Марков се засегна: Борисов може утре да ми предложи с чистачката в ГЕРБ да се срещна

Той отказа да разговаря с групата за преговори на ГЕРБ
17 юни 2024 14:16, Нели Христова
308
Марков се засегна: Борисов може утре да ми предложи с чистачката в ГЕРБ да се срещна
Снимка: БГНЕС

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си говоря, не знам на другите как не им е обидно. Борисов е човекът лидер и него искам да изслушам. Назарян и Теменужка не са лидери, те могат утре да ми предложат с чистачката в ГЕРБ да се срещна.

Това заяви пред БНР лидерът на партия "Величие" Николай Марков за очакваната покана от ГЕРБ-СДС за разговори за съставяне на правителство.

"Никой не е говорил към момента с нас. Вече казах, че това криене зад женски, широки гърбове е практика в политиката. Аз разбирам среща на лидер с лидер. Ако Борисов прецени, че има какво да си каже с лидер, който има 100 000 души зад гърба си, ще ме покани", аргументира се бившият служител на НСО, сега лидер на парламентарно представена партия.

Марков е категоричен, че медиите са "копие мафиотска политическа власт" и прокарват "поръчкова социология".

"Частни телевизии изопачават думи, интервюта, канят гости, които буквално повръщат срещу "Величие" с обидни квалификации. Само това се прави. Няма нито един политически разговор с нас", изрази обидата си той в предаването на "12+3".

А на твърдението, че влизането на "Величие" в НС е мистерия, той отговори: "Вярата в Бог е също мистерия, но това не променя нещата, че хората вярват в Бог."

И обеща да заведе дела срещу журналисти, обиден, че са наричани секта, тиня, червеи, при това публично в ефир:

"Има граници. И ние можем много неща, можем, но не искаме. Искаме някой да ни чуе. Не сме били сензация, бяхме скрити от социологията, която беше фалшива. Ние сме единствената партия, която направи срещи в 50 града, в 3 държави и накрая да ни нарекат фейсбук партия или тик-ток партия. От всички първи, коя друга партия се показа пред народа?", защити политическата си формация Николай Марков.

Той попита, как социолозите не видяха 100 000 души?

"Тези, които ни подкрепиха, знаят кои сме ние. 100 000 гласа ни дадоха и беше направена изборна измама с нашите гласове. Словесно оспорвам резултатите, можем и по друг начин, защото имаме доказателствата. Искам да кажа, това което знам и мисля. Дори социолог в първи курс ще забележи 100 000 гласа. Трябва да се водим по общественото мнение, не може медиите да се борят с общественото мнение", коментира лидерът на "Величие".

Той обясни, че в НС вижда 2 вектора. Източен - защитава руските интереси и западен - защитава чужди интереси.

"Българските интереси не ги виждаме и гражданския дневен ред от трибуната на НС. По места хората питата, защо депутатите на НС се занимават с неща, които не касаят българските граждани, защо няма приоритетност в НС", попита Марков.

И заяви:

"Ние дойдохме за да въведем нов морал. Не отивам в НС и не съм тук, за да съм любопитен. Аз решавам нещата със здрав разум и хладен ум. Ние имаме най-малък проблем с това дали ще се разпусне НС, ние знаем кои сме. Отговорността е на тези, които трябва да излъчат правителство и те трябва да намерят мостове, въжени линии и т. нат."

Той прогнозира, че ще има кабинет от ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН:

"Прекрасно излиза математиката за правителство. Това ще е формулата и го казах преди 2 месеца. Имам информация, но не искам да спекулирам. Приемете, че е мое мнение. Спекулира се с експертен кабинет. Има коалиционен кабинет. Какво означава "некоалиция"? Всички медии повтаряхте "некоалиция". Това е термин обиден за здравия разум."

Николай Марков е категоричен, че "с дами на Борисов няма какво да си кажем. Те са феерични, Искра Фидосова, даже едни имаха нарицателни. Там си има лидер"!

И ако Бойко Борисов реши да се срещне с него, лидерът на "Величие" ще го изслуша – какво ще е правителството, срокове.

"Човек трябва да взима информирани решения. Това е отговорното решение. Ангажиментите идват от лидер към лидер, защото отговорността – политическата, е на лидера. Ако всички си спазваме реда, ще се оправи бързо Българската държава", препоръча Николай Марков.

Той е убеден, че България трябва да спре военната помощ за Украйна.

"Ние имаме 8000 щика и 45 000 чантаджии. Не става въпрос за Украйна, а за България", каза Марков.

Според него "ГЕРБ не е евроатлантическа, ДПС не е евроатлантическа партия:

"Не гледайте кой вее байряка! Кой реализира стратегическите проекти на Русия в България? Кой? Това са милиарди! И аз мога да вдигна евроатлантическия влаг. Червената линия е България да не бъде вкарана във война. Защото след война има само тишина, ковчези и забрадени хора. Тази линия не трябва да се прекрачва и това е замисълът на следващото правителство. Но когато се случи юли ще се сетите за моите думи.

"Сега искам да бъда чут аз!", заяви Марков и призна, че се изживява за нравствен стожер на обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от Общество
Въвеждането на еврото ще бъде доказателство за евроинтеграцията на България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Съжалявам да ви го сервирам студено, но след Герб, лъжците Възраждане, сектата Величие на мен ми стана ясно, че ПП и Радев са единствената алтернатива.
121
3
 
3
 
! Отговори
Мда преди 3 седмици
Пп чакат своя звезден миг да яхнат отново протестите при нов кабинет на герб , а такива ще има това е сигурно
120
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не харесвам Марков, но умрях от кеф, как навря в *** ъз отворената журналистутка Големинова от БНР. Направо я размаза. Само така трябва да се говори и общува с продажната журналистическа кал!
119
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като те изкараха от нафталина, може и с мухозол да те срещнат. Пълно кукууу е този.
118
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ясно е, че правителство няма да има. Буци се е наакал от страх, защото колкото и да изпълнява волята на прасето, все пак животецът е по-мил.
117
9
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Нормално е най малката партийка първо да се срещне с чистачките на ГЕРБ. Работата на чистачките е да измитат отпадъците.
116
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
споко Киро и Асен пак че седнат в скута на Баце и Пеефски, това им е последния шанс, щото ДСБ искат разваляне на коалицията с ПП-то
115
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако герб сьстави правителство ще има протести - на хората им дойде до гуша да ги грабятТова е сигурно и която партия ги организира ще спечели отново
114
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И двамата и Марков и Ивелинчо са елементарни до откат. Но най- елементарни са тия които са гласували за тях. Повръща ми се от такива овцеее които ми се водят сънародници.
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имам нужда от светена вода след всяка статия за този. И за плоското чело Ивелин меката реч.
112
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Една ккукувица от тоя "Исторически парк" вчера по една от телевизийте каза,че съвсем скоро повината свят щял да говори на руски - А -ХААААА-ХАААААА....всичките ли са толкова "умни" от таз партия.
111
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов разполага с 200 депутата в това число влиза и полковника. Така че правителство ще има. Разбира се ако не е решил че за него е по добре да няма.
110
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този вече обектива не го хваща и му слагат стари снимки като младеж. Хахахахахахаха Защо, бе? Да не го издирват от сайта Миротворец, че го криете с неузнаваеми снимки? То чак не е същия човек в момента.
109
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Полк Марков може ли да кажете коя щатска църква ви финансира? Имате ли нещо общо с русенските сектанти? Това вашето култ ли е, сатанизъм ли е, пирамида ли е или и трите заедно? Колко млади булки се полагат на инвеститор?
108
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Излагаш се Марков , вместо да искаш да се срешнеш с някоя храбра хигиенистка с метла , ти искаш да се срещаш със страхливеца Буци с праните *** , дето бега по Родопите кога бяха протестите .
107
2
 
2
 
! Отговори
Мда преди 3 седмици
Ако пп се извини за това , че стана *** на шиши и бойкоМоже да се направи клалиция срещу герб от другите партииЗа сьжаление не може да се заобиколи проксито им -дпсНо поне е някакьв напредьк в очите на омерзените бьлгари
106
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов може утре да ми предложи с чистачката в ГЕРБ да се срещна. Всъщност Борисов утре може да ти предложи и брак.........И да ти сцепи халката. Не казвай че не ти харесва!
105
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прав е Марков!
104
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А вие сте мозъчно промити сектанти. Ограбвате лековерните надрусани младежи и ги карате да се чифтосват безспир , за да ви родят 40 милиона народ. Това май сте го копирали от ЛСД църквите в Юта?
103
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
Между другото. Лъчо Мозъка Борисов пак ви го е инсталирал за народен представител и виден законотворец. С партийно-листовите избори дето ги практикувате могат да ви направят депутат и законодател магаре, кон, каруца, изкуствен интелект и няма и да разберете.