Тодор Янчев: Писна ми, не исках да се измъчвам повече в ЦСКА

"Начинът, по който отстраниха Стойчо Младенов, е обиден"
Обновена: 9 яну 2013 12:31 | 9 яну 2013 10:23, Друми Георгиев
6
Тодор Янчев: Писна ми, не исках да се измъчвам повече в ЦСКА
Тодор Янчев реши да си тръгне от ЦСКА. Снимка: Булфото

Доскорошният капитан на ЦСКА Тодор Янчев разкри как е взел трудното решение да напусне любимия си тим. Ветеранът подаде молба за разтрогване на договора за три неполучени заплати.

"Не напуснах клуба заради пари. Взех окончателното решение на 4-и януари, петък. Тогава се случи това с така нареченото "уволнение" на Стойчо Младенов. Начинът, по който той бе отстранен, бе обиден. Писна ми и реших, че не мога да продължавам да се измъчвам", започна Янчев пред вестник "Меридиан мач".

"Имам договор с ЦСКА до лятото. Но реших, че е по-добре да напусна. Постоянно някой критикуваше представянето ми, което не е приятно."

Какво каза още Тодор Янчев, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКАТодор Янчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
Отговори
boko преди 11 години
не забравяйте да хвърлите едно око на мачовете за 09.01 в 1x2wins ,може да се ориентирате във вашите прогнози.
5
0
 
17
 
Отговори
a преди 11 години
Тошко Янчев е най-големия ЦСКА-р,и го е доказал много пъти. През всичката помия мина - от некадърни съотборници, до некадърни собственици, което е реалността през огромната част от последните години. Голямо сърце има тоя човек, и то остава в ЦСКА. Определено трябва да служи за пример на младите. П.П - Не съм привърженик на ЦСКА София.
4
0
 
17
 
Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Тошко е истински мъж. Беше в ЦСКА в много тръдни моменти през годините, но наглоста на тези *** няма граница. Това са едни селски тарикати. Извинявам се не искам да обидя хората родени на село. Майкала пък не знаел нищо. От къде да знае той е само изпълнителен директор. Стойчо не се явил на 2 януари на работа. Сигурно щеше да тренита директорите на 2-ри. Аз съм левскар, но наглостта на тези ме дразни много. И преди съм го казвал България няма интерес ЦСКА и Левски да са слаби.
3
9
 
3
 
Отговори
TOTI преди 11 години
minaloto parvenstvo zaradi TODOR YNCHEV opusnahme titlata.Gledah CSKA-LEVSKI.CHELIA MA4 GLEDAH SAMO YAN4EV.TOI BIAGASHE OT TOPKATA,DVIJESHE SE LEKO,NALIAVO,NADIASNO KATO GLEDASHE DA E SAM.IMASHE EDIN PAS V AUT,I TOVA SI BESHE.ZA MEN TOI NE ISKASHE DA IGRAE.IGRAHME S 10 CHOVEKA,,,,OPUSNAHME TITLATA.
2
2
 
27
 
Отговори
мaорa преди 11 години
БрaвоТоше.....е твa е мъжкa постъпкa. Не го очaквaх....мислех че всички футболисти сa мaлоумници. Но ти ми промени мнението. Вън *** от великия ЦСКA. Тия титaни две думи нормaлни не могaт дa обелят бе ....откъде се пръкнaхa тaкивa бaровци и бизнесмени.
1
20
 
6
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
от какво ти писна бе пич.от това че вземаш 15 бона заплата.добре ела при мен да бачкаш и ще ти плащам 500 лв.