Михов: Михайлов има опит, доста е лобирал за българския футбол

В Сърбия Вучич откри три стадиона онзи ден, посочи той
27 ное 2023 10:33, Нели Христова
34
Михов: Михайлов има опит, доста е лобирал за българския футбол
Снимка: БГНЕС

Боби Михайлов е доста години в управлението, и днес той ще каже всичко, там където трябва, да си поеме отговорността. Не говоря в защита на президента на БФС, каза бившият президент на БФС и БПФЛ Валентин Михов пред БНТ.

"Михайлов има доста опит, доста е лобирал за българския футбол. Да се научим в България един път да кажем, това е добро, това не е добро, дай да надградим доброто. Хвала на сърбите, шовинисти. Да си обичаме България е най-хубавото нещо", заяви Михов.

Той изрази възмущението си от депутатите, които призоваха Борислав Михайлов на изслушване в парламента миналата седмица по повод протестите срещу БФС.

"Голям смях. Аз тези депутати не съм ги видял да бъдат толкова активни в парламента. Те не са ходили някои на стадион. Прави са само в това, че се снимат само с шампионите", отбеляза Валентин Михов.

"Аз искам да видя стратегия, щаб на някой, ако иска да се конкурира, да видя с кой ще работи. Нещо да сме видяли досега? Имаше някои спортисти, които отказаха да играят в националния отбор, това не е ли показателно колко си обичат държавата. В цяла Европа се играе футбол, а ние отлагаме мачове, защото нямаме стратегия да си направим стадиони. За 30 години демокрация не направихме едно стадионче. В Сърбия Вучич откри три стадиона онзи ден", посочи Михов.

"Лигата трябва да си администрира първенството, там са президентите на клубовете. БФС да има стратегия в държавата, строителството на стадионите, детско-юношеския футбол, националния отбор", предложи Валентин Михов.

Той изрази мнение, че е оптимист за бъдещето на националния отбор.

"С последните резултати на националния отбор по футбол сме на прав път. Искам да поздравя Илиан Илиев с това, което направиха момчетата", каза още бившият президент на БФС и БПФЛ.

На въпроса дали би се кандидатирал за президент на БФС, той заяви: "Много хора ми казват, защо не опиташ. Не все още, ще помисля", завърши Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
8
 
! Отговори
XмХ преди 7 месеца
Каквото ви каже ДомузАга това казвате и правите, малки пенсионирани нищо.жни комунистчета. Хора по на 90год. ще управляват БФС.Кандидатираи се и спечели с машинации, че и тебе ще те изгонят с ,, ОСТАВКА'' и с шутове.Изпокрадахте държавата и още не сте се наяли, пу бре вашата............. Ей затова от 9 мил. станахмее 5.Всичко младо избяга от ,,Родината''.
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Каквиикак лобирал ,от 30 г.няма европейско ни световно ...,!!
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо още няма оставка !
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Федерациите са неправителствени организации. Имат си общи събрания и членове клубовете които играят и развиват дадения спорт. От къде накъде публика, фенове и пр. диванни експерти ще им дават наклон кой да им е председател. Нито председателите нито съответния им изпълнителен комитет не управляват спорта. Спорта се управлява от държавата през акона за спорта и програмиите в министерството. Председателите обаче представляват федерацията в международните организации.
30
1
 
11
 
! Отговори
Бай Стамат преди 7 месеца
Перуци има опит в пиенето и оправданията . Стига вече, ОСТАВКА да хвърля. Буболечков, Коща и те след него .....
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За футбола не е необходимо да се лобира,достатъчно е да побеждават,нищо друго не трябва
28
9
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Идеята,че Бербатов ще управлява по-добре от Боби,е илюзия.Единственото,което е управлявал е личния си автомобил.Няма административен опит и иска директно да стане шеф.Боби беше вицепрезидент преди да стане президент.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Михов, излагаш се. Навързали сте се там в БФС и около БФС разни търтеи и се пазите един друг. Този ако бе лобирал за футбола да имахме поне нов стадион за националите.
26
2
 
22
 
! Отговори
Стоко преди 7 месеца
Този човечец живее с илюзията, че е обичан от всички, но обществото е добре информирано за тежката му хазартна зависимост.
25
2
 
28
 
! Отговори
3254362 преди 7 месеца
Михов е еманация на нищоправец. Не трябва да им се дава гласност на такива.
24
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цялата държава не може да помръдне от такива. Израснал през социализма, правил пари през капитализма, свикнали да се подпират взаимно, защото далавера има и правят обществото на сляпо, че ги не вижда какво представляват. Но хората искат вече читави хора във всичко, не само във футбола и не ги подценявайте много добре са ви претеглили, въпросът е докога ще ви търпят или по точно търпим.
23
0
 
15
 
! Отговори
Неграмотните на влас преди 7 месеца
Всички управленци сте жалки мекотели. Превърнахте всичко в прах и пепел и продължавате да се обяснявате.
22
3
 
23
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 7 месеца
Защо всички шефове на федерации,БФС,БОК са се хванали за постовете си и не пускат.Явно доста се богатее,нищо че няма постижения.Михайлов-вечен,Стефка-вечна.Това че са спечелили медали,не значи че трябва да са там доживот!Те са избрали да са спортисти,а после цял живот да им се кланяме,да ги позлатява д-вата с пари и апартаменти.Уж сме пазарна икономика,демокрация,ама спортисти и артисти искат да сме както при соца.
21
1
 
20
 
! Отговори
Ахахах преди 7 месеца
Айде още една перука се появи :D
20
1
 
19
 
! Отговори
Лагрестин преди 7 месеца
И стига сте чакали на държавата!Няма държавни пари да потъват в бездънните джобове на разни мутри,които са футболни собственици.За да имат клубове като Левски и ЦСКА дългове над 20млн.,ясно е,че в самите клубове е имало хора които са ги източвали.Държавата си има достатъчно други доста по-важни приоритети,които не включват спонсориране на футболната мафия и нейните далавери.
19
0
 
23
 
! Отговори
Лагрестин преди 7 месеца
Г-н Михов,има нужда от промяна!18 години не сме се класирали на европейско или световно първенство.Освен това,обичта се изразява не само лицемерно с думи,но и с дела.Когато виждаш,че нещо не върви в правилната посока,налага се да предприемеш действия.Стига с този фалшив патриотизъм!На първо място е добродетелта и морала.Кощунство е да считаш личните си интереси за любов и патриотизъм.Михайлов е дал много на футбола като футболист,но като ръководител не се справя и резултатите го доказват.
18
3
 
10
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 месеца
Д-та не може да строи стадиони на клобовете.Да си намерят спонсори,а не да чакат на държавата.Хебър се издръжал от общината,ама иначе хората се оплакват от неуредиците в града.Спомняте си как ББ нареждаше на мафиотите-ти ставаш президент на Левски,на Ботев, на този,на онзи,а д-вата да плаща.Като не може да намери спонсори,няма да има отбор.Важно е държавата да е богата,с правила и закони,с добри условия на труд,добро здравеопазване,образование,социални услуги и пр.И без футбол можем.
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Айде стига с тоя футбол.Държава няма и няма да има вече.Един нормален сняг ви показа колко сме зле.Няма бъдеще за България.Престанете да лъжете хората и с този футбол.Боби и 4 в света са ***, но те не могат да ви служат за оправдание за провала на България.
16
0
 
24
 
! Отговори
Лоби Михайлов преди 7 месеца
Вучич може да е открил 3 стадиона, но пък аз открих 4 забравени бутилки в шкафа! Очертава се разкошен понеделник! С пожелания за приятна работа на всички футболни функционери и деятели!
15
0
 
38
 
! Отговори
Долу БФС преди 7 месеца
Един пияндурник подкрепя друг пияндурник. Ето това се казва истинска солидарност. Заради тази подкрепа БФС-то е на това ниво. Сговорна пияндурска дружина - БФС-то срина. БЕЗСРАМНИЦИ!!!