Проф. Чуков за казуса с педжърите: Това е злосторене от страна на унгарците

Намесването на България в казуса е много силен удар да влизането ни в Шенген
22 сеп 2024 19:00, Нели Христова
39
Проф. Чуков за казуса с педжърите: Това е злосторене от страна на унгарците
Снимка: БГНЕС

Шпионска сага, в която всяко звено има своята функция. Това каза в ефира на bTV арабистът проф.Владимир Чуков по повод лансираната от унгарски медии версия за българска следа в случая с взривените пейджъри на "Хизбула" в Ливан.

В самото начало се знаеше, че Иран има участие в покупката. Шокира ме, че бившият президент Ибрахим Раиси е имал такъв пейджър, добави проф. Чуков.

Фирмата, която е регистрирана в София от норвежкия гражданин, е подхвърлена от унгарците. Това е подхвърляне от типа "високия рус мъж с черната обувка". Това е злосторене от страна на унгарците. Вчера ясно се разбра, че България не ги е произвела, подчерта арабистът.

Разбра се още, че няма доказателства, че тази фирма фантом е предала парите точно на унгарската фирма. Има фирми и от други страни, които могат да ги предадат. В тази унгарска фирма е ключът. Никой не казва къде отиват паричните потоци, дали не отиват в унгарската фирма. Собственик на тази фирма е сицилианка с много интересен житейски път и с близкоизточен профил. Това е фирма кукичка. Изградени са взаимовръзки на доверие с хора, които имат интерес от нейната дейност, само че тези хора не са знаели за страничните дейности на тази жена. Впоследствие тази жена изчезва и се тръгва по българската писта. Доказа се, че България няма никакво отношение към казуса, макар че още има някои неизяснени въпроси, посочи проф. Владимир Чуков.


По думите му намесването на България в казуса е много силен удар срещу пълноправното ни членство в Шенген и влизането ни в еврозоната.

Според международния анализатор големият спор във войната в Близкия Изток е съдбата на Северен Израел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от Политика
Йончева: Сънародниците ни на "Галакси лийдър" си мислеха, че сме ги изоставили
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
5
 
! Отговори
Войводата преди 5 дни
1. Продължавам да не получавам ясен отговор от агентите на мосад тук2. Евреите като тези от преди 2500 г ли са или са силно миксирани?3. Ако аз съм прав то тогава ще ми се още малко да ви шокирам. 4. Смятам че евреите нямат право да се наричат повече евреи след толкова силно миксиране. Това е плагиатство.
14
6
 
5
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 5 дни
Дебелият Орбан сложи бомбите в пейджърите и уоки-токитата. На него да сложат бомба в колата терорягите от Хизбула!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Само професори имаме, арабисти, по сигурността експерти, военни, пилоти, пък накрая полза от тях нулева. Тоя поне сигурно сам си е плащал за разлика от военните на които ние сме им платили всичко.
12
3
 
1
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 5 дни
Що ли дрънкате глупости? Когато са една ТЕХНИЧЕСКА РАБОТА се предлагат ПАРИ, винаги ще се намерят кадърни инженери да я свършат. Все пак инженерното съсловие е онеправдано финансово. Огромно време потрошено за поддържане на техническо ниво в свят където то ниво се удвоява за по малко от 5 години. После реализация в конкурентна среда и ако успееш то вече инфлацията ти е изяла печалбата. Та нека си лаят журналистите и разните други НЕПРОИЗВЕЖДАЩИ нищо екземпляри. Поняли?
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Дрън, дрън, ярина.
10
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Очакваме Г - н Магнитски да посочи пътя на парите от сделката на Г - жа Архидякон от ВАС! Колю Парамов потвърждава при всяко тв участие, че всички трансакции се знаят!
9
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
КАКВО СА ВИНОВНИ УНГАРЦИТЕ ЧЕ СА КАЗАЛИ ИСТИНАТА, А И НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ДОЛЕН НАРОД, ВЪРШИМ МЪРСОТИИ И ГЛЕДАМЕ НЯКОИ ДРУГ ДА ОПЕРЕ ПЕШКИРА
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Забавно е как всички почнаха да си прехвърлят горещия картоф, само и само да не застанат на мушката на Хизбула.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Хуни-***...
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
И без теб знаем, че не можем да произвеждаме нищо друго освен чушкопеци. Базите за производство ги разрушиха твоите приятели.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Глей ся Чукув, това че има участие българска фимра (тоест фирма регистрирана в България) няма тотално глобално абсолютно нищо общо с производството. Как ги смеси нещата чак не мога да се осъзная. Нерде производство нерде покупко-продажби...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
нищо не се знаело освен, че Иран имал връзка с покупката...Мирси Чуков. А откъде се е знаело, че Иран има връзка с покупката на малко пейджъри, които може да ги купи и баба Кинка с пенцията си ?
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Педжъри !? злосторници
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ами злосторене е резултата от действията на сглобката най вече на денков и сие е налице
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ама тез хора още си мислят че ще ни пуснат в Шенген ли!? По вероятно е ЕС да се разпадне отколкото да ни приемат в еврозоната.