Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"

Следват много интересни неща, коментира народният представител
238
Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Това е краят на "Величие". Оттук нататък следват много интересни неща, следете". Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група (ПГ) на партията.

Според него за сегашното състояние е виновен Ивелин Михайлов, "човекът който стои зад кулисите на партията".

"Това какъв човек е, ще разберете впоследствие, ако вече не сте разбрали", отговори той на въпрос дали от самото начало не са знаели с какъв човек ще работят.

Още по темата
"Продължаваме да работим с това, което ни остана като ресурс, вече не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдатели", посочи Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.

Продължавам да съм с тези, които не са предали идеята "Величие", не са се отцепили, посочи той.

Идеята за "Величие", по думите му, може би е била употребена от определени лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.

Дарин Георгиев посочи, че хора от партията и от парламентарната група са държани в "Историческия парк", както тази сутрин в телевизионни интервюта съобщиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са уведомени компетентните органи.

Водеха се разговори как е гласувано и защо от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът каза, че той също е бил там, за да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място. (БТА, Нелли Желева)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
их
194
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
от 109 Извинявам се...не са гласоподаватели, а завършени ОВЦЕЕЕЕ..
193
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 205 Ми тези отцепилите се от партията значи предават по този начин тези 100 000 гласоподаватели които са гласували за Величие и с желанието в никакъв случай Величие да влезе в коалиция с ГЕРБ ДПС
192
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази група като, че ли се разцепи на мъже и жени.
191
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС , като стана ясно в момента си назначава областни управители .Марков , ко става бе братче , разгро ми ли ДПС ? Май Величието ти е разгромено .Няма време , ако искаш да си политик трябва да действаш веднага .Я по-добре остави ...знаеш ли какви кюфтенца са пуснали в стола ? Цял живот на столово хранене ........
190
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още в първия ден на парламента ще пусна атомна бомба , която ще промени политическата класа завинаги .ДПС ще потъне като титаник , а Пеевски ще е като ДиКаприо на дъската .По памет цитирам , но това са думи на полковника при Карбовски , изгледайте го .
189
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали са това се разцепиха , за да има 6-7 свободни гласа , ако има нужда от тях .Пак не внимавате в час .
188
2
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 месеца
Този Маркофф ми се видя доста антипатичен в началото. Надушвам ги вътиопашките. Още от самото начало шикалкавеше, искаше да се вижда с Винету. Винету обаче доста хитър избягна пряка среща. Сигурно му е пратил свои индианци да преговарят. Лакомията на някои българи е безгранична като вселената.
187
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не ви е виновен Брейка или Карбовски .Гледал съм ги и двамата , но съм гласувал за друга партия , тоест атрактивни са за гледане , но не могат да повлиаят на избора ми .Гледал съм и Клисаров и съм разбрал , че няма да гласувам за него .Не може с клипчета да ви налагат мнението си . Понеже имат публичност , те изразяват тяхната гледна точка , аз така го приемам .
186
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мога да повярвам на Марков само ако ДПС се разпадне , а Пеевски понесе някаква отговорност и престане да бъде фактор . Дори ше се извиня на Марков , че съм го наркъл лъжец .Не видяли подобно нещо , за мен полковника , си остава непотрбна говореща глава .
185
5
 
11
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 2 месеца
"Величие" си изпълниха предназначението си - с приказките и обещанията си отклониха вот, който иначе щеше да отиде при "Възраждане". На следващите избори, сигурно американските шефове ще сглобят някоя друга партия със същата цел - манипулацията на избори в държави като нашата им иде отръки.
184
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 196 И какво ти е виновен Брейка ве, смееешник? Той се подведе и за пръв път е гласувал в живота си и то за Марков. И след това искрено съжаляваше и си го призна и показа истината за Марков във видеото му вчера. Даже беше разгневен на Марков в клипа. Ти нямаш ли глава на раменете, че Брейка да те подведе за тия Величие? Брейка ли ти взе ръката и да избереш бюлетината на Величие, смееешник?
183
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВЗЕХТЕ ЗАПЛАТКИТЕ ТОВА Е !
182
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До кога тези ментаржии ще ни занимават със собствената си духовна нищета и безличие?! Малко ли бяха останалите политически ***,ами се пръкнаха и тези бо**л**ци? В селския хоремаг обстановката е по-приятна в сравнение с долнопробната сапунка,която разиграват тези мошеници! Невинни между тях няма,всичките се от един дол дренки,хвани единия,удари го в другия и така до последния мошеник,решил да трупа келепир от кръвта и потта на нещастния ни,измиращ от глад и мизерия народ!!!
181
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не обиждайте Негово Величество Наполеон Марков . Той е загадъчен конспиративен , всичко знаещ , ама като опре яйцето , нищо не можещ .Заслушайте се какви неща говори .
180
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ето къде завършват избори в Ютюб ! Да хванеш онзи - Брейка,че отляво,отдясно, отгоре с една гьостерица...
179
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ивелин им финансирал проекта, защо мислите василева се е прикачила към тях, бяха сигурни че нищо няма да им се случи, а той ги предупреди, щяха да оправят България, а те поведоха война с този, който ги е хранел, ако е поръчка може да са се надявали някой да ги прикътка като Радостин Василев, Божанков
178
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки в кръчмата ще ви каже , че можем да сме велика държава , да си върнем златото , да направим пътища , да вкараме политиците в затвора или направо да ги линчуваме .Заслушайте се в разговорите на пияниците и сравнете техните думи с тези на Марков , едно към едно . Марков , ако се справиш с Пеевски ти обещавам да гласувам за теб , ама засега като го видиш и заекваш.....
177
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Едно не мога да разбера .Марков патологичен лъжец ли е , страда ли от шизофрения и раздвоение на личността ? Едно обещава , друго прави .Нали щеше да громи Пеевски , а какво се оказа ? Пеевски си води партията , а Мрков дори не му споменава името . Нали уж до пролетта ДПС щяло да се разпаднело като Титаник да потънело до носа .Това са твърдения на Марков
176
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 180, Ивелин така казва