Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ППДС вече ги няма.
47
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Направиха ли психиатричен тест на Киро или вече няма смисъл?
46
6
 
4
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 месеца
преди 48 секунди 0 0До 36. Турчино, в прерогативите на всеки Първи министър е да може да се справи с доказано като международен престъпник лице. ПЕТКОВ УПРАВЛЯВАШЕ БЪЛГАРИЯ И ТОЗИ ФАКТ АНУЛИРА БЪРТВЕЖИТЕ,КОИТО СИ НАПИСАЛ!!! Петков имаше власт да се позове на ТВЪРДЕНИЯТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО РАЗКРИ ПРЕД СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА Б.Б.ЦРУ и Щатските юристи щяха да вкарат веднъж завинаги Борисов в затвор. И нямаше да излезне от затвора,защото извърши погром над нас.
45
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Късно е,г-н ПростоКиро
44
5
 
20
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Киро наистина е много ***, че то реванша беше на 9 юни, ама откъде у Киро мозък да разбере.Аут сте Киро, ти и всички *** край теб
43
5
 
14
 
! Отговори
Мало- преди 4 месеца
умник
42
4
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
С вдигането на пенсиите и заплатите с 50% народа обедня, защото инфлацията с вдигане на основните купувани стоки изяде увеличението, че и продължи яденето. С тъ-па финансова политика няма просперитет
41
9
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 месеца
До 36. Турчино, в прерогативите на всеки Първи министър е да може да се справи с доказано като международен престъпник лице. ПЕТКОВ УПРАВЛЯВАШЕ БЪЛГАРИЯ И РОЗИ ФАЛТ АНУЛИРА БЪРТВЕЖИЪЕ,КОИТО СИ НАПИСАЛ!!! Петков имаше власт да се позове на ТВЪРДЕНИЯТА НА АМЕРИКАНСКОТО ОРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО РАЗКРИ ПРЕД СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ОРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА Б.Б.ЦРУ и Щатските юристи щяха да вкарат веднъж завинаги Борисов в затвор. И нямаше да излезне от затвора,защото извърши погром над Българите!
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Парапети никой не се интересува какво е във празната ти глава
39
3
 
10
 
! Отговори
Прост и глупав преди 4 месеца
Иде ми,дойде ми-Мотаене,бъркотия,напред-назад.
38
4
 
25
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 месеца
Кире никой не ти вярва вече ***
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копейки, ама вие обещахте че ПП/ДБ янмало да влязат в парламента, а те са трета политическа сила с 15%, що така?
36
3
 
17
 
! Отговори
Факти преди 4 месеца
След като го изпра, омекоти, подсуши и издуха, сега Борисов пак може да излиза и да говори. Заслугите са на "демократичната общност" и фалшива опозиция, изградена от децата на тъмно червени фамилии.
35
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кирето, в рамките на две години. се дискредитира окончателно , колкото по-малко се появява в публичното пространсто и колкото по-бързо излезне от политиката, толкова по- големи са шансовете на ПП да остане на политическата сцена, макар и със затихващи функции.
34
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеевски премиер
33
1
 
11
 
! Отговори
Хар Върд преди 4 месеца
А тати знай карати
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
лъжльо..
31
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АзъКанъАзъ7112136860 Стига с тия невежи брътвежи. Петков с няколко десетки депутата ще ви отърве от Борисов. С цялата правораздавателна машина на всички нива завладяна от ДПС и ГЕРБ, Петков ще ви раздава правосъдие. Той да не е Путин, бе глупчо. Або защо не си..........
30
15
 
5
 
! Отговори
Петков е много лош! преди 4 месеца
Поставя такива условия на дс-агент Буда, че ще го разобличи позорно пред всичките му политически мал.ограмотни избиратели и ще го направи за резил. А това е така, защото Кирчо е прочел повече от една книга. Няма шега, образован човек...
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
КирчУ ЛЪЖЕЦА Дами и Господа...