Борисов ядосан: Улесняват ме, няма да има въпроси за сглобки

Прогнозира, че ще се сменят 5-6 служебни правителства
Обновена: 25 апр 2024 10:17 | 25 апр 2024 10:09, Александър Попов
124
Борисов ядосан: Улесняват ме, няма да има въпроси за сглобки
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ са лицемери, новата им коалиция е с „Възраждане“ и БСП. Те ме улесняват много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне 5-6 служебни правителства ще се изредят още. Днес ще запозная всички евроатлантически партньори, за да стане ясно защо ползваме само руски газ, само руски петрол", заяви Бойко Борисов в парламента.

Борисов изчете мотивите на ПП-ДБ, наричайки ги лицемери, с които се иска оставката на председателя на Народното събрание Росен Желязков.

„Срам за колегите от ДБ. Още по-голям срам, че на комисия вчера те не подкрепиха пенсиите на репресираните, на избитите по лагерите“, каза Борисов продължи: Проект на решение за доставяне на допълнителна военнотехническа помощ за Украйна, закона за домашното насилие – са сред точките, които фигурират в мотивите на ПП-ДБ.

Росен Желязков е виновен, че е вкарал тези точки, за да могат да бъдат разгледани по-бързо, подчерта Борисов.

 

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Бойко Борисов
Още от Политика
Бивш енергиен министър: "Булгаргаз" е политическа маша
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За фалшиви опозиционни партии които не образуват общ блок срещу фашизоидите и нямат план за вкарването им в затвора за кражби на бюджета няма да гласуваме.
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако европейските пудели минат червените линии на Путин той ще използва тактическо ядрено оръжие в европа. 30 минути подготовка и 10 минути полет. То поразява не точки и обекти, а площи и милиони. Сащ са предупредили европа, че при ядрена война няма да се намесват и да я спасяват. В същото време Русия и сащ имат стратегическо ядрено оръжие, което те очевидно нямат намерение да използват един срещу друг. Почва ли да ви се просветлява.
104
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колко бой още трябва да изяде тоя калпав народ, за да разбере, че не трябва да гласува за тоя мазен дърт бабаитин и шайката му слуги. Борисов и сие са доказаното зло за България и то във времето от 2009. Не 7 или 9 месеца, а цели 15 години на овладяване на държавата на всички нива: общини, комисии, съд, прокуратура, регулатори, МВР, МОН - навсякъде. А после, ама Киро и Асен били виновни. Абе какво ви има бе хора?
103
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"на луд човек да обясняваш, че е луд, е causa perduta ПРЕСтитутките и КОХОРТАТА виеха от радост: няма да купуваме газ от Русия, а през следващите 15 г. ще купуваме руски газ (със значителна надценка) от Турция. турците (които също са в НАТО) са достатъчно умни да не играят на американска синергия в разрез с националните си интереси. а на ШАЙКАТА не й пука за вече изчезващия български народ"
102
1
 
10
 
! Отговори
Анти-мафия преди 1 седмица
Още малко и ще стане Бойко Магнитски, а после заедно с бай Ставри да си гледат старините.
101
1
 
15
 
! Отговори
Неразбиращ преди 1 седмица
Мутро врътлива, като магистрална проститу тка си.
100
1
 
15
 
! Отговори
Дон Балон преди 1 седмица
много е противен
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя пък *** какво толкова се е запенявил/
98
2
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 1 седмица
...че на кого ще са тия служебни правителства, ако не на ГЕРБ! Главчев дълго ще управлява България, докато и последният Българин не проумее, че тия ментета нямат място в политиката! Покрай тях, даже и Копейките полудяха и се взеха насериэзно!
97
2
 
18
 
! Отговори
до 99 преди 1 седмица
Всеки има право на глас.Моят глас струва колкото твоя и на всички останали.Затова казвам БАСТА на ГЕРБ.Без Тиквуня и толкоз!!!
96
1
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 1 седмица
По-добре служебни правителства отколкото правителства с ГЕРБ и ДПС.Аре чао кратун!
95
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
96 Че кой си ти, да казваш, кое време е крайно и кое, не? Народът ще си каже своята дума, за сега ГЕРБ водят с 10%, а са много повече.
94
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
97 Кюлчетата и пачките са нескопосана постановка на черепа Божков, който плати радевия преврат и приятелите му от ДС. Толкова време имаха цялата власт и не успяха да докажат обвиненията срещу Борисов, защото са лъжа. Виж, пачките, пудела и трафика, са реални неща, които виждаме с очите си. Никога мафията ПП ДБ!
93
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Крайно време е Лойко да слезе от политическата сцена завинаги !!
92
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов ако направи правителство с Пеевски ИТН БСП или Копейките със сигурност ще взривят държавата бунтовете са неизбежни
91
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ерата на Борисов приключи от нас зависи дали ще има ерата на Пеевски май ще стане още по брутално
90
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лъжец номер 1
89
2
 
11
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 седмица
До Vs: С кои ГЕРБ ще направят правителство? Писал съм го преди две-три седмици и вече някои политолози започнаха да го броят като възможен вариант. Най-вероятно ще има правителство ГЕРБ-ДПС-ИТН. Могат да съберат мнозинство. Засега Слави, Тошко и дружинката им казват,че няма да се съгласят. След първите избори (на 9-ти юни) сигурно няма да се съгласят, но след вторите (наесен) най-вероятно ще кандисат. Когато видят че не качват процентите да получат нещо. Ще се съгласят в името на "стабилността".
88
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПП,ДБ не са алтернатива на никого. Присвоиха си платформите на БСП, ГЕРБ и ДПС. Дори и това не им помогна да съставят успешно правителство. Три пъти се провалят.Отправят само хули и обвинения към политическите си опоненти. Все някой друг им е виновен за собствение им провали.
87
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДПС и ГЕРБ никога не са отричали че са в едно мнозинство, когато трябва да се гласуват закони в интерес на държавата.