Борисов напусна гневен пленарната зала: Не ми се слушат глупости

Излезе и Пеевски
3 юли 2024 14:08, Нели Христова
162
Борисов напусна гневен пленарната зала: Не ми се слушат глупости
Снимка: БГНЕС

"Не ми се слушат лъжи. Денков бил направил правителство - той го направи с моите депутати". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който напусна залата по време на декларация от страна на ПП-ДБ.

Още по темата
"Всички признават хаоса в последните 3 години,той говори за успехи", уточни Борисов.

По време на изказването си акад. Николай Денков обвини бившите си партньори за свалянето на общия им кабинет, както и за това, че предлагат министри от времето на протестите през 2013, 2020 и 2021 г.,

Залата напусна и Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
10
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
До Анонимен...Предложените за министри са доказали се, работещи експерти. Те може да са в управлението на партията, но са хора, които знаят какво работи министъра. _-----///------ Герберите са изз медта на нацията и не трябва да бъдат допускани до власт. Протестите бяха чисто анти-ГЕРБ. Радев всъщност играе с Борисов. Радев яхна протеста и после пробута Кирчо и Асен. Оригиналните водачи на протеста бяха други.
102
8
 
11
 
! Отговори
До 106 преди 3 месеца
До Анонимен Пълни неистини! Протестите бяха заради вдигнатия юмрук на президента, който не допусна да му арестуват съветника! Нищо общо няма с управлението на ГЕРБ-СДС, а с умелото манипулиране на хората след Ковид пандемията!
101
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предложените министри са крадците,заради които бяха протестите през 2020 г.Да предложиш пак същите,или си много нагъл,или не искаш да бъдат избрани.
100
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Депутатите без заплати, партиите без субсидии. Щом насреща няма свършена работа - всички без доходи. Качили се на държавната хранилка и се лигавят, влачат и бездействат. Да получават заплати в края на мандата за свършена работа!
99
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-знаещия,най-можещия,най-подготвения,получи шут в г.за.Казано на футболен език.Айде сега отивай да играеш мачлета с бистришките тигри,за друго не ставаш.
98
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предложените за министри са доказали се, работещи експерти. Те може да са в управлението на партията, но са хора, които знаят какво работи министъра. Министрите на Денков тепърва се учеха, но кой ще ги чака?
97
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
какъв е смисъла да се гласува за партии които искат да са в опозиция?
96
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Битка на няколко измамници и Продажници. Няма го добрият герой. Едните искат да се краде и лъже по един начин, другите - по друг начин. Населението трябва да избира между различни измамницци.
95
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков го видяхме. Разкарай се, розово фашистче с менте титла.
94
11
 
24
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 месеца
Няма по-долно ,по-алчно и по-нагло същество от шофьора на Тато ,дедо Боко Тиквата!Този угоен лоен бидон отдавна трябваше да е в затвора.От 2009г съсипва страната ни и продължава да го прави!Дано се задави с откраднатото от всички нас!
93
6
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
ПРИМАДОНАТА СА ФРЪЦНАЛА =-"Ни ми са слушат глупости" ?!?!....А на нас слушат ли нисе НЕГОВИТЕПРОСТОТИИ и ЛЪЖИ ?...Или да го лекуват тояшизофреник,или...да го "излекуват"..
92
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква прошка ,бе Хойко,той и Кадафито като тебе си мислеше,че народа го обича ,ама видя ли как свърши Съшото те чака и тебе.
91
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бойко ,Бай Ставри чака с нетърпение .Има цяло шкафче със сапуни палмолив само за тебе
90
5
 
22
 
! Отговори
Николай преди 3 месеца
БОЕКО РАЗБРА ЧЕ Е ПЪТНИК. КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА. ГА ЯДОХТЕ НЕ РЕВАХТЕ . ЕДИН ДЕН ВСЕКИ СИ ПЛАЩА. С ЛИХВАТА БАТЕ.
89
7
 
26
 
! Отговори
Тикво преди 3 месеца
Ние голко години ти слушахме и продължаваме да ти слушаме глупостите!Двамата цистерни Борисов- Пеевски отпрашиха за към посолството!
88
6
 
37
 
! Отговори
Весо преди 3 месеца
Агент Буда символ на пълна корупция на управлението си,днес иска прошка и разкаяние!Късно е Буда,късно е, до вчера, като аслан, днес обиден и до чело насрраан! Затвор в България ще ви е малко!
87
5
 
18
 
! Отговори
Весо преди 3 месеца
Агент Буда символ на пълна корупция на управлението си,днес иска прошка и разкаяние!Късно е Буда,късно е, до вчера, като аслан, днес обиден и до чело ***! Затвор в България ще ви е малко!
86
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 86. А ти на колко годинки си бил през 1989, та си видял, но не си разбрал нищо за Луканов, Беров, Виденов, тройната коалиция НДСВ+ДПС+БСП и т.н.
85
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На парламентарните избори през 2009 година ГЕРБ имаха 1678641 глада, а СДС като част от Синята коалиция имаха още 285662 гласа или общо 1964303 гласа. Сега през 2024 обединените ГЕРБ и СДС имаха само 530658 гласа. Тук един смята, че ГЕРБ и СДС са още живи и подкрепяни от имащите право на глас.
84
21
 
9
 
! Отговори
До 77 преди 3 месеца
Ти на колко годинки си бе мушморок ? Какво помниш от Луканов,Беров,ПоповВиденов!!! Симеон,Най корумпираната тройна БСП-ДПС-НДСВ ???Какво чудо бяха тези.Точно при Борисов ве повече българи бяха почнали да достигат стандарта който са постигнали и от общата икономическа обстановка,плюс чеБорисов работеше рационално и видимо..Но за и хора като теб свикнали само да искат и получават и да намират кусури никога нищо няма да им е наред Бяхме и в чакалнята на Еврозоната когато онзи вдигна юмрука и ......