Графа тръгва на турне в подкрепа на децата

Половината приходи от "Заедно за децата на България" са за УНИЦЕФ
22 окт 2013 15:25, Александър Попов
4
Графа тръгва на турне в подкрепа на децата
Снимка: Булфото

Графа стартира националното турне "Заедно за децата на България", в подкрепа на УНИЦЕФ, с концерт в Пловдив. Той ще бъде на 23 октомври в Дом на културата "Борис Христов".

На следващия ден, 24 октомври, ще бъде в Благоевград в зала "Яворов“, след което концертите ще продължат в оперите на Стара Загора и Бургас на 1 и 2 ноември, във Варна на 7 ноември в зала 1 на ФКЦ, в МДТ "Константин Кисимов" във Велико Търново на 8 ноевмри.

Финалният концерт ще е в София, в зала 1 на НДК на 12 ноември, с начален час 20:00.

В момента Графа, музикалният директор DJ Bor4e (ударни, перкусии), музикантите Краси Тодоров (клавир), Мирослав Иванов (китара), Ивайло Звездомиров (бас китара), Росен Ватев (барабани) репетират последните детайли от музикалната програма. 

"Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си", споделя Графа.

Билетите за концерта в НДК вече се продават в мрежите на eventim, ticketportal, както и в билетния център на Двореца на културата. В зависимост от местата цените са от 8, 10, 15, 20, 30 и 40 лева.

Петдесет процента от стойността на билетите от турнето ще бъдат дарени на УНИЦЕФ, за да подпомогнат работата на организацията по програми, свързани с подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гуафа - гуава, гуава, гуава, гуава, тя вече не ми трабваааааа....гуава, гуава, гуава
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гуафа...Токов удар, хванат си натясно в нереален дим.....
1
0
 
0
 
! Отговори
jan преди 10 години
Ако се появи в този вид пред децата, колко от тях ли ще останат в залата, и на колко ще леят куршум.