Експлозии в Киев и Харков

Не е обявена въздушна тревога
14 яну 2023 09:05, Петя Славова
94
Експлозии в Киев и Харков
Снимка: БГНЕС

Eксплозията се чу в източната част на Киев, съобщи украинското издание "Зеркало недели". Отбелязва се, че в града не е обявена въздушна тревога, предава БГНЕС.

Също така изданието, позовавайки се на публикации в социалните мрежи, информира за експлозии в Буча и в контролирания от Украйна град Запорожие. Експлозии е имало и в района на Киев, повредено е важно инфраструктурно съоръжение, написа в канала си в Telegram Алексей Кулеба, началник на Киевската областна военна администрация.

На свой ред украинското издание "Страна" съобщи, че метрото Харков спря работа след взривове в града. В част от втория по големина украински град е спрян токът. По-рано беше съобщено за въздушна тревога в шест региона в източната част на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
19
 
4
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Историята е безмилостна. Всяка територия завладяна по този начин рано или късно се връща на този на когото е била. Ще е безмилостна и към Рус за зверствата. Ще почакаме да се насладим на това което ще стане .
15
2
 
20
 
! Отговори
Шефрет преди 1 година
Как ще социализираме малко оцелелите укри след края на военната операция ,като свикнаха да ходят по нужда у мазите без хигиена ,ток и вода.
14
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рано или късно украинците ще се справят с бандитите.
13
25
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ВРЕМЕТО Е НЕПОДХОДЯЩО ЗА ВОЙНА В МОМЕНТА - СТУДЕНО СИ Е И ПРЪСТИТЕ СЕ ВКУЧАНЯСВАТ! ТЕМПЕРАТИРИТЕ В ДОНБАС СА ОКОЛО 0 ГРАДУСА ! ЗА СЕГА ПУТИНИСТИТЕ ЩЕ ЗАДЪРЖАТ ОТКРАДНАТИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА ! НО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА НАТАМ ЩЕ ИМА САМО ИЗТРЕПАНИ ПУТАНИСТИ НЕПРЕСТАННО В ДОНБАС! :D
12
3
 
13
 
! Отговори
СЛАВА РОСИИ преди 1 година
До АнонимеН. Един така ме кълнеше преди време и скоро му изнасяха 10 години. Та не се напъвай толкова много.
11
21
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
къ путън ще умре през 2023-та година! ОСВЕН ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН ПРЕЗ 2023-ТА Е МНОГО ВЕРОЯТНО ТОЙ ДА СЕ И РАЗПАДНЕ СЛЕД КАТО РУБЛАТА НЯМА ДА СТРУВА ПОЧТИ А И НИЩО И НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ РЕПАРАЦИИТЕ НА УКРАЙНА!
10
2
 
9
 
! Отговори
Васко лепенката преди 1 година
Коронизмът си отива, спете спокойно деца!
9
2
 
30
 
! Отговори
Пън преди 1 година
ПВО не е реагирало, не останаха установки ли в някои части на Киев. Или някои военни, отказват команди? Интересно.
8
1
 
36
 
! Отговори
Говедо преди 1 година
Укринският генерален щаб заяви,че експлозиите нямат връзка с войната!Явно някой чества Банго Васил,а?
7
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 15, значи според тебе 40 милиона украинци в продължение на десетилетия просто са стояли и са чоплели семки докато руснаци са идвали да строят?! Така ли излиза?!
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има един блогър, който си прави разходки из Киев и снима. Без политики и интересно защо говори на руски. Какво стана с мовата? И ми прави впечатление, че там всичко е сталински постройки, а магазините им са с вид като у нас през соца, включително макдоналдс. Всичко е застинало някъде в 80-тте. Сега да видим как американците ще ги осъвременят. Кличко една спирка на метрото не е построил. Каквото са направили руснаците-това имат и нищо свое.
5
0
 
8
 
! Отговори
До в момента преди 1 година
С Чук ли удрят Крим или с какво?
4
20
 
6
 
! Отговори
В момента преди 1 година
Страха на руснаците от Крим се увеличава още повече защото са наясно, че моста не е безопасен и всеки момент може да бъде ударен от украинските сили.
3
21
 
6
 
! Отговори
В момента преди 1 година
Цените в Крим се увеличават постоянно и живота става все по-скъп и опасен! Това подхранва желанието за бягство от Крим. Някои руснаци твърдят, че Крим не е това, което са очаквали и съжаляват, че въобще някога са дошли на полуострова!
2
24
 
7
 
! Отговори
В момента преди 1 година
Украинските удари по руски военни обекти в Крим се увеличават. Руснаци напускат Кримския полуостров и образуват километрични опашки пред Кримския мост.
1
6
 
37
 
! Отговори
Пропаганда преди 1 година
Според вашите "новини" това трябва да са празнични фойерверки в чест на победата.