След резила: ЦСКА изрита 8 души

Сред тях са капитанът Тодор Янчев и Христо Янев
27 юли 2012 16:42, Красимир Ангелов
68
След резила: ЦСКА изрита 8 души
Христо Янев се завърна на Армията преди месец, но повече няма да носи фланелката на ЦСКА. Снимка: БТА

Заканата на Стойчо Младенов, че ще "реже глави", вече е факт. От "Армията" обявиха, че осем футболисти напускат клуба. Чистката е заради отпадането на отбора от турнира Лига Европа.

Както е известно червените се издъниха срещу словенския Мура. На реванша на "Васил Левски" те завършиха наравно 1:1. Така след нулевото равенство преди седмица, словенците продължават напред заради гол на чужд терен.

По-рано днес Стойчо Младенов се е срещнал с Димитър Борисов.  Двамата са уточнили имената на играчите, които ще напуснат отбора.

Това са Сивард Спрокел, Тодор Янчев, Христо Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Коста Янев, Благой Макенджиев и Нилсон Антонио.

На Райс Мболи пък въобще няма да бъде предлаган договор.

Янчев ще бъде помощник-треньор в щаба на Стойчо Младенов. На Христо Янев също ще бъде предложена работа в клуба.

Нджонго Присо и Килиън Шеридън са поставени в трансферната листа и на тях също няма да се разчита, но на този етап няма да бъдат освобождавани, а ще им се търси нов отбор.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
15
 
! Отговори
коко преди 11 години
какви са тия подготвителни лагери на тия михлюзи.пуснете ги на село да бягат цял ден след овцете и в началото на първенството ги привикайте в отборите.
11
1
 
24
 
! Отговори
Лелее преди 11 години
И тия получават по 10-15000лв на месец!!!! За тия пари за два месеца свалям 15 кила и ще изоравам терена всеки мач!!!
10
0
 
14
 
! Отговори
ГАЦО преди 11 години
А ПФГ да остане с 6 отбора и играчите да си плащат за да играят,а не да получават големите заплати.
9
0
 
6
 
! Отговори
хайде преди 11 години
Банда клошари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалга бойс
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Довиждане
6
0
 
11
 
! Отговори
с. преди 11 години
Падението е тотално и ще продължава!Какво друго може да се очаква от тъпоглавите мутри и тъмночервените им кукловоди!?Я вижте кои са хората,които притежават и управляват българските клубове!Коко Динев,Борат,Титан и прочее!БФС и те са трагедия!Е,как да стане!Скоро почват и мачове на националите!Там какъв цирк ще е....!Смех!
5
7
 
8
 
! Отговори
Дражко преди 11 години
Не мога да разбера като какъв треньор се явява тоя селянин.Какво ще гради?Изгониха свестния Радуканов и наместиха пак старите мутри.След мача с Левски старозагорецът ще реве със сълзи и сам ще си подаде оставката.Такъв голям клуб-да не може да си намери свестен треньор,Срамота.
4
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така става когато се залага на футболисти връзкарчета и купени на килограм чужденци от пропаднали отбори. Колко талантливи момчета бяха пропилени и от Цска и от Левски..
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Стойчо, макар и със закъснение изхвърли част от гнилото в ЦСК. С предатели и отстъпници отбор не се прави. А сега имаш възвможност със сериозни момчета да започнеш да градиш ***. Успех! Макар че никак няма да е лесно с *** от "Титан"
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИТАН ВЪН ОТ ЦСКА!
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От левски съм и мисля, че това е много правилен ход, въпреки че Стойчо е ревлио принципно. Това трябва да се случи и в Левски, не може някакви мързеливи *** и маймуни да принизяват на такова ниво футбола в България. Взимат по 20 000 лева и ще ми се мотат по терена ! Вън такива футболисти от Българският футбол 1

Спонсорирани публикации