ГЕРБ за безплатните карти в София: Манипулация

Васил Терзиев също издал 18 такива карти
Обновена: 3 юни 2024 14:35 | 3 юни 2024 14:17, Александър Попов
107
ГЕРБ за безплатните карти в София: Манипулация
Снимка: БГНЕС

От ГЕРБ отговориха на твърденията на ПП-ДБ-СС за раздадените безплатни карти за паркиране в София, като ги определиха като манипулативни, показващи безпомощност.

"Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция „Технически операции“ във връзка с тяхната дейност.

На същото основание през месец май тази година кметът на София Васил Терзиев е одобрил издаването на 18 карти без регистрационни номера.

Още по темата
Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. „Ангел Кънчев“ №6 е въз основа на искане от кмета на район „Средец“ (в годините г-жа Мария Ачкова и г-н Трайчо Трайков). Искането е въз основа на договор, сключен от район „Средец“, съгласно който етажната собственост на ул. „Ангел Кънчев“ №6 осигурява 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 срещу получаването на 6 карти за паркиране за конкретни автомобили, посочени с регистрационни номера.

Манипулираната информация, която беше представена днес от общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София, е очевиден опит за очерняща кампания в дните преди предстоящите избори.

Това е поредният случай, в който чрез спекулации и лъжи, управляващите от ПП-ДБ-“Спаси София” се опитват да скрият провала си в организацията на движение и паркиране в центъра на София", се казва в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
9
 
4
 
! Отговори
До Коко преди 3 месеца
Плащаш защото си балък!
53
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДА ДАДЕМ ЯК ШУТ НА ВОЙНОЛЮБИВИТЕ ВЕЩИЦИ ОТ САЩ - ПП ДБ!!?
52
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Киро казал, че Асен не бил гей, може и така да е но се държи като такъв!
51
6
 
17
 
! Отговори
Олд преди 3 месеца
Дръж се Бобо,Сретан иде.
50
12
 
11
 
! Отговори
Радо преди 3 месеца
Оооо очаква се bird да публикува важноооо нещоооо гербериии. Ще ви видя как уринирате газ тогавааа Ха Ха Ха
49
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От ГЕРБ обещават на всеки който гласува за тях, по една карта за безплатно паркиране в синя и зелена зона!
48
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Последни напъни на удавника ПП-ДБ да се докопа до някаква сламка...
47
10
 
8
 
! Отговори
Русия преди 3 месеца
В демокрастията няма привилегировани освен ко ни са атлантици Кинефи на ПОСОЛСТВОТО
46
4
 
19
 
! Отговори
Observer преди 3 месеца
Ами това си е нещо нормално в България, привилегии, наши хора, ваши хора защо се учудвате? Всеки от вас би се възползвал стига да може от такава привилегия, ей така да се мине метър или някъде ако може да не платим, нали? Това ни е заложено е днк то, да сме хитреци и тарикати. Ами затова сме на тоя хал.
45
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вярно е, знам за хора които имаха карти, без да имат право.
44
17
 
31
 
! Отговори
Радо преди 3 месеца
Герберите газ уринират в коментарите хахахахха
43
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Един БългаринА на Киро, Асеня, Ристо и джобният генерал има ли още наивници, които да им се вързват на приказките? За Борисчо Бонев няма да отварям думата, там нещата са ясни отдавна и са непоправими.
42
13
 
25
 
! Отговори
Един Българин преди 3 месеца
Има ли някой да вярва на герб вече :) Когато Боко каже "ония крадат" първо се замислям той колко светлинни години пред тях е...
41
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еееех , избори , избори , да се насладим и ние на удоволствията на Урсула , Байдън & Co , ( б.а. можеш да разбираш и корупция ) , поне за някой и друг ден и ние да сме облизани по чувствителните места .
40
2
 
15
 
! Отговори
Тия преди 3 месеца
Сини и зелени зони трябва да бъдат само за ограничаване на престоя, както и за предимство на живеещите наблизо, а не за такова неправомерно събиране на пари за паркирване ! Данъците ги плащат всички притежатели на автомобили за използване на цялата пътна мрежа, част от която са и тия зони ! Пари могат да се искат само за охраняеми паркинги, или за специално създадени за тази цел асфалтирани площи !
39
10
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ мафия преди 3 месеца
Бокоо лъжец от класа!
38
8
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 3 месеца
Реалността е, че дотук не видяхме никой конкретен, на който е давана такава карта. Давано е на ДАТО, по закон, което е правил и Терзиев, давано е и на живущите от Ангел Кънчев 6, за да може детската градина да има двор. Друг е въпросът защо дворът на кооперацията, където е същата детска градина, е даден на сладкарница Лагуна, за да си сложи маси. Този въпрос си струва да се чопли. Инак за безплатните паркоместа - дотук никой конкретен не видяхме. Та обяснете, паркировачи от ППДБ!
37
2
 
14
 
! Отговори
Те преди 3 месеца
Мутрите пак лъжат....
36
9
 
22
 
! Отговори
Реалността преди 3 месеца
Безплатните пропуски са раздавани на близки до ГЕРБ политолози, социолози, журналисти и бизнесмени!!! После трябва да се "отплатят" на ГЕРБ и Бойко Борисов, като плюят по Продължаваме Промяната - Демократична Бъргария, като клеветят по медиите и в студията Продължаваме Промяната - Демократична Бъргария, като засилват прогнозирания процент за изборите на ГЕРБ и смаляват този на Продължаваме Промяната - ДБ! Това се нарича корупция, подкуп и злоупотреба с власт от страна на ГЕРБ! Срам и позор!
35
5
 
13
 
! Отговори
Не точно преди 3 месеца
Бившия кмет Софиянски има два имота (поне) в синя зона, на Марин Дринов и Аксаков, и на двата адреса не плаща, ама не го закачат, че той бил създал цгм, един път му закшючиха колата, вдигна телефона и голямо мачкане беше, та винаги има някой с прввилегии