Виктория класира България на финал на Евровизия 2021

Страната ни попадна в топ 10 на втория полуфинал
Обновена: 21 май 2021 07:36 | 21 май 2021 06:44, Александър Попов
195

Виктория Георгиева класира България на финал на Евровизия 2021, като това се случва за пети път при участието ни в конкурса.

На втория полуфинал се представиха 17 държави, като 10 от тях се класираха за финала. Нашата страна бе обявена под номер 3, но водещите не ги подреждаха на база вота.

Така българската изпълнителка ще се бори за призово класиране на 22 май, събота.

Виктория впечатли с емоционалното си изпълнение на песента Growing Up Is Getting Old в Ротердам, като тя е определяна като един от фаворитите за победа в тазгодишното издание на надпреварата.  
 
"Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021. Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми дадоха възможността да участвам на Евровизия. На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!", заяви Виктория след като бе обявено класирането.

"Много се развълнувах. Хората много викаха, много ме подкрепяха и накрая ми излезе картинка в главата как мама и татко гледат и просто всичко тръгна. Беше наистина страхотно, през цялото време усещах една емоция, която няма да забравя. Готова съм за финала, за мен по-трудното беше полуфинала, защото трябва да се бориш повече, за да минеш. Сега съм много по-готова", каза българският представител на Евровизия.

Големият финал на Евровизия 2021 е на 22 май от 22:00 часа и ще се излъчва по БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се да успее, има хубав глас, макар че песента е бавна и меланхолична. Неприятно впечатление ми направиха татуировките и - почват от пръстите на ръцете и вероятно има по цялото и тяло. Не видях други изпълнители с подобни. Каква е тази изкривена мода в България, не мога да разбера.
75
6
 
3
 
! Отговори
ПАТРЕОТ преди 2 години
многу повече ми хареса писинта на събрите, многу повече в наш балгарски стил като визия стил звочене
74
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симпатична певица е Виктория Георгиева. Хубава й е песента, успех. А мнението на касиерки, шофьори на бачкатори, таксиджии и подобни обществени нули не би следвало да вълнува никого. Да си слушат там Фен ТВ и Слави и толкоз.
73
4
 
6
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Брао, Вики! Къртиш! :)
72
8
 
18
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Инвалиди от цял свят са проходили на тази "песен" станали са за да изключат телевизора
71
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе що не пуснат Стефан Вълдобрев с някаква песен от сорта на "Времето лети" или Светльо Витков да вдигнат градусите.Какви са тия песни, какъв е този подбор, кой одобрява тия меланхолидни песни...
70
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само финландците отново показаха някаква музика.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста звучи, изглежда и като цяло Е едно към едно с Били Айлиш песента и стила на Виктория. Иначе е готина.
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много смислен текст и красива музика! Браво, Вики! Успех на финала!
67
8
 
5
 
! Отговори
До лошо преди 2 години
Българщината за тебе е явно "Шат на патката главата". ***, потури, чалга и дъх на шкембе чорба. Ако това е "българщината" - мерси. По-скоро Анадола.
66
4
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Само на нашата песен се разчувствах!Иначе ми харесаха на Португалия и Израел,на Франция и Испания!Поздравления за Вики, беше прекрасна, песента също !
65
5
 
4
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Голям праз - нямам думи...
64
5
 
15
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Браво на нашето момиче! Пя чудесно и остави зад себе си много от големите участници! На пук на хейтърите тука !Успех , Виктория!!!
63
2
 
10
 
! Отговори
f-e-h преди 2 години
Много и се кефя на Виктория, но тая песен не ми харесва .. съмнявам се да спечели. Момичето е голям талант, дано да пробие.
62
1
 
1
 
! Отговори
до 76 преди 2 години
ти гладува за сърбите? вел дан
61
8
 
8
 
! Отговори
Лошо преди 2 години
Нямаме стил не показахме с нищо индивидуалност и българщина за това е СРАМ ! Копи пейст сме. Посредствено та пушек се вдига! Ако ще да спечели тоя измислен конкурс факта си е факт, а мен ще ме е срам още повече !
60
13
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Аз гладувах за сърбите, а се нарам патриот, по добри бяха и повече се припознах по стил и нрав балкански, тая наща да ми циври на английски по пенюар нещо не го уважавам това
59
5
 
9
 
! Отговори
защо нямало преди 2 години
пазач пред бг казана в ада?Щото някой като тръгне да излиза, другите го дърпат отдолу :)Хубав ден на всички, разбирачи и позитвни българчета, тук е пълно с тях. А и поздрави от Мария Бакалова ;)
58
1
 
13
 
! Отговори
Лалугеров преди 2 години
Такива лигaви и безлични песни се харесват на евро - джендърите. вероятно песента ще спечели на финала на 22 май.
57
3
 
5
 
! Отговори
Спец преди 2 години
Песента е хубава , определено добре изпълнена и в тон с цялата световна меланхолия .Дааа.. не ми харесва че е изпълнена на английски ,ама колкото и неприятно да е, това си е комерсиалния език в нашия век . Ако искаш нещо да се продава по лесно и по добре на пазара