Мадона на съд, анти-гей активисти искат 10 млн. долара

Руснаци с накърнени чувства след неин концерт в Санкт Петербург
18 авг 2012 15:55,
218
Мадона на съд, анти-гей активисти искат 10 млн. долара
Мадона не бе приета радушно от всички в Санкт Петербург. Снимка: Reuters

Концертът на Мадона в Санкт Петербург, който мина преди седмица продължава да е в полезрението на руснаците. Изявата на поп звездата вече има съдебен отенък, след като анти-гей активисти ще я съдат за крупната сума от 333 милиона рубли, или приблизително 10 милиона долара.

Мотивът на ищците е, че Мадона е накърнила чувствата им, застъпвайки се открито за правата на хомосексуалистите.

Певицата излезе на сцената в черно бельо с надпис "Без страх" на гърба, като по този начин атакува приета през март градска разпоредба, която налага глоби за извършване на хомосексуална пропаганда. По-рано Мадона определи тази разпоредба като "нелепа варварщина".

"Мадона беше предупредена, че е желателно поведението й да е съобразено с разпоредбата, но тя пренебрегна това. При това положение ще говорим на езика на парите, заяви Даря Дедова, която е сред активистите, които са завели дело в съда в Санкт Петербург.

Трудно е, разбира се, да се измерят моралните щети и страданието, но хората, които печелят пари независимо от
нравствените правила, може би ще осъзнаят по-добре това по този начин, допълва Дедова.

Някой може и да не вижда връзката, но след концерта на Мадона някое момче може да стане гей, а някое момиче - лесбийка, ще се раждат по-малко деца и тази огромна страна няма да е в състояние да защити границите си, а на мен това причинява нравствено страдание, казва Алексей Колотков, друг активист от групата.

Санктпетербургската разпоредба срещу хомосексуалната пропаганда е модел за законопроект, който е внесен в националния парламент, но още не е гласуван.

БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
7
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
КАРАТЕ МЕ ДА СЕ СМЕЯ НА ТАПИТЕ КОМЕНТАРИ.......МИ ТО И В БЪЛГАРИЯ ЖИВОТА Е СКЪП, ХРАНАТА И ЛЕКАРСТВАТА СА ПО СКЪПИ ОТ ДОСТА ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ХОРАТА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ)))))) АМА ЧЕ *** ИМА ТУК, ПАК ПОСЛЕ ПОЛИТИЦИТЕ ИМ ВИНОВНИ. МИ ТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО ВАС
105
1
 
6
 
! Отговори
Знаем ги добре преди 12 години
Тези анти-гей и анти-Мадона моралистчета след няколко часа ще напълнят чалготеките. Ще се напият като порове и ще друсат кючеци под звуците на ориенталска чалга. Ще целуват разголеният *** на Азис и ще се възхищават на силикона и надутите джуки на Ивана,Съдрана и другите разчекнати бездарни кранти.Голям Морал,няма що.
104
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Някой може и да не вижда връзката, но след концерта на Мадона някое момче може да стане гей, а някое момиче - лесбийка, ще се раждат по-малко деца и тази огромна страна няма да е в състояние да защити границите си, а на мен това причинява нравствено страдание, казва Алексей Колотков, друг активист от групата." ХАХАХА. Аз вчера гледах по Анимал планет филм за камилите - дали няма да стана камила?
103
2
 
6
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
ЕДИН 3 ТО РАЗРЯДЕН ХОЛИВУДСКИ АКТЬОР ТАКОВА МАМАТА НА СССР-то. АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ГОЛЯМАТА РАБОТА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ ПРАТИМ ЧИЧКО ЧАРЛИ/ШЕЕН/ ))))
102
6
 
9
 
! Отговори
MJ преди 12 години
Следващия концерт на Мадона ще е в Сибир,след големия интерес на този в Санкт Петербург.Очаква се концерта да продължи между 50 и 100 години там!!!Всички хомосексуалисти са добре дошли!!!Вход свободен!!! :D
101
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мадона е една гнусна еврейска кабалистична *** и сатанистка ,жестоко лансирана от от ционистите ,нейната роля и цел е да се гаври с Христос и Разпятието и да пропагандира хомосексуализма и *** ,при концерта си в Румъния се опита да прави пропаганда на *** и беше мощно освиркана ,добре ,че Бога и природата си знаят работата и тая *** се е сбръчкосала като изстискан лимон и скоро време може да си я прибебре неиния (бог) дявола в пъкъла дето и е мястото
100
1
 
4
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
Или си дебел червен п...л бил тайно на концерта а, внимавай да те не хване кгб трави!!
99
4
 
6
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
АЗ ВИ КАЗВАМ ЧЕ СТЕ ТАПИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** АМА НЕ ВЯРВАТЕ, ЗА ВАС Е ПО ВАЖНО НЕ КАК ЖИВЕЕ НАРОДА А КОЙ КАКВО ОРЪЖИЕ ИМА НАЛИ???
98
3
 
4
 
! Отговори
MJ преди 12 години
Като чуя за Мадона и ми идва да нахлуя в Полша!!!
97
2
 
6
 
! Отговори
До 96 преди 12 години
Ти или си дърт сталинист или си пубер чакаш баба да му хвърли стотинчици за зрънчо май си второто
96
13
 
7
 
! Отговори
Вси Светий преди 12 години
Мразя хора, които ненавиждат Мадона, Лейди Гага, Елтън Джон и т.н. Чисти слабоумници!
95
2
 
6
 
! Отговори
До 101 преди 12 години
Що обиждаш, бе? Кво лошо? Исках да видя циците на Мадона на живо. Свобода е, мога да искам каквото ми е кеф, *** билетите свършиха. А ти, нали знаеш, ако не пълниш дупката на *** редовно, значи имаш запек! Консултирай се с лекар! Може и с психиатър!
94
5
 
7
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
Тъпо е за теб \\\"другарю\\\" че не можеш да схванеш иронията но къде ти мозък в празните комунистически кратуни!! Ако бяхте по умни щеше комуниЗЪМА да победи а не гнилия комунистически строи нали?? Боли когато ти казват истината нали))))
93
3
 
7
 
! Отговори
chicago преди 12 години
101Първия изпушил болшевишки ***.
92
6
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
До артур ефенди кой те знае какъв скрит *** си ...живееш с дебела жена.....*** не ти става.....ти си грозен и я си *** скоро я не....
91
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 97 толкова си *** и огаринчен горкия , ставаш само са пълене на дупката в кехефа на двора , за друго не стваш
90
2
 
11
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Любимата група на другаря Медведев е DEEP PURPLE,призна си без намесата на CIA.
89
8
 
10
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
дошъл един стар руснак на почивка в БГ, ветеран от войната. Гледа той пред хотелите мерцедес, бмв, кола до кола а тук таме и по някоя жигула. Гледа човечеца и си мисли- мамка му и все пак кой победи през 2 та световна?? )))))
88
1
 
5
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
На тебе мозъка ти е една изгнила барака, а жена те е една широко отворена чанта.
87
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Над 50 000 руснаци разбраха що е то свободата! Да гледаш циците на Мадона. А аз не успях да се доредя. Билетите свършиха.