Николай Марков: България да спре военната си помощ за Украйна

От "Величие" са готови да участват в изслушване преди преговори за кабинет
Обновена: 15 юни 2024 20:46 | 15 юни 2024 20:15, Анисия Иванова
764
Николай Марков: България да спре военната си помощ за Украйна

Лява, дясна или центристка позиция ще заеме най-новата политическа партия в българския парламент - "Величие"? В единия вектор виждаме партии, които имат открито проруско говорене и проруски политики, които се заявяват ясно и открито. От другата страна, има група партии, които заявяват прозападни и евроатлантически позиции, които на нас не са ни ясни какво точно съдържат. Това коментира в студиото на БНТ председателят на партия "Величие" Николай Марков.

Критерий за евроатлантизъм няма въведен в българското законодателство, каза той и добави:

"Ние не искаме да защитаваме прозападни евроатлатици, докато не ни се изясни какво съдържа това. Искаме да знаем конкретно какво ще се случва в България, ако се направи правителство. Нещо много ясно, което всички български граждани искат да знаят. Искат да знаят това правителство с какво ще се занимава, колко време, какви срокове и какви ще бъдат резултатите от това правителство."

От "Величие" са готови да участват в изслушване преди същинските преговори за бъдещо управление:

"Има покана за изслушване, а не покана за преговори. Ние не знаем какво ще правят, за да преговаряме. Искаме да разберем каква е позицията на тези, които ще формират правителство по темата Украйна. Нашата позиция е, че това са два братски народа, които воюват в една глобална война и нас не ни устройва нито да умират украинци, нито руснаци. Нито смятаме, че българи трябва да отидат да умрат там също. Това е нашата позиция", подчерта Марков.

Той е категоричен, че България трябва да спре военната си помощ за Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
13 депутата звучи фатално. С 13 депутата бяха "Ние идеаме" и вече са "Ние си отиваме". Да не стане мяу на следващите избори и генерала да стане редник?
428
3
 
8
 
! Отговори
Бай Орков преди 3 месеца
До Георги до 390 Хахах, не се е родил още човека който ще посмее открито да предизвиква САЩ! Няма да се роди и в следващите поне 10 поколения! В Кремъл отлично знаят каква МОЩ може да им се изсипе на главата, при това от всички посоки на света
427
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо показвате снимка на Марков от преди 25г?
426
6
 
15
 
! Отговори
Georgi преди 3 месеца
Този ***, кога ще го изхвърлим от обществото. Пълен шмекер и съветски свинчуга, типичен антибългарин и шарлатанин
425
8
 
2
 
! Отговори
kk99 преди 3 месеца
Долара колко стана, мина ли 120 рубли?Цялата война ще я платят обикновените хора.
424
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 440 Не памперси, а усмирители този за повечето. Сега от фронта се връщат инвалидизираните затворници от оная партида, на която Путин даде амнистия. Откъдето минат на връщане, макар полу-сакати, трева не никне. Озверели, нахъсени, трепят, колят, изнасилват руско население по обратния път, щото няма кого. По стар навик. Психясали неуправляеми бандити, повечето са били с доживотни присъди.
423
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия ходи да моли Китай да му продава газ.))) Явно свърши рублите и доларите..А гладните африканци и азиатци в руската войска трябва да бъдат хранени. Поне това. Удугейците и якутите свършиха, чеченците и другите платени наемници вдигнаха мизата... Флот няма. Космонавтите емигрираха в посока НАСА. Генералите са в шах. Децата на олигарсите отдавна се изнесоха на Лазурния бряг и в Лондон. Кво прайм като свършат африканските войници? Копейки ли ще мобилизираме? Сакън! И те са хора, макар проруски)
422
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този да не е роден и откърмен от преzидента радев? Говори като него и гледа като него
421
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Единственото хубаво на това, че вероятно за пореден път няма да се сформира правителство е че няма да му гледаме още дълго умната физиономия на този патриот
420
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НАТО е единствената организация, заради която Путин не смее да си развява коня по целия свят. Един път стомна за вода, втори път стомна за вода... Неблагодарници! Американците ги спасяваха от глад. Къса памет. Заявиха, че няма да нападат Украйна. Излъгаха я преди това да се разоръжи... Къса памет. Всички шовинисти по света си приличат. Справка: Русия, Сърбия, понякога САЩ (но той само отвреме навреме). Колкото до Сев. Корея, там шовинисти са само Ким Чен Ун и родата му. Останалите нямат мнение
419
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много специалисти казват, че Русия трябва да бъде победена на бойното поле. Как ще стане, обаче не казват. Защо ли? А след това Китай ли ще трябва да бъде победен? Браво на НАТО и на нас, като пълноправен член, все още с руско въоръжение, тук там :)
418
8
 
10
 
! Отговори
До 439 преди 3 месеца
Памперси трябва да пращаме на руските инвалиди дето ги прибират от фронта на кайма
417
14
 
7
 
! Отговори
НИТО ЕДИН ПАМПЕРС преди 3 месеца
ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ
416
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, вече и на нас ни трябва военна помощ, защото парламента ни се препълни с руzки зомбита като тебе
415
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С очила, без очила, все същия тъпигьоз
414
4
 
6
 
! Отговори
Абе преди 3 месеца
Май наистина ще се окажат Радева чета тия, ще видим..!
413
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За Костадинов е сигурно чии интереси защитава. Ама за този се съмнявам да е платен от руснаците. За такова рядко глупаво същество ли ще си дават парите. Така се е родил. Вижте му погледа - нали казват, че очите са отражение на душата. Този гледа с празен поглед, като крава е, празноглав и бездушен
412
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин е започнал да се плаши от НАТА, щели от космоса да атакуват, какви вицове се разправят тук :) Благодаря!
411
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този нали се мисли за полковник някакъв. Нека го командироваме на фронта да събере военната помощ и да я докара. Ако даде фира по пътя, няма да ни липсва
410
2
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 месеца
Ако питате Николай Марков трябва да спрем помощта за Украйна а патроните и снарядите трябва да ги използваме в помощ на българското население - да поправят с тях изпочупените от градушката покриви, автомобили и зеленчукови градини... това е от много акъл.