаше как да бъде проверено. Мачът бе свършил. Де Лихт обяви след срещата: "Съдията ми каза: Извинявайте." "Това е разликата с "Реал", допълни нидерландецът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от Спорт
Доминик Тийм слага край на кариерата си в края на сезона
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Поредната преди 4 дни
Подарена купа. Всички знаем за криминалната к срамна история на този държавен клуб. А тази година е една от най срамните за този криминален ентерпрайз , в която съдиите надминаха себе си . Факт ! Всичко друго е празни приказки , хвалби или клетви - зависи кой коментира . Факт е че беше подарена ла лига и факт е че са брутално бутани в ШЛ ! Факт !!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименРеал бие защото съдиите са купени.Примери колкото щеш още от времето на Роналдо.ВАР работи изключително за тях.
8
3
 
1
 
! Отговори
ревал артрит преди 1 седмица
в реалити форматите, спонсорирани от хазарта, всичко е по сценарий.
7
0
 
1
 
! Отговори
читалище заря преди 1 седмица
снимка бгнес, а де факто кадър от предаването на живо по битиви акшонь. бгнес освен да са собственици на битивито. дано не се сетят да си дирят парите
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Предлагам коментариите да бъдат писани от хора, дето разбират от футбол, напр. колегата "айде пак". Инак Реал бие, защото е по-добър от всички, Сити,Пуул, Барса и пр. Спомнете си колко промени станаха в отбора след Роналдо, Бензема, Каземиро и още др. Ерик Дайер и Хари играха за Реал, очаквах и Кимих. С две думи, бития бит...и т.н. Следва финал.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Реал бият в първата минута на продължението. После се играят още 12 минути - значи се е играело, докато Байерн изравнят.
4
9
 
12
 
! Отговори
айде пак преди 1 седмица
На Реал не им ли омръзна съдиите да ги подкрепят във всеки мач. При идентична ситуация - за Реал гол, а за Байерн - засада. Срам и позор. В Ла Лига същата работа. Отбора ЗА който са свирени най-много дузпи. Да не казваме колко от тях са измислени. А и да не забравим за големите и потулени скандали при жребиите в ШЛ (затоплени топки и т.н.), когато на няколко пъти Реал отпадаха на осминафиналите и след това някак си взе да им се пада все лесен съперник.
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво е това голямо продължение ???? Май се играеше докато Реал не бият .....
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В този турнир да се дава титлата на Реал, за какво се изиграват изобщо мачове?
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имаше съдииски сигнал, след което удар по топката. Вратарят не играеше. Немците искат гол от неигрова ситуация???!