Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
6
 
26
 
! Отговори
... преди 4 месеца
Аве Кире, не разбра ли ,че политиката не е за теб, ходи в Канада и повече не се връщай в България.
207
5
 
19
 
! Отговори
Резидент разединител преди 4 месеца
Надявам се ДБ да ви остави и да се видите тогава колко процента ще вземете резидентски Бо......ци. Каквото докопахте всичко опоскахте и нищо не направихте. По-зле сте и от ИТН. Смешници. Хора без морал(парапета) и без каквото и да е усещане за съпричастност към другите. Гледате само себе си. И като имате избиратели не сте там само за тях, а за всички. Заради вас възраждане и величие и още знайни и незнайни руски проксита се появиха на хоризонта и резидента на Русия има втори мандат.
206
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вместо да се засрами той се ежи като таралеж. Къде е този реванш, бе мошеник? Кой ще биеш пак? Можеш да си биеш само министрите и да заплашваш семействата им. Александър Йоловски още ходи с охрана, а и детето му е с охрана заради теб, бе побойник! Това да не ти е бащиния? Хората ясно ти казаха, че не ти вярват. Над 260000 човека се оттеглиха от сектата ти. Реванш се иска когато предишния път си паднал. Вече два пъти губите изборите. Вчера Караколев го биха твоите гардове в село Гела. Мошеник!
205
4
 
18
 
! Отговори
Киро ясното преди 4 месеца
Ясна, ясна, колко да е ясна тая опозиция?! За спасяването на редник Лорер и Тафров не бяхте ли ясни с номерата на листата? А каква стана тя?
204
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А една зглобчица да спретнете с тиквуня, та пак да се борите заедно с корупцията, хахахаха.
203
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Петков ще загази в кауша,ако Борисов тръгне да се реваншира!
202
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шмекерчето беше с "ясна позиция" и преди предишните избори. Тогава много нагло и натъртено обходи телевизиите и радиата, за да повтори сто пъти, че "нямало да се коалират с ГЕРБ и ДПС и щели да са единствения и най-силен техен противник", а после се сглобиха с тях - кой в скута на Дебелян Змеевски, кой с тиквата.
201
4
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 4 месеца
Какъв реванш бе Кире? На фалшивите подписи и лужливи документи? На кела и кученцето с пачките? На ъгъла на парапета? Така ли ще се борите с корупцията? Айде у лево. Нема балами.
200
3
 
8
 
! Отговори
. преди 4 месеца
и на кого и на какво по-точно ще си опозиция ?!?!?! Вие сте нагли лъжци и брутални крадци , вие не просто нагазихте , не просто затънахте , вие се удавихте в корупция , вие потопихте държавата в дългове , вие катастрофирахте енергетиката , вие повредихте конституцията , вие съсипахте всичко , до което се докоснахте.....вие сте ШАРЛАТАНИЯТА !!! И какво , сега заявяваш че ще пречиш да поправят нанесените от вас щети.....НЕГОДНИК !!
199
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе клакьорки що по времето на ББ частниците масово осигуряваха на 300 лв и никой не им правеше нищо ? Сега на 300 ли осигуряват ?
198
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро Кеша е като бръмбар кацнал на трънка и започнал да дрънка.Какъв реванш, бе аламколоууу, това да не ти е боксов мач?Боку ги пусна на ските като им даде цялата власт без да са спечелили изборите.Всички видяха колко са лакоми и алчни. Бяха се договорили за ротация след 9 месеца, но се изметнаха като чамови дъски и поискаха още 9 месеца да управляват без да са спечелили изборите.Няма такова нагло животно като ПеПе.Те са като конски мухи, но с жило.Къде са 9 милиарда, които изчезнаха за 9 дни?
197
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
няма ли оставка за тебе бе измамнико
196
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сърдит Кирчо празна му торбата.
195
7
 
13
 
! Отговори
преди година преди 4 месеца
Къде ли съм го чувал това........ааа, "няма да участваме в правителство с ГЕРБ".....хи хи хи
194
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Прасето се угоява с тикви до Коледа ще имаме угоен шо па р няма да е гладен народа приберете се назавет докато прасето се нахрании после ще повикате касапина
193
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Как може да има хора, които могат да вярват на такъв явен лъжец " Бабичките гласуват за него.
192
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НЯМА ПО - ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ ОТ ТОВА ДА СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ И ДА РЕВЕШ КАТО ЗАГУБИЛ. ТОВА Е ПАТЕНТ НА НАГЛАТА БАНКЯНСКА МУТРА. ЩЕ ГЛЕДАМ С ИНТЕРЕС КАК ГНИЛАТА ТИКВА ЩЕ СЕ ПЕЧЕ В СВИНСКИ ДЕПЕСАРСКИ СОС.
191
8
 
31
 
! Отговори
я преди 4 месеца
На Кирчо само за физиономия трябва да му дадат поне три години ефективна присъда. Мошеник лъжец. Как може да има хора, които могат да вярват на такъв явен лъжец.
190
8
 
8
 
! Отговори
до 193 преди 4 месеца
Те ако искаха ИТН отдавна да бяха направили коалиция с Герб и ДПС. Но единствените будали-камикадзета са ПП-ДБ. Сега Кирчко ще получи изведнъж прозрение и пак ще клекне пред шиши. Все пак, като му заповядат краварите.
189
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами това значи, че единствения изход пред Герб-Дпс е евентуална коалиция със Слави или Величие ... други кандидати няма. Айде успех им желаем.