Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат

Войната щяла да свърши до края на годината
14 май 2022 07:58, Александър Попов
542
Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е тежко болен от рак и в Руската федерация вече се планира преврат за свалянето на президента. Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.

Според Буданов войната с Русия ще достигне повратна точка до средата на август и ще приключи до края на годината.

Той също така заяви, че в Русия вече се планира преврат за свалянето на Путин, а руският лидер е тежко болен от рак. Освен това, според ръководителя на разузнаването, Путин има няколко други сериозни заболявания.

Буданов добави, че Путин е в лошо психо-емоционално и физиологично състояние.

„Повратният момент във войната ще бъде през втората половина на август. До края на тази година повечето от активните бойни действия ще бъдат завършени. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички наши територии, които сме загубили, включително Донбас и Крим", уверен е разузнавачът.

Догадки за здравето на Путин

В разпространен видеоклип от среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу руският президент Путин с държи с двете ръце за масата, потропва с крак и се намества много пъти на стола си, а лицето му е видимо подуто. Това накара редица наблюдатели, сред които и бившата депутатка от британската Консервативна партия Луиз Менш, да изкажат предположението, че руският президент страда от болестта на Паркинсон.

Твърдението бързо беше разпространено и от редица таблоиди. Статиите цитираха професор по стратегическа комуникация, професор, изучаващ езика на тялото, както и различни политически анализатори. Но нито един лекар.

Още по темата
"Истинските невролози едва ли ще заемат позиция, защото са научени никога да не коментират здравословното състояние на хора, които не са им пациенти", казва пред ДВ Джон Харди, неврогенетик в британския Институт за изследване на деменцията. Харди уточнява, че е неврогенетик, а не невролог - и затова споделя мнението си за състоянието на Путин от позицията на човек, който е изучавал мозъчни заболявания.

"Според мен няма признаци на паркинсонизъм (по-общ термин, който описва групата невродегенеративни заболявания, бел.ред.)", казва Харди. "Не изглежда добре, но не е Паркинсон", добавя той.

Според друга версия Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Последният е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Що се отнася до Путин - години наред от Кремъл не се изплъзва никаква информация за неговото здравословно състояние. А това само подтиква журналистите и наблюдателите да анализират всяко негово движение в опит да открият признаци на слабост или заболяване. Слуховете, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза, от сериозни проблеми с гърба и дори от психоза, станаха неизменна част от обичайните дискусии около здравословното състояние на руския президент. Това се задълбочи още повече по време на пандемията, когато Путин се изолира напълно и отказваше да се доближава до други световни лидери на срещи и конференции, а онези, които допускаше до себе си, трябваше да се изолират и тестват многократно преди срещите си с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
27
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болен човек с болни амбиции! Събра цялата омроза на света! Как няма да е болен!
284
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болен човек солни амбиции! Събра цялата омроза на света! Как няма да е болен!
283
35
 
27
 
! Отговори
да преди 2 години
накрая на годината Украйна изобщо няа да я има...тя и сега губи войната....за това и са тия дрънканици от Киев хахахахахаха
282
29
 
33
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 2 години
Путин и Русия трябва да продължат Войната срещу Нацистите .В България се развихри Спекула на САЩ Фирми като във Войната срещу Югославия - Американците Жънат Пари , МНОГО .
281
24
 
36
 
! Отговори
Пълни глупости преди 2 години
Не се излагайте с подобни очевидни лъжи,ставате смешни и сами сривате доверието към вас като медия.. принципно.. не че се ползвате с високо доверие и сега,но и малкото останали заблудени читатели,ще спрат да ви четат.. платена българска ***,нямаща отдавна нищо общо с истинската журналистика..
280
25
 
25
 
! Отговори
байселУ преди 2 години
Ако не вкарат путин в лудница , ще запали Света !!!
279
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путинските т р о л о в е се напъват да измислят някоя достоверна опорка но вместо това изпадат в безтегловност няма как черното да стане бяло каквото и да поствате всички виждаме ясно черното
278
4
 
22
 
! Отговори
До анонимеН преди 2 години
Какви комунисти сънувате в Русия.Там цари същият олигархичен капитализъм като при нас.Новият комунизъм се казва приобщаващ капитализъм.
277
9
 
16
 
! Отговори
. преди 2 години
Ще имате да вземате!
276
24
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страничните ефекти от лекарствата са му изпържили мозъка прелича на мумия външния му вид е много зле личи си че болен
275
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
348 ако беше истина нямаше вече трети месец да има война а всичко да е приключило с победа за Русия
274
14
 
28
 
! Отговори
Доктор Ох Боли преди 2 години
Путин е болен от путинизъм. Много тежка форма, както виждаме. Другото много лошо на тази болест е, че е заразно.
273
25
 
13
 
! Отговори
Комисар Ждеков преди 2 години
Украинците нарочно чупят своята техника само и само да не ги пращат на смърт- сипват пръст в горивото, стрелят по радиаторите и после викат на комнадирите ами то не работи, не може дори да остъпим камо ли да нападаме. И като стане така комнадира им вика ами добре момчета отивайте си у дома, ше се предаваме няма как, поне да останем живи.
272
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току що гледах документалния филм дети донбаса в youtube гледайте го филма от преди години е ще видите какви ги е блещил порошенко на какъв геноцид ги е подлагал
271
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той ще се спомине но кой ще е следващият Мордор това е въпроса за Русия имали надежда да живеят като нормална държава и да излязат от феодалния строй
270
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков" - значи я е потвърдил. Рашистанците, каквото кажат - обратното е истина.
269
12
 
18
 
! Отговори
Поплавски преди 2 години
Не знам,този "разузнавач",дали ще жив да види,че Путин се "лекува" от рак.Може да си експерт милиционер от Украйна,но от човешка гледна точка,не трябва да "предвиждаш" смъртта на твой себеподобен. Знаеш,че клетвата е като бумеранга!
268
10
 
20
 
! Отговори
Димитър Кетипов преди 2 години
Абе, има една сграда в София... Народното събрание се казва. Само ти предлагам една ракетка от Крим да пратиш насам
267
21
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
УКРАЙНА Е ЧАСТ ОТ НАТО! А КОМУНДЕЛИСТАН НАПАДНА ОТКРИТО УКРАЙНА НА КОЯТО ФАЩ Е ГАРАНТ ПО ДОГОВОР ЗА ЗАЩИТА , ФАЩ Е ЧАСТ ОТ НАТО! НАТО ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ВМЕСТО ДА ЛИКВИДИРА ЦЕЛИЯ КОМУНДЕЛИСТАН ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА ГО ЛИКВИДИРА В УКРАЙНА!
266
17
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ МОРДОРСКВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО И КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!