"Възраждане" ще подкрепят ПП-ДБ, но при 7 условия

Те също предлагат своя декларация
16 юли 2024 15:00, Нели Христова
265
"Възраждане" ще подкрепят ПП-ДБ, но при 7 условия
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" са готови да подкрепят декларацията на ПП-ДБ, свързана с пакета антикорупционно законодателство, но при 7 условия. Това стана ясно от позиция на партията, изпратена до медиите.

В нея от третата политическа сила в парламента заявяват, че разделението между партиите в парламента трябва да бъде прекратено и апелират: "Необходимо е да бъде слушан българският народ и да бъдат спазвани демократичните принципи".

Те обаче поставят условия: "Възраждане" категорично заявява, че ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ, ако ПП-ДБ подкрепят декларацията на "Възраждане", в която се съдържат седем точки, сред които пет референдума, засягащи важни обществени въпроси".

Четвъртата политическа сила настоява за провеждането на референдуми за запазването на българския лев, за членството на България в НАТО, за американските бази на територията на страната, за прекратяването на санкциите срещу Руската федерация и създаването на фонд за обезщетение на хората, които са били засегнати от тях, както и за предоставянето на военно-техническа помощ за Украйна.

Освен това от "Възраждане" предлагат още да се създаде преговорен екип, който да предоговори членството на България в Европейския съюз, както и приемането на законодателство за приемането на чуждестранни агенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
1
 
! Отговори
ВЗЕМИ МЕ ЛОДКАРЮ... преди 2 месеца
... ХАРЕСВАТ СЕ....
93
3
 
4
 
! Отговори
До 102 преди 2 месеца
Ами ти дай един на,който да се вижда до сега,какво сме спечелили от НАТО освен ,че платихме едни самолетни на чертежи,които не се знае кога ще ги видим
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки иска. ПП-ДБ се докараха дотам, че ще трябва да отговаря за всичко като неистово иска пак враст. Но власт няма да видят. Президента д връчва 2 и 3 мандат, да назначава служебното правителство и октомври-ноември на избори. Дано след това не виждаме простокирчо и компания
91
5
 
1
 
! Отговори
Ели Коптер преди 2 месеца
Пук! Добър вечер копейки! :)
90
6
 
9
 
! Отговори
иZраждане преди 2 месеца
Защо обиждате фюрера на Възраждането на байганювщината - мужика Копейкин ? Не виждате ли , че му хлопат всички чекмеджета !
89
1
 
4
 
! Отговори
До 105 преди 2 месеца
Май украинските копейки вдигат врява тук щото няма да могат да просят ,а ти и сега няма кой да им даде.Е тежко е да си свинкя и да няма кой да ти забърка
88
3
 
5
 
! Отговори
До 101 преди 2 месеца
А ти кога ще признаеш ,че си украински просещ ром
87
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм за! *** вдигат врява във фейсбук, но на живо никакви ги няма. Тези референдуми, никой няма да ги отрази, да не говорим, че и герберите и депесарите, ще са против тях. Парата капе от европата, не от прокъсаната раша.
86
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Коце , договара за Нато нали изтече , за да се подновинали трябва решение и евентуално други условия . Мобилния оператор като ти подновява договора нали ти предлага уж по добри услови , а за такава голяма организация нищо не се чу .
85
4
 
11
 
! Отговори
Xax преди 2 месеца
Е колко трябва да си глу...в да искаш да излизаш от НАТО .... Защо бе дайте един аргумент, какво ще спечелим като излезем, кои ще са ни съюзниците , като излезем, каква ще е далаверата, или ще вярваме на Путин, че всичко е наред. Той и на Украйна каза ,че били братя , как ще ви нападнем...
84
5
 
1
 
! Отговори
До 96 преди 2 месеца
Не бе теб ще наритаме в Уколандията ти щом не си разбрал, че не искаме да ни занимаваш с украинските си простотии украинка копейко просеща
83
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Костя кога най-накрая ще си признаеш,че си ром.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато не пробият и твоите уши,акъл няма да ти дойде !
81
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Коце и Киро - браз за пример. Русо-робчета и американо-***, СТРАХОТНО!
80
6
 
16
 
! Отговори
Аман от Z ръбове ! преди 2 месеца
Копейкин и котилото му да се дигат и да ходят в любимата си Русия! Само там има място за такива кукурилници. В Сибир, далече от всякаква цивилизацията..... Писна ни от тези гнусни, досадни и глупави мужишки социопати !!!!
79
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хайде русофилчета, нали Комунизмът ви е любим период на България. Ама чакайте сега, тогава религията не беше ли забранена? Тогава защо днес се правите на големите православни християни? Кога лъ_жете, когато твърдите, че по време на Комунизма е било супер (ако сте вярващи наистина няма как да ви е било супер) или когато се представяте за православни християни (ако наистина сте такива няма как да харесвате Комунизма)? Толкова сте еле_ментар_ни, че ако го осъзнаете ще се гръмнете!!!
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Верно ли се връзвате на тези Лъжци ХОРА опомнете се страхуват ви плашат ви държат ви в шах ХОРА събудете се защо се оставяте да се подиграват с вас Копейките какво направиха за Вас за държавата какво
77
3
 
8
 
! Отговори
ъъъъъъъъ преди 2 месеца
тез четвърти ама имат условия , ми смешно е , даже повече и от бсп :)
76
12
 
8
 
! Отговори
Точен преди 2 месеца
Изцяло подкрепям Възраждане за Референдумите. Това е демокрация, другото е лъжа.
75
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ето за такива бг политици като него,кмета на Киев каза че са полубременни! А като знаем какъв мъж е Виталий Кличко,Копейкин може да се окаже и напълно бременен! Че и условия ще поставя просяка маскудски?