Драми във "Величие": Марков поиска извинение от Михайлов, подронвал му авторитета

Репутационната щета стана прекалено голяма, коментира още Марков
26 юни 2024 13:30, Нели Христова
82
Драми във "Величие": Марков поиска извинение от Михайлов, подронвал му авторитета
Снимка: БГНЕС

Формалният лидер на "Величие" Николай Марков поиска извинение от Ивелин Михайлов.

Подложен е на изпитание личният ми авторитет, както и този на колегите ви, от изявленията на Михайлов, че има пробити депутати, обясни Марков.

Още по темата
Той призова Михайлов да се извини за казаното. Може би ще намери сили да го направи, вярвам в него. Още повече, че направих среща с него и с депутатите, на която го попитах има ли доказателства, и той не представи такива, обясни шефът на групата на "Величие".

Репутационната щета стана прекалено голяма, коментира още Марков.

В събота Михайлов обяви от събора в своя Исторически парк, че 5-6 депутати може да бъдат изключени, защото са гласували заедно с ГЕРБ и ДПС. Става въпрос за избора на комисия за промените в правилника на парламента и на Анна Александрова от ГЕРБ за неин председател. Но и двете решения са подкрепени единодушно от групата на "Величие". А вчера Николай Марков обясни, че това е техническо гласуване, което не трябва да се тълкува като подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Част от плана преди 3 месеца
за исветляване е публично разграничение, приемане на подкупите със събиране на компромати. Едва ли не си говорят по телефона предвид, че обикаляха двамата обикаляха в синхрон.
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Величие са сектата на Сциантологията . Най-страшната секта.. Пред която Данъчната служба на САЩ се е огънала.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Марков , за това има една приказка " голям залък хапни , голяма приказка не казвай " . Заяви се за осветител на Буци и Пеевски , а те навряха в *** г_з при всичките ти заявления за познаване изтънко проблемите на сигурността .
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Искате ли сектантите Сциентолози да оглавява комисията по Вероизповедание? Или сциентологията да е официална религия в България, и децата ви да са зомбирани "психо"?Според немските служби сциентолозите са ПСИХОГРУПА! Цанов ги разкри в новия си клип. Тяя седмица ще има още разкрития за Сектантите
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Марков, кой е този дето те е излъгал, че имаш авторитет?
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възраждане бяха прави за тези, Величията играят герберско хоро
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз пък искам извинение от спеца по сигурността , защото едни ги плямпаше , а го надупчиха от секъде , на решетка стана и това , най-вече за заявеното от него самия , а не за това кой какво казвал и правел , Тоя се самоунищожи
32
1
 
8
 
! Отговори
Ром'с преди 3 месеца
Абе убава работа ,ама ....
31
3
 
8
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 3 месеца
Ивелин като редови член трябва да разбере,че не може да прави изявления от името на партията ! Партията си има ръководител ! Като иска да е редови ,може да си гледа предприемачеството ,да подава сигнали за нередности и да разговаря по партийни въпроси с Марков ! Ивелин не ръководи ПП Величие ! Има ред ! Иначе е хаос !
30
2
 
8
 
! Отговори
оф преди 3 месеца
абе не ни занимавайте със семейните драми на тия
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А шефът ти Боко Тиквата е младши лейтенант от запаса, когото Доган и Гоце произведоха за една нощ генерал.
28
1
 
11
 
! Отговори
Tенгри кан преди 3 месеца
Техническа подкрепа, хахахахаххахаа, техническа подкрепа, която води до реален политически резултат в полза на ГЕРБ-ДПС е и политическа подкрепа!Инак, не знам, на толкова грозни и неодухотворени хора с лица на мошеници и измамници, как се оценяват толкова ниско хората, че им делегират себе си?;)))Дори животното не би дало живота си за подобни!И това е в целият политически спектър!Репутационна щета, ха-ха-ха, господина се е взел твърде насериозно!;)))
27
1
 
8
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 3 месеца
Не ги мислете "величията", в крайна сметка те ще се разберат. Проблемът е, че пак сме в задънена политическа улица, и няма кой и как да състави редовно правителство. Уж всички искат мандат, но истината е , че не им се хваща горещия картов /властта/ точно сега, защото идва война, високи цени на тока, инфлация и т.н. Май никой не иска да управлява и се дърпа с различни извинения, а трябва да се вземат доста непопулярни решения!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Толупа Марков нали наскоро направи молебен за вечна вярност и преданост към Боко. То молебен се прави в България само по тази причина, да се отдадеш на мафията и вожда. Поредните пудели на вратата на Боко.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Новата патерица на Тиквата и Пра сето
24
0
 
11
 
! Отговори
безразличие преди 3 месеца
Тия пък кокони, нЕма и два дни на власт, и почнаха да се карат... Поредните клоуни!
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"техническо гласуване" хахаха то и на Волен едно време беше също 'технически златен пръст'
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Твоят Коста, е отроче на Герб приятелю. Освен това твоя Коста нищо не е свършил от както е в парламента. Нищичко полезно.
21
1
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 3 месеца
Те всички реват че сме велики и никой не мое да ни се опре. За доказателства се ровят в истирията и ни замергат с полуистини. Ако не помогне "цитират" Ванга. Само и само да не погледнат реалността и да видят на какъв хал сме. Но обикновено пишещите нямат кой знаекакви проблеми. Останалите се гърбят от работа и нямат време за писане.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много ме учудват хората, които не могат да се оправят без гуру и си го търсят. Е, в случая са намерили, и то не един, а двама "гурувци" да им пълнят главите с глупости, че да им гласуват и да ги пратят в парламента. Нищо де, то беше Жоржи, то беше Марешки, сега пък и тези ще минат и заминат. Бездруго още на третия ден се скараха хаххх!