Развод във "Величие": Марков отказва участие в събития на партията

Партията била само "Ивелин Михайлов и неговата псевдо-икономическа групировка от сламени хора"
159
Развод във "Величие": Марков отказва участие в събития на партията

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП „Величие", написа председателят на парламентарната група на партията Николай Марков във Facebook.

Той призова последователите и симпатизантите си „да разпространят във всички населени места в страната и извън нея, че ПП „Величие" е само и единствено Ивелин Михайлов и неговата псевдо-икономическа групировка от сламени и зависими хора".

Още по темата
Както е известно, по-рано днес Ивелин Михайлов от „Величие“ обяви, че има запис, в който е заплашван от председателя на парламентарната група на партията Николай Марков. Той обясни, че записът е направен, след като на среща с Николай Марков и депутата от партията Дарин Георгиев му е било казано, че са склонни да подкрепят програмно правителство.

Според Ивелин Михайлов това е в противоречие с обещанията, които са били дадени на избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Председателката на Величие Албена Пекова - днеска питала у НС кога ше дават партийната субсидия - Че била на зор, а имала да взема 800 000 лева :)))
123
1
 
14
 
! Отговори
тоти преди 4 дни
ПРОДАЖНИК!!! МИКИЦИОНЕР !!
122
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не са карайте бийте сааа :)))
121
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 4 дни
Няколко пачки от Чекмеджето и величавият цирк отпочна.
120
5
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 дни
До До 125 "Демокрацията е популярна щото робите я възприемат по лесно." Демокрацията е популярна сред хората, които искат да постигнат нешо и са готови да се развиват за да стане. Сред крепостните, които чакат друг да ги "оправи" и да "им даде" не е популярна. Те си искат тоталитаризма, в койято някой друг ще взема решенията вместо тях и ще се оправдават с него, защо мизерстват. Както беше в България преди 89та.
119
5
 
6
 
! Отговори
До 125 преди 4 дни
Всички които гласуват са шарани! Щом гласуваш за партии значи си шаран. Само пълен кре-тен може да вярва в демокрацията. То демокрация и комунизма са двете страни на една и съща еврейска монета. Това са две различни робовладелчески системи но със една и съща крайна цел - да стрижат и да доят стадото. И двете системи това става чрез паричната система. Разликата че при соца всичко е централизрано а при демокрацията е децентрализирано. Демокрацията е популярна щото робите я възприемат по лесно.
118
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Полк. Марков или смърт! Това е лидер до мозъка на костите си! Усетиха всички, че ще им обърка схемите и скочиха до един срещу него. С Вас сме, полковник, до края! Утре всички ще си посипят главите с пепел! Величие за родината!!!
117
0
 
20
 
! Отговори
Нямаш късмет преди 4 дни
Ейее Кольо, Кольоооо пак та уволниха. Уволниха та от НСО, сега ща уволнят и от партията, а има слухове, че и от университета са ти вдигнали мерника щото си не ходиш и там редовно и не си отишъл да напишеш оценки на студентите. Оня твоя колега дет та уредил на работа нещо не те харесва.
116
0
 
9
 
! Отговори
Ники преди 4 дни
Бойлерът е мой !
115
1
 
23
 
! Отговори
99 862 шарана преди 4 дни
Що шаран се хвана на тая въдица, не е за верване!
114
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Поредната проруска партия, която ще крие зад "разцепление" функцията си да обслужва със златно пръстче.
113
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Поредния лакмус тест неиздържан от БГ избирателя. Сънародниците ми са неспасяемо неуки и заблудени. Не виждам надежда.
112
1
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 дни
Tююю замириса....
111
10
 
13
 
! Отговори
Един Българин преди 4 дни
Проклети да сте всички помагачи на черната смърт Борисов!
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами хората да знаят, за отцепили се от партии не се гласува, има си партии,ако са нови да са без партийно минало и да търсят биографиите им и да четат програмите на партиите.:))
109
3
 
21
 
! Отговори
. преди 4 дни
...утре ще ги видим що за амбалаж са , след което да пуснем водата и да си продължим ....болшевишко-ченгесарските проектчета стават все по-фе калообразни както по форма така и по съдържание !!!
108
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Този не е никакъв във Величие. Ивелин ще го оправи споко
107
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А бре стига сте ги величали. Нито са руски, нито американци. Те са си най- обикновенни алчни аграри.
106
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А ми тези май са се отцепили от Възраждане, сега се разцепват след влизането в парламента, ами гласоподавателите, е що така.:))
105
1
 
16
 
! Отговори
Tенгри кан преди 4 дни
В духа на европейските ценности, двама мъже спретнаха такъв драматичен розов сериал, на който сека жена би завидяла и от който трябва да се учи;))) И без тва гласоподавателките на Марков имат нужда от такива уроци;)))