Николай Марков: Михайлов е човек със семпъл ум и комунистически възгледи

Всички ще го убиват, а ходи без охрана, коментира депутатът от "Величие"
Обновена: 4 юли 2024 10:15 | 4 юли 2024 10:15, Нели Христова
222
Николай Марков: Михайлов е човек със семпъл ум и комунистически възгледи
Снимка: БГНЕС

"Има зависими депутати, обвърани с финансови схеми", заяви формалният лидер на "Величие" Николай Марков в кулоарите на Народното събрание.По думите му, те ще станат ясни и са обвързвани с Ивелин Михайлов.

На въпрос защо настъпи разривът между него и Михайлов, Марков обясни, че той е човек със "семпъл ум и посткомунистически възгледи", които той не изповядва. За нивото на ума му той разкри, че е разбрал сега.

Това, което искат - да гласуваме с “Възраждане”, аз не го разбирам, коментира още Марков пред журналисти в парламента и попита: "В качеството си на какъв Ивелин Михайлов иска да уволнява депутати?".

Относно това, че Ивелин Михайлов е идеологът на "Величие", Марков се изсмя и заяви: "идеолог"...

После обясни последната си публикация във Facebook, в която пише, че "всичко може да приключи":

"Всичко може да приключи. Животът на човек приключва за миг. Може да приключат идеите, мечтите, парламентарните групи."

По думите му "Величие" не е партия, защото няма структури. Той не изключи възможността да се откаже от председателското място в партията и заяви, че ще свика открито заседание на парламентарната група, за да може журналистите и обществото да си направя изводите политически логични неща ли се случват във "Величие".

Марков отрече да е отправял заплахи за живота на някого.

"Господин Михайлов винаги играе жертвата. Него всички го убиват и набелязват. Обаче той е мултимилионер и ходи без охрана. Аз не знам за човек, който всички ще го убиват, мафиотите ще го убиват, Бойко Борисов, Пеевски, аз, но ходи без охрана. Аз, да кажем, че нямам пари да си купя кафе. Но той има пари да си купи охрана, а няма, което означава, че не се чувства заплашен", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
27
 
! Отговори
По-скоро преди 3 месеца
Николай Марков е със семпъл ум, но и без морал!
119
0
 
27
 
! Отговори
Въпроска ? преди 3 месеца
Този семпъл човек като влезе в парламента се взе за много велик политик , всезнаещ и всемогъщ човек . Много хора му повярваха , храниха , поиха и сега почна да раздава присъди . Жалък използвач и да не забравя , че кръста с който се е окичил не го прави добър , честен и почтен човек .
118
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гледайте едно от последните интервюта на Живков, където казва, че за България в момента има 2 големи опасности. Едната опасност е от югоизток и болните имперски амбиции на Османската империя. А другата опасност е от югозапад и болните амбиции на македонистите и измислената македонска нация. Убеждавам се за пореден път, колко прозорлив е бил Живков и видял двете опасности за България още тогава.
117
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Подполковник Марков, не се напиняй че ще скъсаш някоя сланина на шкембака, всички които гласувахме за ПП Величие сме на страната на Ивелин Михайлов, истината излезе на яве, всички разбраха че си предател
116
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ивелин Михайлов е много силен ..по силен от Пеевски .. оплел е във финасови схеми дори и ДАНС.. Във всяко семейство влиятелно семейство на държавна служба , има по един негодник , е този негодник работи - Личен финасов консултант в Тъгеда. И се правят корупционни схеми чрез застраховки живот и чрез доброволни пенсионни
115
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Интересно кой му завързва връзките на обувките на неполковник магарков? видимо е че сам няма как да се наведе да ги завърже служителя на НСО
114
2
 
16
 
! Отговори
Бгг преди 3 месеца
Агент Марков, а ти с Боко и Шиши искаш да гласуваш но по точно гласуваш каквото ти наредят господарите от посолството. Чист мошеник и национолен предател си.
113
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възродителния процес и смяната на турските имена с български беше правилен ход от страна на Живков. Проблемът е, че това трябваше да се направи много рано, а не през 80-те. Още през 50-те и 60-те години, когато Русия и България бяха силни, а Турция и западът бяха слаби. Живков даже се осмели да удари шамар на президента на Турция като се срещнаха. Представете си все едно сега Борисов да удари шамар на Ердоган и да му каже да внимава и да не прави провокации. Но тогава България беше силна.
112
2
 
7
 
! Отговори
Ббб преди 3 месеца
Единия е по-симпатичен от другия, това е ясно..
111
0
 
16
 
! Отговори
Николай Радулов преди 3 месеца
Срамувам се че предложих Николай Марков за преподавател в НБУ, много съжалявам, моля Ви не ме питайте повече нищо за този човек Марков, моля Ви! много се срамувам че го предложих, много
110
0
 
7
 
! Отговори
Х преди 3 месеца
До Охранител от НСО такива като теб са за як бой...
109
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вчера гледам интервю на един бивш депесар разказва за аги, бейове и султани и как била завладяна България и да внимаваме да не дойдат войски от Турция. Явно съвсем правилно Живков ги беше натикал всичките тия в миша дупка.
108
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако Ивелин и Киро Брейка направят партия без Марков, хващам бас, че ще влязат в парламента. Населението в България харесва точно такива хора като тях. Соц носталгици милеещи за бай Тошо и Соца, спортисти - борци, боксьорчета, алфа мъжкари. Такива са 80% от българите.
107
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Киро Бреика е манипулатор и тарикат а аудиторията му е от шарани.
106
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще се избият за 5лв.
105
1
 
13
 
! Отговори
Начо преди 3 месеца
Магарков, я си бери лайката бе лоена топко
104
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом ПП Величие се изчисти от четиримата предатели неполковник Марков, Виктория Василева, Дарин Георгиев, Георги Куков, ако тея се махнат от ПП Величие, на следващите избори Ивелин Михайлов има моя глас
103
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този, Виктория Василева и Етиен Леви са си чисти ППДБейци. Ще видите накъде ще се ориентират съвсем скоро.
102
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Киро Брейка може да не е много умен, но не е лош човек. Вярвам, че наистина се е подвел от лъжите на Марков. Марков е класик измамник и авантаджия. Такива в България с лопата да ги ринеш. А Михайлов е по-близо до Киро Брейка, но по-умен и способен. Но двамата са селски бекове. Такива в България също с лопата да ги ринеш. Майтапа настрана, но като знам какво е населението на България наистина ако Киро Брейка стане премиер ще е най-добре за България. Защото Брейка е олицетворение на българина.
101
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Войните на светлината се разцепват, докато тези на тъмнината набират сили