Коя е новата шефка на ДФ “Земеделие”?

Ива Иванова е над 10 години в сектора
9 май 2024 17:52, Инна Ангелова
182
Коя е новата шефка на ДФ “Земеделие”?
Снимка: ДФ "Земеделие"

Вчера министърът на земеделието Георги Тахов назначи нов шеф на ДФ “Земедели”. Името на новия началник на Фонда е Ива Иванова. На пръв поглед крехката ѝ физика обаче по нищо не показва, че тя ще се разпорежда с над три милиарда евросредства, които трябва да разписва и да разплаща на земеделските производители.

Назначението на Иванова е съгласувано и с премиера Димитър Главчев. Ива Иванова става популярна и преди да бъде назначена в държавната администрция, където умело катери стълбата към върховете. Според Нова ТВ преди години тя е била манекенка.

В сайта на фонд “Земеделие” има кратка биография на новата началничка. Ива Иванова е магистър по „Право на Европейския съюз“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съвместно с Университета в Нанси – Франция. Има и магистърска степен по „Международен бизнес“ от Икономически университет – Варна. Владее английски език.

В държавната администрация има над 10 годишен стаж. От 2010 година насам Иванова е оглавявала няколко важни звена в ДФЗ като започва в дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие в селските райони“ като експерт, като през 2015 г. израства в длъжността главен експерт.

От август 2022 г. е последното и преназначаване, когато става зам.- изпълнителен директор и заместник на Георги Таков, който тогава е изпълнителен директор на Фонда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от Балкани
Ще промени ли РСМ политиката си към България след победата на Силяновска?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
?!?! преди 1 седмица
Не спряхте да се подигравате с народа! Калинки, манекенки, мутреси. Тази жена прилича на жените с леко поведение и за вски е ясно за какво е сложена там. Земеделието е толкова сложен отрасъл с толкова проблеми, как точно това същество ще допринесе за решаване на проблемите! То се вижда, че сложено там за нещо друго!
140
0
 
1
 
! Отговори
Момата преди 1 седмица
Момата прилича на поръчване за по час.не и на администратор
139
1
 
2
 
! Отговори
Боже опази! преди 1 седмица
Жал ми е. За сектора!
138
0
 
2
 
! Отговори
Дфз преди 1 седмица
Ивето беше от експертите, които припечелваха по някой допълнителен лев като прокарваха приоритетно проекти или анекси. Организирана с няколко други експерти си бяха ОПГ, Калоян Костадинов, Пламен Стоянов и Сие! И до ден днешен го правят, но в по-големи мащаби имайки предвид позицията, която заема въпросната дама. Същата е била забелязвана в близките месеци по хотели за по час с небезизвестни бизнесмени земеделци, а също така е забелязвана неофициално в компанията на определени консултанти.
137
0
 
3
 
! Отговори
Ива Иванова преди 1 седмица
Ива Иванова е едно провинциално момиче с големи амбиции, което знае къде да си разтваря краката! Видимо постига големи резултати за много кратко време! Момичето е елементарно! Има някакви ограничени знания по отношения на договориране, но крайно крайно недостъчни за заемания пост! Не говори чужд език - уличен английски! Като цяло е поставено лице, каквото и се каже, това ще прави!
136
0
 
3
 
! Отговори
Скоро ще видите преди 1 седмица
Много скоро ще види се нейни снимки по хотелите със земеделци!
135
0
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 1 седмица
Въпросната дама беше любовница на Борис Михайлов, протеже на джуджето рекетьор Калоян Костадинов така познат в сектора, сега лпбовница на Тахов, добре позната на Грудев, бая опраскани. За две години от дикертор дирекция издигната от Борис Михайлов, след това от същия предложена за зам. Директор, сега се издигна до изпълнителен директор на Фонда без абсолютно никакъв ценз. Въпросната дама дори не говори английски език!
134
0
 
4
 
! Отговори
Държавен ръководител преди 1 седмица
Има добри качества момичето, справя се във всякакви пози.
133
0
 
6
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 седмица
Новата порно звезда в политиката!
132
0
 
6
 
! Отговори
Спомняте ли си, че преди 1 седмица
министърът на земеделието и горите в правителството на Иван Костов беше женен за манекенка? Тогава в медиите плъзна слухът, че неговата съпруга е уредила свои колежки да работят като секретарки в това министерство. Ако тази Ива е от онзи контингент моми, нахлули в това министерство, значи вече от 26 години се вихри в същата сфера. Добре изглежда за годините си, но патешките джуки, погледът на бар-дама и яркият цвят на маникюра подхождат на съвсем друг тип професии.
131
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От 2010 г. оглавявала важни звена в ДФЗ. Значи вече 14 г. е шефка. На колко години е била, когато вече е успяла да се изкатери до началнически пост?
130
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази млада жена има определен тип излъчване, но ако напиша точно какво е то, ще ми заличат коментара.
129
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Млади дами в Прокуратура, Полиция, ДФ, съдебна система и други подобни- махнете патешките джуки- нямате на представа колко сте противно гнусни и как пренизявате самите институции до нивото на едни забранени за деца филми- това е безотговорно!
128
0
 
9
 
! Отговори
Въпрос преди 1 седмица
Като й гледам джуките, да не е била и чалга певица ?
127
0
 
19
 
! Отговори
Новите преди 1 седмица
Умна и красива бистришка тигрица.
126
0
 
17
 
! Отговори
Тялото преди 1 седмица
Повече манекенки ще трябва. Иначе Главчев трябва да поеме и земеделието, здравеопазването, военното...
125
0
 
23
 
! Отговори
V преди 1 седмица
В биографията трябва да пише, кога е подобрила джуките. Това е важен елемент от нейната дейност.
124
0
 
26
 
! Отговори
Трик преди 1 седмица
Като знаем, как се развиха селските райони... Силиконки в полицията, съда, министерства и т.н.
123
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тиква до тиквата, мила моя майно льо!! Същата като жената нач нотариуса в ДАНС. Те това са българите!
122
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А оная Калинка на Тиквата къде е ? :)))