Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната

Искаме да знаем има ли риск за независимостта ни
4 юли 2024 15:25, Инна Ангелова
125
Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Доналд Тръмп трябва да представи своя план за бързо прекратяване на войната с Русия. Той предупреди, че всяко предложение трябва да избягва нарушаването на суверенитета на страната.

"Ако Тръмп знае как да приключи тази война, трябва да ни каже още днес", заяви Зеленски в интервю за телевизия Bloomberg. "Ако има рискове за украинската независимост, ако загубим държавността си - искаме да сме готови за това, искаме да знаем", подчерта още той.

Тръмп, който води в социологическите проучвания пред президента Джо Байдън преди изборите през ноември, обяви, че ще сложи край на войната до встъпването си в длъжност през януари. По време на телевизионния дебат миналата седмица Тръмп разкритикува милиардите долари, похарчени за отбраната на Украйна, като заяви, че Киев "не печели войната".

Цялата статия може да четете на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
23
 
! Отговори
Той преди 3 месеца
Лев Гумелев е казал: "Когато украинец поумнява той става руснак."
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ски му заглавието: Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната, Такова изявление срещу Байдън/Трамп казва че Зеленски обвинява двамата в лъжа че имат какъвто и да е план за мирно уреждане на конфликта и за това иска Тръмп да покаже плана за край на войната
78
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Инж+ "Тръмп е американският бате Бойко!!! Лъже от сутрин до вечер!!!" - Така е, но Байдън е американската Алена. Звездите му говорят хахаха
77
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеле, докато се преструваш на президент и дума не може да става за преговори. Путин ти го каза право в очи зеленоочи или квито са там помътняли от кокаина-нелегитемен си и никакво споразумение с теб няма да има тежест. Ако искаш мир-махай се-
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наркоманът с това желание казва, че до сега Байдън не е имал никакъв план и че само е пращал средтва и пари на вятъра. Как може така да се гаври с Народа който му даде най много военни , човешки и хуманитарни помощи. Калпазаленски Наркотиенко Мошелтър
75
2
 
20
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Зеленски,ти и сега нямаш независимост бе,човече!Източна Украйна е анексирана от Русия и губиш територия малко по малко,Америка ви държи за топките и ви пречи да сключите мир,Европа и Англия също ви подстрекават да воюювате,а ти се имаш за независим.Сключи мир,докато е време,поне си на път да затриеш страна с многомилионно население,няколко пъти по-голяма от България.Недей да оставаш в историята като човек който е погубил страната си.
74
1
 
14
 
! Отговори
Глупости са това преди 3 месеца
До ДЖО БАЙДЪН: Ти си клиничен случай. А дядо ти Байдън вече дори и в неговата партия не го искат.
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За къф се мисли тоа Тръмп бе? Я веднага да му представи плана! Ааааа! Ше ми прекратява войната той! Джонсън каза-малко ще повоюваме! Докато британците не влезат в украина никакво прекратяване! Като дойдат томитата и ще бият шута на Путин и тогава -край! Ето днес поредната победа край Часов Яр! Слава!!!
72
1
 
13
 
! Отговори
Глупости са това преди 3 месеца
До ДОНАЛД ТРЪМП: Всяка война завършва с преговори за мир. Засега в САЩ и ЕС за мир никой не говори, а Зеленски даже е подписал декрет, с който се забраняват преговори с Русия.
71
5
 
1
 
! Отговори
Инж+ преди 3 месеца
Тръмп е американският бате Бойко!!! Лъже от сутрин до вечер!!!
70
0
 
6
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 месеца
До ФАКТ: И какво ще направи дядо Байдън ако спечели изборите?
69
2
 
8
 
! Отговори
Зеленски преди 3 месеца
Не е читав в главата. Разпорежда на цял свят - на Путин ( дори щял да го съди в Хага), на НАТО ( дайте веднага танкове Леопард, Челенджър, Абрамс, ПВО Пейтриът, Ф-16 и т-н.,), на ЕСа сега на Доналд Тръмп. Чел съм за психическото отклонение "мания за величие", но за такова явление не съм и сънувал.
68
3
 
11
 
! Отговори
Голям преди 3 месеца
Мене зельо ме кефи - знае , че запада подклажда войната и вика дайте още и още париАко не спирам войната и се предавам
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кво да ти показва ве зеля къси, като ти не влизаш в плана.
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Наблюдател - Точно щото е загубеняче. Ако имаше нещо в главата, никой нямаше да го напада.
65
2
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Кой си ти , бе , наркоманско джудже , че да имаш някакви претенции към големия Тръмп ??? Що за самочувствие на някакво загубеняче, което скоро ще бъде скъсено с една глава ?
64
1
 
24
 
! Отговори
Кифла преди 3 месеца
ЦРУ прекрасно знае какви подаръци е направило на семейство Зеленски. Което не знае, го знае МИ6. А Тръмп ще го научи в секундата, когато положи клетва като президент, за втори път. Ще му настръхне перуката, като разбере реално колко кинти потроши дЕдо Байдън до момента. И ще хукне с голямата Тояга да бие натовските държави за пари. Но първо ще се изкефи да вкара Хънтър Байдън в кафеза, ако оня вече не е там дотогава.
63
1
 
20
 
! Отговори
Айляк преди 3 месеца
А не иска ли Зельо щерката на бат' Дончо - Иванка, да му поиграе кю.чек върху масата, с оскъдни ориенталски одежди? Този зелен, м.азен, по.тен и много продажен чиляк взе да става изключително досаден, пфу...Работят го отвсякъде руснаци и хамериканци туй зеленото, а той се помисли за някакъв фактор. Жалка история.
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То и аз мога да му покажа плана на Тръмп, ако толкова иска. Спира му кранчето за парите и военните действия свършват след около седмица. За тази една седмица Зеленски ще има избор дали да бяга нейде дето няма да го докопат ФСБ или народа му, или да сяда на масата за преговори и да спасява държавата си от разчленение между съседите им.
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На тоя всички са му длъжни. Тръмп само него чака да му нареди да покаже план за края на войната. А зелника плана за началото на войната ще покаже ли?