В кадър: Мигранти се биха с ножове в центъра на София

Полиция се намеси
Обновена: 4 сеп 2024 20:21 | 4 сеп 2024 20:21, Александър Попов
280

Мигранти се сбиха в близост до Джамията в център на София. Полицейски патрули пристигнаха на място и задържаха част от войнстващите чужденци, за да изясни причината за стълкновението, видя фоторепортерът на Dnes.bg Димитър Кьосемарлиев.

Според очевидци са се сбили две групи, като по време на схватката някой са извадили ножове, замеряли са се и с камъни.

Полицията пък изрази недоволство, че се снимат мигрантите.

В крайна сметка задържаните от полицията бяха освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още по темата: мигрантиджамията
Още от София
Правят център за бежанци от Украйна на Централна гара
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
22
 
! Отговори
Мунчо преди 1 седмица
Не знаех, че индийци, бангладешци и пакистанци (общо около 2 милиарда в Азия) са жълти. Тая теория върви само за ***.
154
0
 
34
 
! Отговори
мече меркел преди 1 седмица
бъдете търпеливи и толерантни
153
2
 
28
 
! Отговори
Днесаджията преди 1 седмица
Полицаите що не са извадили ножове?
152
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Азия живееха жълтите хора , в Африка черните , в Европа белите а в Америка червените/индианците. Белите заселници в Америка са се заселили след нейното откриване а черните са привнесени като роби. Тоест за всеки континент има раса. И че тая подредба е по божия воля ! Защо променяте божията воля и подредба ?!?
151
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Подредбата на света е по божия воля !!! Стига размествахте хората. Всеки е длъжен да живее където се е родил.
150
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Характерното за расите преди 50 години беше че основните раси обитаваха основните континенти. Изключението беше САЩ където черните са привнесени по време на робството. На никой ли не му идва на ум че това е било по божия воля...
149
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички статии са с видеа във формат който не ми се отваря. Не само че не се отварят но пречат на текста да се прочете защото не се придвижват напред. То всяка статия с видео. Нали знаете поговорката. Прекален светец и богу не е драг.
148
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички стаи са с видеа във формат който не ми се отваря. Не само че не се отварят но пречат на текста да се прочете защото не се придвижват напред. То всяка статия с видео бе. Нали знаете поговорката.... Прекален светец и богу не е драг.
147
0
 
39
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 седмица
Какво значи освободени? Наточили са им ножовете ли? Мама им .. ... ..... ..... .
146
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Защо изобщо ги пускате тези диваци в България?" Защото евроатлантическите "ценности" разрушиха държавите им е сега там е хаос и мизерия. Афганистан. Сирия. Ирак. Ливан. Либия.
145
0
 
49
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 седмица
"Полицията пък изрази недоволство, че се снимат мигрантите."..................Сигурно за да не бъдат разпознати при бъдещи кланета.Дано закланите да не бъдат българи.
144
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тренират за Германия.
143
1
 
38
 
! Отговори
Миле преди 1 седмица
Добре дошли в Шенген и ЕС . С тези новини сме истински европейци .солинген !!
142
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Расите са както при Кокошките и Петлите от една раса. Едни Кокошки и Петли като се ромбат снасят червени яйца и са "Расата на Червените Яйца", а други Кокошки и Петли като се ромбат снасят бели яйца и са "Расата на Белите Яйца" Като се смесят двете кокоши раси се получават сега едни такива полу бели, полу червени яйца продавани по магазините... До колкото си спомням едно време по селата Кокошките и Петлите произвеждаха само бели яйца...
141
1
 
59
 
! Отговори
Афганистан преди 1 седмица
Защо изобщо ги пускате тези диваци в България ? Не подлежат на адаптация . Не стават за интеграция. На който му трябват да си ги отглежда . На България не и трябват.
140
0
 
40
 
! Отговори
Ей така са преди 1 седмица
Днес между тях , утре срещу нас ! А после се оплакват западноевропейците , че се умножили многократно нападенията с хладно оръжие ..!!! Ами да ги канят още , скоро това вече изобщо няма да може да се нарече Европа !
139
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
РАСА... Ето няколко принципни въпроса: Защо има различни раси? Защо расите колкото и да са различни са генетично съвместими? Защо пълното расово смесване е вредно? Ценност ли е расата сама по себе си? Колко чиста следва да е дадена раса?
138
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доколкото виждам на снимката, това са тийнейджъри. Ще посвикнат тук и ще тръгнат по дискотеки, а може да ги пратят и на училище. Но от ножарските си навици няма да се откажат. Затова да се гласува решение - обиски по всяко време, където и да ги срещне полицай и у когото открият нож да бъде екстрадиран без право повече да стъпва в България. Никой не може да ни забрани да пазим себе си и близките си!
137
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В България свобода има колкото шеш. Имаме си даже и Движение за свободи. Само че то пък има твърде малко общо с българите. Та за България ли ни беше думата или за свободата? Елитимир боила колобър с Движение "Войни на Тангра"
136
0
 
34
 
! Отговори
Колко да повтаряме? преди 1 седмица
Това е част от тяхната традиционна култура, която за нас е неприемлива. Какво пречи да се гласува забрана пришълците да носят хладно оръжие? Преди време писахме нещо подобно за тукашните бхаратци - да им се забрани да се движат с брадви и секири. С тези инструменти човек може да майстори нещо в двора си или да отиде на дърводобив, но да е с писмено разрешение! Ако е извън двора си с такъв инструмент и без разрешение за дърводобив, значи е тръгнал или да краде, или да убива, или да бракониерства.