Бербатов се скара на абитуриент, душаш райски газ

Футболистът влезе в ролята на морална полиция
16 май 2023 18:34, Нели Христова
54
Бербатов се скара на абитуриент, душаш райски газ
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов осъществи нагледна акция по време на абитуриентските балове, продължавайки повдигнатата от него тема какво прави младежите готини и какво ги прави загубеняци.

Докато е в автомобила си, световноизвестният български футболист, който от 15 години има и фондация в подкрепа на талантливи български деца, вижда как младеж е седнал на прозореца на друга кола в движение, подал се е извън нея и диша нещо от балон - вероятно райски газ.

Бербатов влезе в ролята на морална полиция - и докато младежът си мислеше, че футболната звезда спира да го поздрави, първият българин, шампион и голмайстор на Англия, всъщност му се скара и го накара да се прибере вътре.

Бербатов сподели видео, за да покаже нагледно на българските младежите какво не е хубаво да правят.

"Вече е тук сезонът на абитуриентите, на баловете. Еуфорията сред децата - младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа, който мисля, че не е правилен.

За тези, които си мислят, че са много готини. Ето - типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия", казва Бербатов.

Неговата кола се приближава до тази, возеща момчето, седнало отвън на прозореца на дясната врата. И докато младежът разпознава веднага и се зарадва, че насреща му е голямата футболна звезда, Бербатов започва да му се кара: "Защо си извън колата? Защо си извън колата? Защо си извън колата? Да не съм те видял!"

Момчето с балон в ръка се прибира вътре в автомобила.

"Това няма да ви направи готини, казах ви го и преди. това ще ви направи загубеняци, казах ви го и преди. Готини ще ви направи - ако имате план за живота след абитуриентския бал", завършва видеото си Бербатов.

Това реално е продължение на темата от Бербатов, но този път не само на думи, а с действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 2 Ти си стой под каруцата, ако желаеш ...
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Оф, и тоя се е взел на сериозно... всеки може да се прави на интересен пред 18-годишни тийнейджъри." - 18 годошните още имат шамс, да се спасят от съдбата на по-дъртите *** ... И какво? Да видиш някой да се прави на дармадан и да си го оставиш така? А после питаш "ми що нищо е е наред" ...
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Бербатов влезе в ролята на морална полиция" - Tака казано, излиза, че полицейства ... Преди 35 гидини, ако видиш 12 годишен с цигара и си жена, най-нормалното беш, да му се скараш и ако познаваш родителоте му .... Да го го закараш при тях. А ако беше мъж - прас един шамар и толкова. Ако познаваш баща му, водиш го при него, за да го удари и той ...
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Евалата Бербо! Трябва да се показват правилните примери и светът ще стане едно по-добро място!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Авторката ви ( и още от екипа ви) има нужда или от сериозна почивка (в което се съмнявам) или да ходи на опреснителни по български. Не знам какви заплати давате, но има толкова кадърни, които поне могат да пишат ГРАМОТНО!
3
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оф, и тоя се е взел на сериозно... всеки може да се прави на интересен пред 18-годишни тийнейджъри.
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каруцата,отдавна се е обърнала ! И с приказки и молби нещата няма да се променят !!!Деградацията е ТотаЛна!!!
1
0
 
11
 
! Отговори
.?. преди 11 месеца
Душаш?

Спонсорирани публикации