Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
25
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 2 месеца
До Анонимен 28 Крайно време е Радев да се кротне и да си гледа доживотната заплата и голяма пенсия.Живота е кратък. Бая се назоби.
53
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Деляне! Ти приключи!
52
1
 
22
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Около 1990 година България разполагаше с над 1600 летателни апарата, от които около 1300 зачислени и към армията. В Стара Загора е имало полк от 44 военни хеликоптера Ми24. Никоя Балканска държава и до днес не е успяла да постигне това с вертолетите. Къде са днес тия Ми24?
51
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз пък да призова Пеювски да вземе да излети нанякъде и да не се връща никога!
50
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски е репутационна щета,където се покаже,цветята увяхват,слънцето се скрива,зимата иде!
49
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Президентът точно тебе пък ще слуша! Осъзнай се , Пеевски, кацни ти, момче, че много си повярва, според мен! Самозабравяш се, момче, решаваш, че си едва ли не selfmade бизнесмен, политик и т.н. Да де, ама още циркулират из мрежата твои снимки от едно време с благодетелите ти и т.н. Гадна, гнусна история!
48
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В какво обвинява президента , че не гаси пожари ли ? Ако се наложи президента ще пилотира машина която ще гаси от въздуха и ще върши работа . Пеески не го видях на пожарите близо до електората , ако се наложи , как може да гаси , само с лопата .
47
2
 
30
 
! Отговори
Стъклето преди 2 месеца
А дали тия 100 бронетранспортьора дето ги подарихте на Украйна, нямаше да помогнат много сега? За един приятел питам.
46
0
 
19
 
! Отговори
Jojo преди 2 месеца
"отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи." Г-н Пеевски,държавата не гори от вчера.Ако имаше държава последните години,сега нямаше да говорим за това.По твойта логика излиза,че от вчера правителството вече си е на мястото.Хахаха.Ами къде беше до сега то и предишните правителства?Значи сам признаваш,че след 35 години,от вчера почваме работа.Прав си май.
45
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма хеликоптери, защото разни политици и всякакви други мошеници десетилетия наред крадат от държавата. И с цялата си наглост сега тези същите се правят на загрижени за хората.
44
2
 
20
 
! Отговори
Ван ден Любе преди 2 месеца
Кога ще пърлите прасето? Я запалете парламента кочинатаМу.
43
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пеевски да отиде доброволец, а не да се прави на толкова загрижен. надуват коремите в парламента, гласуват си големи заплати без да вършат работа, и настройват хората.
42
20
 
5
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 2 месеца
На кой плаж са семейсво Радеви между другото?
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
магнитски що не излети за сащ да види ко ше му се случи още във въздуха :)))
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поне може да лети а ти шоп... ар не може да, вървиш
39
1
 
33
 
! Отговори
Непозната преди 2 месеца
Какъв си ти бе, та очакваш всички с теб да се съобразяват?
38
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"положението е брутално от техническа гледна точка" - Къде ви беше акълът, когато възторжено изнясяхте всичко за киевския бендеро-нацистки режим?
37
6
 
3
 
! Отговори
Дядо Соци преди 2 месеца
Ние бедните комунистите мразим богатите комунисти , защото не сме като тях.Такава ни е захранката. Равенство и братство. Ха , ха..
36
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Първо Президента има истинко висше . Избран е с 2 милона гласа , 2 пъти и ако се наложе ще си го изберем с 3 милиона гласа .Пеевски е със спорна диплома , набутан в политиката за да върти схеми и да ощетява народа , психически негоден , страхлив и санкциониран по Магнитски .Не си спомням някой конкретно да е гласувал за Пеевски , а да не забравяме , че в прдните парламенти , дори не ходеше на работа .Чисто зло , прави си ПР в момента .
35
27
 
4
 
! Отговори
Решетников преди 2 месеца
Радев е фигурант и не решава проблеми може само да критикува другите.