Джип се качи на мантинела на "Опълченска". Заклещи се

Шофьорът искал да премине в платното за насрещно движение
29 окт 2019 08:00, Петя Славова
60

Снимка: Булфото

При опит да се включи в трафика, дама с джип събори мантинелата и почти премина в платното за насрещно движение на бул. "Тодор Александров" при кръстовището с улица "Опълченска". 

При инцидентът станал около 18 часа снощи няма пострадали. Нанесени са само материални щети по автомобила и инфраструктурата, предаде Булфото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах, тези жени шафиорки с кросоувъри! "Пайсааааа"!
28
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Жената просто си е чатила и не е забелязала решетките... :)
27
0
 
2
 
! Отговори
тигъра преди 4 години
Госпожо Славова,преди да на пишете нещо си направете труда да отворите картата на София.Това е кръстовището на бул. "Тодор Александров" и улица "Шар планина".
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Извинявай, ама прочел ли си всичко написано или само цитираното от теб? Осмисли ВСИЧКО написано и тогава коментирай!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше да го снимате отзад, имаше триъгълник.Съвсем по правилника.....
24
0
 
0
 
! Отговори
Без Значение преди 4 години
До До 2, никога не е имал дете.
23
0
 
3
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
Помня как преди години София свършваше малко след хотел Плиска. Сега Плиска е едва ли не в Центъра на София. Лозенец са били градини, както и много други, които сега са почти в Центъра на София. Увеличава се територията, увеличава се и населението, но в сравнение с други подобни градове по света, София има доста малка гъстота на населението.
22
0
 
3
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
След 1947 година към София са присъединени: Чохаджийско предградие, Красно село, Надежда, Биримирци, Обрадовци, Княжево, Гара Искър, Бояна, Враждебна, Връбница, Горна баня, Драгалевци, Дървеница, Илиянци, Малашевци, Обеля, Орландовци, Симеоново, Слатина, Суходол, Требич, Филиповци, Горубляне, Ботунец, Кремиковци, Сеславци, Челопечене.
21
4
 
2
 
! Отговори
Селенин преди 4 години
До Анонимен"София беше 450 000" кога това? Когато дядо ти се е заселил в столицата ли? 25 години преди да се родиш, нали?
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този дето и е дал книжката нее ли видял че тази освен за магарешка каручка за друго не става. По интересното е кой и е купил джипа. За да направи тази Гимнастика тази е пуснала волана и вдигнала краката. По друг начин няма как да се случи това. Добре че нее прескочила в насрещното че щеше да ги събере на куб и квадрат. Ей до къде ни докараха сеяндурите.София беше 450 000 население в момента е 1 500 000. Бай Тошо затова не даваше Софииско жителство на каруцари. .
19
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОЗИ Е СВИКНАЛ ДА ПРАВИ ОБРАТЕН ЗАВОЙ КЪДЕТО МУ СКИМНЕ И ПО НАВИК ГО Е НАПРАВИЛ И СЕГА НО ТОЗИ ПЪТ Е ИМАЛО ПРЕГРАДА !ПЪТИЩАТА НИ СА ЗЛЕ НО ТУК СЕ ВИЖДА ЧИСТ ОПИТ ЗА ОБРАТЕН ЗАВОЙ!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно възможно е жената да не е виновна, а така да е избегнала удар с друга кола. Малко е информацията в новината.
17
0
 
13
 
! Отговори
Шофьор от 40 години преди 4 години
Друг възможен вариант е отвличане на вниманието с нещо, примерно отговаряне на звънене по телефон.
16
0
 
8
 
! Отговори
Шофьор от 40 години преди 4 години
Преди 10 години по Цариградско шосе един се беше залепил зад мен и когато се наложи да набия рязко спирачките заради рязкото спиране на предната кола - единственият път за 40 години шофиране, този отзад, за да не се блъсне в мен зави към мантинелата, но все пак успя да спре, след като аз успях да му освободя максимално място, почти долепяйки се в спрялата кола пред мен. Може би и тук е станало нещо подобно, но спирането е в мантинелата.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4 изречения си крала пардон копирала и накрая джип било а то SUV
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ясно какво е станало от новината, но очевидно подзаглавието за навлизане в насрещното движение не е вярно. Според мен джипът е засечен от друга кола и за да избегне удара е станало това на снимките. Засичането вероятно е станало, защото джипът се е движел доста бързо, но това са само предположения.
13
1
 
14
 
! Отговори
РусутууУ ЗайчИ преди 4 години
Ко ве , на всеки може да се случи. Може червилото да и се е размазало, може някой екстеншън в косата да е увиснал грозно , може сисите да и са се разместили в сутиЙена . Все неща много по важни от глупавото каране на Жип . Ей , на другите шофйори са се отдрълнали кОлтурно, само тая мантинела съй изпречкала насреща и . Общинарите да сА замислят и да я махат от там. Човек може да загинИ ...
12
1
 
19
 
! Отговори
някой преди 4 години
Айде бе, жена било, провансал било... все едно "столичаните" мъже ама никогиш не правят така... Като гледам по пътищата простотията не знае род и населено място.
11
0
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Какво ше кажеш за мъШ с фамилията на Ф.Б..ов, който с джип уби себе си, жена си и детето си. Не мога да се сетя за останалите знайни и незнайни "герои" с мъжки имена, ама не са по-малко от жените.
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дама?!!!