¬италий  личко: »де€та за замраз€ване на конфликта е грешна гледна точка

—пешно се нуждаем от нови ракети Patriot, за€ви той
31 мар 2024 23:00, Ќели ’ристова
106
¬италий  личко: »де€та за замраз€ване на конфликта е грешна гледна точка
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

 метът на  иев ¬италий  личко се противопостави на иде€та за замраз€ване на конфликта в ”крайна и териториални отстъпки.

"“ази иде€ за замраз€ване на конфликта е грешна гледна точка, вместо това се нуждаем от повече подкрепа. Ќ€ма да отстъпим никаква територи€ на –уси€. “ова не може да бъде компромис. –акетните атаки все още се увеличават, спешно се нуждаем от нови ракети Patriot и нови възможности за защита на хората", каза той в интервю за вестник "BILD am Sonntag".

”краински€т политик см€та, че все още съществува опасност от руска атака срещу  иев, което според него "е било и остава цел" за –уската федераци€.

"«наем това и сме много по-добре подготвени за възможни нови атаки, отколкото преди две години", каза  личко.

»де€та за замраз€ване на конфликта беше предложена преди това от ръководител€ на фракци€та на —оциалдемократическата парти€ на √ермани€ в Ѕундестага –олф ћютцених. ¬ √ермани€ инициативата му срещна както подкрепа, така и критика, пише "“руд".

√ермани€ е втори€т най-гол€м доставчик на оръжие за ”крайна след —јў. ќбщо досега √ермани€ е отделила средства за военна подкрепа на  иев или е поела ангажименти за бъдещи разходи в размер на около €28 млрд. –уската страна многократно е подчертавала, че доставките на оръжие за  иев само ще удължат конфликта в ”крайна.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


106
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
90
0
 
2
 
! ќтговори
¬олод€ преди 2 месеца
Ќикакъв гювеч! Ќапред, до пълна победа и денацификаци€!
89
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
–уси€ е без боеприпаси, санкциите ги смазаха, ѕутин умр€ от рак 68 пъти, хаймарсите мачкат –уси€.......  о стана уа?!?
88
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
—јў и ≈— н€ма да разрешат  личко да бъде "президент". Ќе може да е ефективен колониален управител, тъй като твърде лесно промен€ настроението си, защото е много нервен. «а този пост се изисква търпелив и изпълнителен човек.
87
1
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
√рабвай пушката  личко! Ќе се зъби от дивана!!
86
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒано не го замраз€т докато не капитулират с увесен нос!!!
85
1
 
5
 
! ќтговори
 оча преди 2 месеца
¬сички сме грешни  личк. ќсобено жена ти дет си хвана друг мъж.
84
1
 
6
 
! ќтговори
’ахаха преди 2 месеца
∆ена му го остави защото заради дрогата не му става *** на  личко
83
1
 
12
 
! ќтговори
Ћеле преди 2 месеца
ќт тила е лесно да се зъбиш нали така  личко?
82
1
 
21
 
! ќтговори
ƒа, чичко  личко преди 2 месеца
“и н€ма да отстъпиш никакви територии на –уси€. “€ сама ще си вземе необходимото. Ќе € мисли.
81
1
 
2
 
! ќтговори
√ошко преди 2 месеца
 личко що те остави ***?
80
19
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
«а русофила това не е война.–усофила счита за война ако е подпален цели€ —в€т и гори. .ћилиони жертви и разрушени€.«а русофила война е нещо , от ¬тората —ветовна война на горе.ј това е само временно учение на онова което според него тр€бва да предстои.“ака са го учили неговите царе.–егул€рно да се изтребват и жертва в името на една военна игра на временни€ им император.
79
12
 
3
 
! ќтговори
ѕор÷елан преди 2 месеца
"«амраз€ване конфликта. ƒемек, «еленски седи със скръстени ръце, а ѕутин си вилнее из ”крайна безнаказано.  опейките мисл€т другите прќzzти като себе си. ≈гати разрешението." Ќикой не мисли такива неща. ¬ никакъв случай. ѕросто «елени€т —мъркач седи с ръце върху палците на краката разтворил бузи.
78
13
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
«а руските,, историци", –уси€ е притежавала от пам ти века половината «емно кълбо.ј руснаците са били по многоброен народ дори и от траките.“ска например –уси€ е граничела с јсири€.ј руснаци са живели и по българските земи .
77
0
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ози е путинист.¬секи,който насто€ва да се продължи войната е на€сно,че руснаците всичко ще превземат.Ќа него му е лесно...децата са му в —јў и купон€сват докато други ги пращат насила на фронта.
76
1
 
23
 
! ќтговори
“очно така преди 2 месеца
«а вас е важно да не нападнат  иев жалки страхливци! –азменихте живота на невини украйнски граждани срещу три палета долари! »стински фашисти √оспод н€ма да ви забрави!!!
75
22
 
5
 
! ќтговори
»нж+ преди 2 месеца
 аквито и да било преговори с –‘ са напълно излишни. “ова е шайка от лъжци, крадци и терористи. Ќарушиха всички договори след ¬—¬, а ние какво очакваме?
74
4
 
19
 
! ќтговори
“ака е! преди 2 месеца
–азбира се че замраз€ването на конфликта е небеправилна гледна точка. –уси€ “–яЅ¬ј да изчисти всички бандеровци (включително и тези от управл€ващата шайка). ÷€лата територи€ на ќкрайна тр€бва да се върне обратно в границите на –уси€. —амо така ще има стабилен и балансиран мир,а либерастките джендърл€ци ще се научат каде им е м€стото. Ќикой освен краварите н€ма интерес от ”крайна в Ќј“ќ и ≈—. “ова означава посто€нен генератор на напрежение и заплаха от нова война.
73
1
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ака е, правилната гледна точка е руснаците да вземат историческите си вземи. “.е. всичко до ƒнепър + Ќиколаевска и ќдеска област. ¬се пак тр€бва да има н€каква историческа справедливост и да се върнат в –уси€ подарените от Ћенин и другите комунисти земи на ”крайна!
72
0
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
»ска му се президентски€ пост. Ќо н€ма да стане....
71
0
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќие не искаме “—¬ заради вас да умираме. Ќал€гайте си парцалите горделивци.