Джъстин Тимбърлейк отново е тук с нов сингъл и бизнес

Певецът се завръща на музикалната сцена след 5-годишно отсъствие
21 яну 2013 07:56,
0
Джъстин Тимбърлейк отново е тук с нов сингъл и бизнес
Джъстин Тимбърлейк Снимка: Reuters

Любимецът на жените и едно от силните имена на световната поп сцена от отминалото десетилетие – Джъстин Тимбърлейк, най-после се завръща на музикалната сцена след 5-годишно отсъствие.

Макар и двата му солови албума след разпадането на бой бандата Nsync – Justified (2002) и Future Sex/Love Sound (2006), да бяха супер успешни, последните сериозни музикални прояви на Джъстин бяха през 2008 г., а след това той се посвети на развитието на актьорската си кариера, като освен няколко не особено успешни филма, той успя да направи запомнящо се включване в „Социалната мрежа” и да се посвети на няколко различни каузи.  

През 2013 г. обаче поп идолът на мнозина отпреди 10 години е решил да покаже, че все още го бива и в музикално отношение и работи усилено по издаването на нов албум – The 20/20 Experience. Изненадващо той вече зарадва феновете си с пилотното парче от него преди броени дни – Suit & Tie със звездното участие и на Jay-Z вече усилено се върти по комерсиалните радиа и напомня за това колко популярни ставаха предишните хитове на американския изпълнител.

Освен с музика и неизменните си танци обаче, Джъстин се е захванал и с доста по-сериозна дейност. През 2011 той и компанията близка до него – Specific Media, закупиха основни дялове от някога процъфтяващата първа сериозна световна социална медиа – MySpace, която загуби позицията си на лидер иронично именно от Facebook и в последните години западаше все повече, за да бъде в крайна сметка продадена от Рупърт Мърдок срещу нищожна сума.

Сега обаче американецът и компанията са си поставили за цел да върнат старата слава на уебсайта и лансират в последните месеци изцяло новата му версия. Именно затова и при влизане в сайта нерегистрираните потребители получават една изключително голяма снимка на изпълнителя в комбинация с новото му парче, което без съмнение ще повлияе още повече на известността на сингъла, но е спорно дали ще доведе до някакъв особен успех на новото му начинание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари