Симов: Абсурд е начело на БСП да застане Григорова

В партията се случвали нормални процеси
17 юни 2024 21:53, Александър Попов
41

Тази интерпретация, че в БСП се случва нещо ненормално, ме хвърля в доста голям смях. В партията се случват най-нормалните процеси. Когато си взел 151 хиляди гласа - историческо дъно, е ясно, че така не може да продължава. От 2017 г. резултатите падат и не виждам кой със здрав разум ще каже, че тенденцията е добра и трябва да продължим по същия начин. Промяната започна, това е съвсем нормален процес, след като лидерът е подал оставка - зам.-председателят насрочва гласуване. Къде виждате преврат?, попита Александър Симов.

Той подчерта, че вината не е само на Корнелия Нинова.

"Нейните противници направиха грешка, персонализирайки проблема. БСП има по-големи проблеми, които отиват отвъд Корнелия Нинова. Тя също направи своите грешки, няма безгрешни хора. В кампанията стана ясно едно - левите избиратели не излязоха да гласуват, те не подкрепиха и Ваня Григорова. Ясно е, че БСП трябва да има нов лидер. Взехме решение, че на следващо заседание ще прегледаме всички незаслужено изключени хора, за да видим кой може да бъде възстановен в партията", допълни Симов пред Bulgaria ON AIR.

Според него избирателите на БСП не са гласували за други партии.

"Те стачкуват и очакват от нас да ги разберем. Първото разбиране вече е факт - БСП трябва да предложи автентично и добронамерено ляво обединение. Но и БСП не трябва да има кой знае какво самочувствие, защото нашите резултати не са кой знае колко добри. Ясно е, че в поредица от кризи и в моменти, когато сме заплашени от сглобки, е време левицата да покаже, че тя няма да прави сглобка само по себе си, а ще покаже истинско ляво идейно обединение", коментира още гостът.

По думите му е абсурдно Ваня Григорова да оглави БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от Политика
Плевнелиев: "Величие" е родена в тъмнината на хаоса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Аналния отвор: преди 1 седмица
Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за тия 9 месеца бременност!
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази партия отдавна загуби идеологическото лице на традиционна лява партия. Остана сбор от политиканти, бщрократи и гравитиращи тарикати които се надяват да станат олигарси при евентуално участие в власта. И няма лидер които да промени това, каквото и ;лицв да има. Всичко което е различно от лидер на първична организация, вън от партията. Конгрес без тези, нови ръководители и едва тогава, ако искат да са част от партията да заповядат като редови за начало. Имало мопдел борисов, а нинова няма ли?
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ванчето е секси, защо да не е начело, пречи ли нещо :)))
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гюб ка та е толкова умна ,че направи коалиция с Мая пеперудката !
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На такава малка партия и стига един офис 30 кв.м. не им е нужна сграда за милиони.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-добре е да дойдат танковете и да сринат централата на Позитано .Комунистите-в Сибир,за да има мир.
30
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 седмица
Крайно време е дъртото БКП (БСП) да се закрие и влее в младежкото БКП (Герб) и заедно да се изхвърлят на бунището където им е мястото!
29
3
 
4
 
! Отговори
ДААА.. преди 1 седмица
СТИГА С ТАЗИ ВАНЯ ВСИЧКИ СТЕ ВИНОВНИ ЗА МАЛКИЯ ПРОЦЕНТ ЗА МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ СТАРИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БСП НЕ СЕ ИЗМОРИХА ДА ХОДЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА ПЛЮЯТ ПО НИНОВА НЕКА ДА КАЖАТ МЛАДИТЕ СОЦИОЛИСТИ ТЕ КАКВО НАПРАВИХА ЗА БСП ДА ИМАТ ПО ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ АГИТИРАТ ГИ СТАРИТЕ НАГЛАСИЛИ ДЕЦАТА СИ В БСП ПО ДОБЪР ПОЛИТИК ОТ НИНОВА НЯМА - АКО ВЕЧЕ НЕ Е НИНОВА БСП ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО НИЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЯКАКВИ ПЛЕМПЕЛА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВИЕ УНИЩОЖАВАТЕ БСП СПРЕТЕ СЕ ПОМИСЛЕТЕ БЕЗ НИНОВА СТЕ ЗАГУБЕН
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Симов не беше ли едно от доверените лица на нинова, сега ще връща изключените, нинова от женска суета изгони Весела Лечева, а Симов да се е противопоставил, правят ги министри, което е признание, а нинова ги гони от БСП, защото тя и само тя трябва да определя кой какъв да е, всеки който се е заловил с президента е свършвал така, защото са зависими грандомани
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Двамата са пълна аналогия!
26
2
 
6
 
! Отговори
Абе сложете преди 1 седмица
Бенчо Ройса на чело на бсп той познава Митьо Очите и с неговата дрога само той може да вдигне бсп.
25
3
 
10
 
! Отговори
Антикомунистка София преди 1 седмица
България без комунисти за чиста и свята република!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БСП потъна заради подобни хора! Отявлени кариеристи!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
когато обяви ,че е от ромски произход ЗАГУБИ.лилава.
22
2
 
5
 
! Отговори
тоти преди 1 седмица
много още трябва да управлява Нинова и сие док и 4%няма да мине тая партенка,поне внуците ми да не са и чували за тях ,що за резил и мръсотии са правили.
21
3
 
8
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
Искаме си обратно г-жа Нинова!!!
20
2
 
10
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
Тенденцията от 2017 г. в БСП силно я подкрепям. Върнете Нинова в управлението.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
абсурд е този да е въобще политик, но е. Лека му пръст на Коритаров, но се забавляваше с незнанията на товачка и само го провокираше. Гледам си ги от време на време, като имам свободно време
18
2
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Сложете Румен Гечев. Той най-добре знае как да оправи България. Доказа го по времето на Жан Виденовото правителство :)))) Ще вдигне БСП на крака за няколко месеца само :))))))
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аре ся една дясна партия се гнуси от синдикатите.Алоу клевите вие изобщо що съществувате -ми вие сте по дясни от либералите които са си евро дясно