Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната

Искаме да знаем има ли риск за независимостта ни
4 юли 2024 15:25, Инна Ангелова
125
Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Доналд Тръмп трябва да представи своя план за бързо прекратяване на войната с Русия. Той предупреди, че всяко предложение трябва да избягва нарушаването на суверенитета на страната.

"Ако Тръмп знае как да приключи тази война, трябва да ни каже още днес", заяви Зеленски в интервю за телевизия Bloomberg. "Ако има рискове за украинската независимост, ако загубим държавността си - искаме да сме готови за това, искаме да знаем", подчерта още той.

Тръмп, който води в социологическите проучвания пред президента Джо Байдън преди изборите през ноември, обяви, че ще сложи край на войната до встъпването си в длъжност през януари. По време на телевизионния дебат миналата седмица Тръмп разкритикува милиардите долари, похарчени за отбраната на Украйна, като заяви, че Киев "не печели войната".

Цялата статия може да четете на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахахахахаха Този вече даже не е легитимен. Какво иска още?
19
1
 
12
 
! Отговори
expert преди 3 месеца
ТОА КЛОУН кво се прави на умряла лисица ! ??? да пита шефовете евреи , какъв е сценария ! ясно е че става пазарлък за нова държава , А ние пращаме кинти ДА СЕ ОЯДАТ корумпираните там селяци, уж ще връща КРИМ :))) , за какво пращахме помощи??? ааа, предател ! да се бият до крак! има вече определен нов народ за тая територия !
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеленски, не искаш да го виждаш. По-добре сдавай сега, че после ще е късно.
17
1
 
12
 
! Отговори
Фитока преди 3 месеца
Този си мисли,че помага на Байдън,а е обратното - над три четвърти от американците на първо място при избори ги интересува икономиката и как се харчат парите от данъците им при избори.Планът на Тръмп ще го научи след 20 януари,когато Тръмп ще встъпи в длъжност.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма да ти хареса. Но това е без значение. Ти нямаш вече потенциал. Зрителите почнаха да се прозяват и антракта мина, гастролиращите актьори се пенсионираха.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Уaaayyy! Toвa зanoвeg лu e?
14
2
 
22
 
! Отговори
Зевс преди 3 месеца
Хаха, Зеления продаде цялата държава на Black Rock, сега иска гаранции някакви :)
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Планът е че ви спират социалните помощи. За ваше добро е щото като избиете достатъчно голям брой руснаци останалите ще почнат да ви обстрелват с тактически атомни заряди.Всички ще бъдат възмутени разбира се ще се пишат протестни ноти резолюции ще има филми и предавания в тубата и по телевизията ще се чуват възгласи за ответен удар особено от държави които не разполагат с атомни триади.Накрая когат пушилката улегне пак ще сте в намален размер.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
лесно е врътваш кранчето на паричния поток и войната веднага ще приключии зеления имбицил ще си продаде казиното иколата за 4,5 млн. евро на неговата женска зелена жаба за да си финансира войната :)))
11
2
 
21
 
! Отговори
Планът е прост преди 3 месеца
Край на финансирането от САЩ, край на военния конфликт! )))
10
1
 
24
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Ми той тръмп каза планаСпират се парите кьм украйнаНяма вече кинти за бугати на олена няма кинти за имението в англияИ зеленко вади белият флагНаистина ли иска да му покаже плана и парите да секнат кьм хунтата в киев
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Часов Яр пада и клоунът се сети на къде духа вятъра. Украйна вече няма да е това, което беше. От една страна е хубаво, че войната ще спре и няма да умират хора. От друга - не искам да спира. Защото през септември със захлаждането на времето ще дойде новата ПЛАНдемия. Производството и запасяването с ваксини срещу Птичигрип върви с бързи темпове.
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какви "рискове" бълнуваш, бе Зеленчуков ??? Това е война. Победителите чертаят границите и определят съдбата на победителите. Ако "западните партньори" искаха независима Украйна, щяха да направят всичко възможно, още Юли 2022 да сключат това споразумение за мир. А сега пак ше го сключат, но с много по-тежки условия за Украйна.
7
2
 
28
 
! Отговори
стига бе преди 3 месеца
Мога и аз ти кажа, вдигаш бялото знаме и се приключва.
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сядай на масата за преговори,Тръмп е бизнесмен и спечели ли ще иска да връщате парите
5
3
 
21
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Зеля се включи в предизборната кампания на Байдън. Но защо така сълзливо, къде са бойките призиви за смазването на Русия?
4
17
 
5
 
! Отговори
Х преди 3 месеца
много ясно, че Тръмп лъже. Щял да я спре за 24 часа... Едно нещо може и то е да спре парите. Подозирам и това няма да може. Американците са лудия да подкрепят президент подкрепящ най-големият им съперник.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
а това е държавна тайна и Зеленски в качеството на какъв иска достъп до нея???
2
4
 
23
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
Това зелено просяче си е повярвало твърде, твърде много! Крайно време е да бъде приземено и да бъде поставено където му е мястото!
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?