"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата

Прокуратурата саботирала други институции
25 юли 2024 13:15, Инна Ангелова
222
"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата
Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов каза от трибуната на Народно събрание, че държавата ни е завладяна култура и даде пример.

"Прокуратурата е частна собственост на един човек. Жалко, че го няма тук на първия ред - Пеевски се казва. Тази прокуратура работи под изключително личното давление на този човек. Тази прокуратура осигурява чадър над определени бизнеси, престъпни групировки", заяви Костадинов.

Депутат е на мнение, че ако искаме да имаме реална и действаща съдебна система  това, което трябва да се направи, е арест на главния прокурор, както и арест на бившия главен прокурор.

"Вчера стана ясно в поредно заседание на поредна комисия в парламента, че определени държавни институции си вършат работата, но други държавни институции, най-вече прокуратурата, саботират тяхната работа. Когато има сигнали в прокуратурата, и то не от граждани, не от граждански организации, не от партии, а от МВР, от ДАНС, когато имаме сигнали НАП, и тези сигнали потъват в  прокуратурата, без никой да направи абсолютно нищо, това означава, че прокуратурата е едно огромна организирана престъпна група", допълни Костадинов. 

“Възраждане” иска да освободи държава от такива престъпни групировки и корупции, както и от олигарси и други “дерибеи”.

"Докато няма арести, докато не бъде арестуван и главният прокурор,  ние няма да можем да успеем да освободим държавата от тази мафиотска хватка", каза Костадин Костадинов.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
До 116 преди 1 месец
Ами айде ходи или ти си мислиш че не правено до сега
115
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 114 Ти си тоя дето дрънка едно и също - квото са ти казали инструкторите на митрофана.
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пий си хаповете и лошите украинци веднага ще изчезнат. Е, не веднага, но до месец спомен няма да има от тях.
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да почнем с ареста на Костадинов. Как е придобил имота на брега на Варненско езеро и построил без да има декларирани доходи. Заплатата му в музея е в пъти по-малка. Откъде е получил кеша.
112
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 111 Русофилско идi0т4е, ти си тоя дето си ги написал с О. Неграмотен си като типичен селски русофил-теле.
111
3
 
0
 
! Отговори
До 109 преди 1 месец
Ти си психично болен ,а аз познавам или познавах доста украинци и приказките им същите като твоите,там работата е като програмиран робот и няма мисъл само едно и също се дрънка
110
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коце , на какво би определил най-вече моделът на това което замести обществената среда която вие би следвало да сруктурирате , не беше ли точно това основното ви задължение и отговорност към хората . На мен най-вече ми наподобява на " ало измамниците "Ти специално , не че си ми бил някога много насърце , приключи окончателно . Един детайл , полицията пази гражданите , което и е основен ангажимент , с лице към тях , кого всъщност пази , пази представителите им , т.н депутати , пази ги от предста
109
4
 
0
 
! Отговори
До 108 преди 1 месец
Само дето се пишат с У украинска копейко или просещ нагал като хле6арка сурикат от Урколандия
108
5
 
6
 
! Отговори
Главанак преди 1 месец
Абсолютно прав е Костадинов, само че няма да стане и няма как да стане, докато мафията герб е завладяла прокуратурата! Вижда ли някой в тая държава надежда- не , няма, няма и да има!И затова народът масово не гласува! Защо да гласува-какво ще му донесат едни нови избори!Повече от същото!Така че, изходът е- младите - в чужбина, старите- кучета ги яли!До това ни доведе онзи мафиот от Банкя, но няма и няма да има промяна на статуквото!
107
5
 
7
 
! Отговори
до емигрант преди 1 месец
Остави го, този е психично болен или платен, а може би и двете. Сам си задава въпроси, сам си отговаря, сам спори със себе си. Ако не си съгласен с него, те обвинява, че си украинец. Половината коментари в днеса са издрискани от него.
106
2
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 месец
До 104 - "Осмивка" и "Ословие" от съвременния български ли са думи бе сурикат от стадото на Копейкин ? Неграмотен подземник !
105
5
 
3
 
! Отговори
До 106 преди 1 месец
Така са украинските копейки пък като им четеш коментарите в първия момент си мислиш ,че нещо им има от Чернобил,но после разбираш ,че е генетично
104
5
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
И само украинските копейки наричат Костадинов копейкин
103
6
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Наистина вие копейките сте много ПРОSTA sган, колко думи знаете на български освен "посопство" и "украндия" или там както сте запомнили тази дума, я кажете още какви други думи знаете от СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ? Вас трябва да ви обявят за защитен рядък вид същества в ЧЕРВЕНАТА КНИГА и да ви заселят на онова место до Ветрино което стана известно най-вече заради тези новите на Н.Марков които се разпаднаха !
102
2
 
2
 
! Отговори
До104 преди 1 месец
Да има там няма думи като Багаш Осмивка Ословие,още ли ще ми се обясняваш като просещ украинец
101
2
 
3
 
! Отговори
До 99 преди 1 месец
До 93 - ти сериозно ли казваш, че имало "съвременен български", какъв "патриот" си тогава, какъв е този съвременен български, в него има ли истинска българска дума или се състои от чуждици и звуци като "УАУ" например ? Копейкин ако разбере какви глYпости си изписал ще те анатемоса веднага, и ще те отлъчи от СЕКТАТА СИ ! Съвременен български ха ха ха.....
100
3
 
2
 
! Отговори
До 99 преди 1 месец
Ако си българин говори,само дето ние българите си се познаваме и украинци емигранти тролей на посолството нямат думата
99
2
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
До тенгри кан. Ама нещо много избирателно го даваш. Други няма ли за арестуване?
98
2
 
3
 
! Отговори
До 101 преди 1 месец
Ами защото никой не подкрепя поредната марионетна на посолството
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин и глупакът Цончо ,са заминали за Русия с микробус пълен с туби бензин !!! В Русия няма бензин и това е благородна постъпка на Късо.пишков ... Той призовава, платените от руското посолство русо.сифилистици, да последват примера му ...