Бившият шеф на СОС: Моля отговорните "Спасители в кишата" да премахнат опасно дърво

То е паднало в двора на детска градина
Обновена: 29 ное 2023 10:26 | 29 ное 2023 10:25, Стела Стоянова
91
Бившият шеф на СОС: Моля отговорните "Спасители в кишата" да премахнат опасно дърво
Снимка БГНЕС

Бях решил да не публикувам повече за неуредиците след снеговалежа, но трети пореден работен ден родители ми сигнализират за паднало дърво в двора на 93 Детска градина "Чуден свят" в Красно село.

Това съобщава бившият председател на СОС и настоящ общински съветник от ГЕРБ Георги Георгиев.

"Затова публично моля отговорните "Спасители в кишата" (поради липса на ръж и не само си имаме български римейк, явно) да пратят назначените от тях шеф на инспектората или районния си кмет час по-скоро, защото някой татко ще се ядоса и няма да дойде с парти грил да си прави принцеси в общината, а с клон от дървото.

Да се обследва спешно дали дървото е опасно, за да не стане инцидент. Просто е и лесно изпълнимо", пише още Георгиев, цитиран от БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
14
 
8
 
! Отговори
Иван преди 9 месеца
Прав е Георги, и истината е, че новите не предлагат нищо ново, а дори стана и по-зле
43
5
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 9 месеца
Положението при унуците на ДС е "ама другарко, герб също хвърляха камъни". ок де, нали сте различни? или, само по ориентация? -.-
42
5
 
10
 
! Отговори
72018 преди 9 месеца
за тия 3 дни можехте да се събрете и да го премахнете сами. от 15 години градът се управлява от гробаджиите на Абу Банкяр Ал Чекмеджани.
41
4
 
13
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 9 месеца
След нас и потоп! - новият, стар девиз на партия ГЕРБ! Случвало ми се е 30 метрово дърво да падне на метри от мен на пътека в южния парк - при това бутайки детска количка. Доста преди Васил Терзиев да стане кмет. Управлението на зелените площи в София просто липсва от години - благодарение на безхаберното управление на ГЕРБ. Единствено ги бива да засаждат теменужки и сигурно падат сериозни пачки от това. Същевремено имахиляди изсъхнали и изгнили дървета, за които години наред никой не се е сетил
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да бе, миналата година между две кооперации в центъра се счупи надве дърво и прегради цялата алея, не можеше да се мине. Над две седмици водихме ежедневни разговори с общината, докато най-накрая благоволиха да дойдат и го рязаха и изнасяха два дни, а реално беше работа за 3-4 часа. Така че Терзиев да не пише глупости. Ясно, че му е мъчно, че спря лапачката, ама така е в живота. Да свиква!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма страшно ! Млдежите ги заробиха с ипотеки , хазартни зависимости , дрога .Закачиха си ги на ченгела и си ги направиха роби . Сега ще правят каквото им кажат и ще бачкат каквото им кажат , само и само да ви връщат кредитите с които си правиха селфита на ПунтаКана . Стойте и гледайте сеир .Утре банката ако им каже , че им маха 50 лева от една вноска по кредита ако се включат в почистването и ще има армия от чистещи . За една дсичка бело също ,Това беше целта , зависими роби !
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Що не се скриеш, смешни сте! Какво направихте за толкова много години за София? Едно голямо нищо.
37
5
 
12
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 9 месеца
След нас и потоп! - не е случаен израз. Всичко, което се случва в момента е резултат от безхаберието на този нагъл гербаджия и шайката около него. Дано не отнеме прекалено дълго време да се оправят погромите и неразборийте оставени от тези шантажори.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако става дума за по-малки клони хората не тряба да чакат някой да дойде и да ги изчисти, малко раздвижване е полезно. Вече ако става дума за 150 килограмови дънери - да. Има обаче някои искат и пред входа да им дойде районния кмет и да им изчисти снега.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Друго си е при Терзиев
34
5
 
6
 
! Отговори
Кмета Терзиев преди 9 месеца
Промяната е факт!
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русофобите са на власт , нека те да чистят , имат И пари , И медии !
32
11
 
9
 
! Отговори
Васко Бедствието преди 9 месеца
Усещате ли промяната с новия кмет?
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колко евро на квадрат струва сега апартамента , като няма инфраструктура да се стигне до него ? Като маймунки дресират народа ! Затова нащите баби навремето са имали дърва за всеки случай , суджуци , зимнина , чувал брашно и тн. Сега разни лигльовци , обясняват кое е демократично и кое не . Ако имаше оргаинизация и хора , досега клоните щяха да са изнесени и снега почистен .Не ми се мисли ако някой ни нападне и стане война !
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди 6 години беше паднало едно дърво на площадката пред нас от натежалия сняг. То беше доста високо и се беше строшило наполовина и короната му беше паднала на площадката. Стоя една седмица така преди да дойдат да го махнат. Тогава кмет беше Фандъкова.
29
3
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 9 месеца
и в люлин 2 зад магазин кам има счупени клони в градинките около блоковетее пълно с такива клони
28
4
 
9
 
! Отговори
на сМинкатЪ: преди 9 месеца
Мила , родна ,...картинка от герб !!!
27
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 9 месеца
До Анонимен35 що не питаш другаря Си, че 30 % от добития ток (по сведения на china`s daily) в китай е от волтаици. нещо невиждам да загниват, като монархофашисткия запад
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А пък Аз моля , герб и ДПС да върнат откраднатото от Бг-хазна , което е 36 милиарда ...Да не говорим и ЗА парите от ЕС , за България...Баце :---''А къде е моят милиард и половина "? Някой помни ли ?Не са хиляди и милиони , а МИ-ЛИ-АР-ДИ !?
25
0
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 9 месеца
До Анонимен28 бай артик, тия десетки милиони левове дето плащаме на общините за снегопочистване, данък смет и всичките останали анджъклами (радиоточка 5лева никой не е отменял), ме навеждат на мисълта, че съм си изпълнил задълженията към "общото". а хипстерошумкарите енто поколение дето ми играят том сойер и чакат някой да боядиса оградата безплатно, да ххрп. ти най вероятно не си чел том сойер.