Експлозии в Киев и Харков

Не е обявена въздушна тревога
14 яну 2023 09:05, Петя Славова
94
Експлозии в Киев и Харков
Снимка: БГНЕС

Eксплозията се чу в източната част на Киев, съобщи украинското издание "Зеркало недели". Отбелязва се, че в града не е обявена въздушна тревога, предава БГНЕС.

Също така изданието, позовавайки се на публикации в социалните мрежи, информира за експлозии в Буча и в контролирания от Украйна град Запорожие. Експлозии е имало и в района на Киев, повредено е важно инфраструктурно съоръжение, написа в канала си в Telegram Алексей Кулеба, началник на Киевската областна военна администрация.

На свой ред украинското издание "Страна" съобщи, че метрото Харков спря работа след взривове в града. В част от втория по големина украински град е спрян токът. По-рано беше съобщено за въздушна тревога в шест региона в източната част на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
20
 
! Отговори
Бат Минко преди 1 година
От турскоробство ни освибоди Цар Александър от фашисткатагняс ни освободи другаря Сталин а от евроатлантическатаизмет ще ни освободи Владимир Путин да се свети името му и Бог живот здраве и сила да уи дава.Наше дело правое и пабеда будет за нами...
35
1
 
29
 
! Отговори
До Идиот преди 1 година
Русия няма проблем с нас и причинада ни напада! Ние не сме нацисти!!
34
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руска пропаганда! Руснаците свършиха ракетите през Март! Вярвам само на британското разузнаване и Зеленски ;-)
33
36
 
4
 
! Отговори
Идиоти преди 1 година
Как може да толерирате навлизане в суверенна държава унищожаването на населението и инфраструкурата й? Ако не бяхме в НАТО руснаците можеше и нас да завземат. А да вие много ги обичате, но бягате назапад, карате запафни коли, нямате нищо руско в дома си, ама много държите на путинясалия.
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече има въздушна тревога в Киев и Харков зарята е предвидена за 12 часа. Подводници носещи Калибър са в готовност и 17 стратегически стратегичиски бомбардировача са във въздуха.
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, радвам се, че тук никой неиска демонстрации от нагли украинци, които твърдят, че трябва да си зареждат луксозните джипове безплатно по нашите бензиностанции, а жените и дъщерите им да им се полага безплатен ботокс по нашата здравна каса.
30
43
 
3
 
! Отговори
Kiew преди 1 година
Ако Киев падне, България влиза под руски ботуш и да видим кой какво ще пише по форумите...Слава на Украйна...по добре нацисти отколкото Руснаци!
29
3
 
25
 
! Отговори
Жуков преди 1 година
Страно този път как пво на Украйна не е поставило рекорд от 20 изстреляни ракети да свалят 30!!!Мачкане за тези псевдо нацисти.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е фейк, защото на руснаците още през март им свършиха ракетите. Метрото в Харков е спряло да работи защото ще помпят гумите на влаковете.
27
1
 
34
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Голям кеф Украйнски натовски и западни воиски се усират.Русия ги мачка скоро и Великобританската *** ще се ***
26
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво! Трябва да бъдат бомбардирани денонощно!
25
32
 
2
 
! Отговори
бум по русофашистите преди 1 година
Украйна пак ще удари авиобазата в Енгелс и ще има некролози на русофашистки пилоти в интернет
24
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаци бягат от Крим като мишки от потъващ кораб.
23
1
 
33
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ОБСТРЕЛВА СОЛЕДАР !!! ТАМ ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ !!! КОЙТО УСПЯ ИЗБЯГА , ДРУГИТЕ ЗЕЛЬО ГИ ХАРИЗА !!!
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 22. Имаш предвид, бе рано или късно украинския народ ще се справи с бандеровските бандити. Изказвай се правилно ако обичаш.
21
1
 
13
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
Това в мокрите фантазии на Наполеон или Хитлер го видя? Или защото го гледаш по средствата за масова дезинформация. Голям филм си.
20
0
 
24
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
До В момента- 11--В момента има още ескплози в Киев и Харков ,вече обявиха тревога Е това става в момента За Крим нищо няма
19
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ник 36. Време е да се възстанови несправедливостта от 1991 година и исконните руски територии да се върнат в границите на Русия. Дошъл е момента.
18
2
 
18
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама когато след тока дойде моментът и за мостовете, както и за съоръженията в цялата западна част на бивша нацистка Окраина, вкл. и входните пунктове по границите й, значи голямата офанзива вече е в ход
17
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Василев 19. Подкрепата е на българското правителство, а не на българския народ. Така е било и във втората световна война. Ако елита е слуша народа, няма да сме от страна на губещите.