ГЕРБ за безплатните карти в София: Манипулация

Васил Терзиев също издал 18 такива карти
Обновена: 3 юни 2024 14:35 | 3 юни 2024 14:17, Александър Попов
107
ГЕРБ за безплатните карти в София: Манипулация
Снимка: БГНЕС

От ГЕРБ отговориха на твърденията на ПП-ДБ-СС за раздадените безплатни карти за паркиране в София, като ги определиха като манипулативни, показващи безпомощност.

"Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция „Технически операции“ във връзка с тяхната дейност.

На същото основание през месец май тази година кметът на София Васил Терзиев е одобрил издаването на 18 карти без регистрационни номера.

Още по темата
Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. „Ангел Кънчев“ №6 е въз основа на искане от кмета на район „Средец“ (в годините г-жа Мария Ачкова и г-н Трайчо Трайков). Искането е въз основа на договор, сключен от район „Средец“, съгласно който етажната собственост на ул. „Ангел Кънчев“ №6 осигурява 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 срещу получаването на 6 карти за паркиране за конкретни автомобили, посочени с регистрационни номера.

Манипулираната информация, която беше представена днес от общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София, е очевиден опит за очерняща кампания в дните преди предстоящите избори.

Това е поредният случай, в който чрез спекулации и лъжи, управляващите от ПП-ДБ-“Спаси София” се опитват да скрият провала си в организацията на движение и паркиране в центъра на София", се казва в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
11
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 3 месеца
На ниво държава окраденото от ОПГ ГЕРБ е милиарди за 12 години! То само безплатните карти да бяха ...
73
8
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Сега разбрахме и за колко е купен хекимянчо - за една карта за паркиране! Страшни леваци сте герберчетата. Като вафли се продавате! За жалост така са продали и милата ни татковина, пък и настояват още да продължават. Дъно няма, защото и то е строено от ГЕРБ!!!
72
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
все ми е на ума че ще си признаят от опг герб
71
9
 
20
 
! Отговори
Факт! преди 3 месеца
Фандъкова беше най-лошия и некомпетентен кмет, която София е имала!
70
4
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ некадърници преди 3 месеца
За няколко години Фандупкова е ощетила общината със 7-8 милиона лева! А ние се чудим, защо ГМ е на загуба ... заради крадците от ГЕРБ!!!
69
6
 
17
 
! Отговори
Ирония преди 3 месеца
Учительницата па руски и член на БКП - като Боку Рапона - и по съвместителство кмет на София, е много голям, дори огромен "специалист", ама по руски, не по кметуване! Не смейте да я обиждате!
68
3
 
17
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Тя Фандъчката е раздала е стотици "зелени площи", в София вече не се диша...една голяма спалня с Т2 за излитащи по работните им места.
67
1
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Трудни са картите до миналата година, които раздавала незаконно Фандъкова от ГЕРБ, защото не се обявяват нито бройката, нито има списък на получатели!
66
0
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Давала, раздавала, с чужда пита помен правила, сега дшното Дянче - на диванче.
65
3
 
16
 
! Отговори
Наглост до безкрай! преди 3 месеца
Крадливата проста даскалица по руски сега иска депутат да става.
64
3
 
17
 
! Отговори
То е ясно преди 3 месеца
Една от многоброй ните кражби на ОПГ ГЕРБ!
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Fibre xe te gi pitat za 130 karti, te davat obqsnenie za 6
62
4
 
17
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
ДПС-ГЕРБ са Туморът на България!
61
4
 
2
 
! Отговори
Христо преди 3 месеца
Какъв ще бъде коментара ако се закрие детската градина? Кое е по-важно?
60
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шарлатаните от ПеПе ако не ви излъжат, не могат да дишат. Всичко при тях е лъжа, измама и долни инсинуации. Те са международни измамници и крадци.
59
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам дали някой въобще се съмнява, че герберастката фъндъкова е злоупотребявала с влияние в полза наши хора, то е ясно.
58
9
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
А Мис Бони кара ли си колелото без седалка по новите алеи? :)))))))))))))))) Изгубиха гласовете на половин София с това паркиране ППДБСС-тата.
57
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
герп=дпс=мафията
56
3
 
14
 
! Отговори
Дискриминационнто преди 3 месеца
паркиране в България трябва да спре и да се намери европейско решение. Имах гости чужденци, които два пъти им заключваха колата, защото с чуждестранния си телефон не мога да заплатят! Става само с български телефон, когато българи излязат извън България няма ограничения за заплащане на паркоместото! Поискайте една справка колко са приходите от чужденци и местни например през летните месеци от глобените! Както заглаеието пише: манипулация!
55
6
 
15
 
! Отговори
ББ от Банкя преди 3 месеца
Така е, чисти сме като утринна росица.......