Докато се проведе разследването, Живко Коцев трябвало да се оттегли от поста

Рая Назарян: Калин Стоянов е предложение на ПП-ДБ
30
Докато се проведе разследването, Живко Коцев трябвало да се оттегли от поста
Снимка: МВР

„Изтекоха много снимки, има твърдения, че има запис и че в разследването са използвани специални разузнавателни средства, които се разрешават от съда. На този запис се вижда как на г-н Коцев се подарява някакъв скъп часовник. Той има снимки и е свързан с тези лица, които вече имат повдигнати обвинения. Как да имаме доверие на такъв човек? Докато се проведе разследването и стане ясна истината, е редно той да се оттегли от поста, защото за него има твърде много информация, свързана с тази организирана престъпна група.“
Това заяви Рая Назарян от ГЕРБ-СДС пред bTV.

По думите ѝ ПП-ДБ следват плана си да правят избори с „наше МВР и наши служби“.

„Този човек първо беше изчезнал, в неговия дом и на работното му място са извършвани обиски, бил е разпитван. Т.е. той първо изчезва и го няма, Денков казва, че ще го търси с писмо в ДАНС и изведнъж той се появява на брифинг в Министерския съвет и се правят нелогични твърдения и внушения, че нещо му се е случило и че ще си оттегля оставката“, допълни Назарян.

Според Рая Назарян прокуратурата трябва сама да прецени дали да се самосезира във връзка с твърденията за натиск върху главния секретар на МВР Живко Коцев.

„Когато г-н Кирил Петков заплашва двама министри – г-н Калин Стоянов и друг министър на електронното управление, тогава няма натиск. А когато излезе главният секретар, нали разбирате, че това е професионалното ръководство на МВР. Той много добре знае процедурите, с които да се защитават правата и интересите на гражданите, а не да използва трибуната на Министерския съвет, за да отправя половинчати обвинения. Той не изтъкна мотиви“, каза тя.

По думите ѝ Калин Стоянов е бил предложение на ПП-ДБ.

„Г-н Петков лично го е поканил и му е провел дори интервю, за да бъде одобрен и назначен. Г-н Стоянов заяви, че г-н Петков му се е обадил и са се срещнали. Мария Габриел не участва в тези действия. Излиза така, че всеки, който не изпълнява техните нареждания вече става нехаресван и трябва да бъде сменен с такъв, който явно да слуша“, коментира Рая Назарян.

Според Назарян най-голямото зло за България е, че се води дефанзивна и очерняща политика и не се търсят мостове, а самостоятелно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Рая Назарян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Та кой предложи Калин Стоянов за министър ? А бе да не би да е Бойко и ПП да са се съгласили ! Смяяяяях.
23
3
 
0
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
Смях имало снимки,а те се оказаха публични уж били тайна.Смешни доказателства.Докога тия от ГРОБ ще разиграват хората.
22
1
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
До Анонимен Мероприятия, като протестите срещу ръководството на БФС се водят под оперативното ръководство на главния секретар на МВР! Той, точно в този момент си стои по пантофи в къщи! Жива постановка, протестите са предизвикани умишлено с цел да се дискредитира министъра на вътрешните работи, който вече са установили, че не е послушен, а държи да си свърши работа съобразно длъжността си!
21
0
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 месец
ВИДЯХА СЕ ВЕЧЕ , КОИ СА "КРАСИВИТЕ ЛИЦА НА КОРУПЦИЯТА " ---В МИТНИЦИТЕ И МВР...ХА,ХА,ХАААА.....КОКОРЧО , ВЕЧЕ МОЖЕ ДА Е СПОКОЕН!!!!
20
0
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 месец
ЖИВКО КОЦЕВ Е ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК НА ЗАКОНА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ И КОРУПЦИОННИ СХЕМИ!
19
4
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Въпросната адвокатка "новото красиво лице" на политико- икономическата групировка - прекрасно знае ,че в България не се защитават правата на гражданите именно от правораздавателните и правоохранителните органи ,защото голяма част от служителите на същите са се превърнали в престъпен придатък на мафиотски структури ,чиито лични престъпни интереси защитават .Срещу абсолютно всеки ,те могат да измислят - ВСИЧКО , за да вкарат някого в затвора или лудницата,според целите на "адската машина" !
18
1
 
6
 
! Отговори
Сенеката преди 1 месец
Въпроса е как така се назначава човек за баш полицай който се страхува да го страхуват?!Оставам с впечатлението че всички са със заешки сърца...и тиквата се страхуваше и Шиши и въобще страх ги тресе "мъжкарите" в БГ...иначе когато са в силна позиция не се удържат...
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе Райче,а какво прави Ангелакова на тези снимки?А докато разследваха твоя любим началник,той оттегли ли се от поста?
16
6
 
8
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 1 месец
Тая кака Нарязан яко ги ПОРЯЗА шарлатанчетата...ЕВАЛА !!!!
15
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
всички замесени да не чакат годо а да подават незабавно оставки те са вечекомпрометирани какво доверие ще имат за в бъдеще където и да работят затоваразгледаите списъците с кандидат депутатите на всички икон групировки и щомне виждате промени ги отсвирваме до следващите избори иначе българия ще сиостане едно долнопромно място за живот
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шефката на митниците, главният секретар на среща с отдавна известни бракониери с цигари баща и син- как да го наречем това?!
13
0
 
12
 
! Отговори
Стилиян преди 1 месец
Тези събития в последните дни , да не кажа и в последните 35 год ако се бяха случили в една нормална държава всички щяха да са не съдени а разстреляни публично. Няма такова племе като нас. Срам ме е че съм българин
12
2
 
16
 
! Отговори
гражданин преди 1 месец
Не да се "оттегли", а да бъде уволнен. Лице, за което има подозрения, че се занимава с незаконна дейност, няма място в структурите на МВР, камо ли на висок и отговорен пост!
11
15
 
8
 
! Отговори
колега преди 1 месец
Колега Назарян,не говорете неподгонвена.Да,хубава жена сте.И само с това ме впечатлявате.Като бивш кадър на МВР искам да ви поясня,че станалото с митничарското дело,е подготвен опит на оперативна служба,заедно с определи длъжности на прокуратурата,да повлияят на политическия живот в държавата.Онези,които са наясно с понятието"агентурно-оперативна работа",отлично разбират,че т.нар."реализация" става по избор на ОР.А,от правен аспект,обвиненията са по чл.331 и 234 НК.Ако няма 321 НК-делото е в РП.
10
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това с Коцев е инсценировка, шантаж и компромат, а това че той е станал жертва е негова вина след 30 години оперативн в МВР, но ДАНС се занимават само с това да компрометират всеки който посяга на мафията ГЕРБ-ДПС.
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рая,която води към ада.Не си ли много зелена,за да правиш изказване, което е далеч от умствените ти възможности? Бъди по умерена,не се изхвърляй,все едно,че говориш от последна инстанция.
8
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Избори трябва да се правят само с министър на ГЕРБ-ДПС, какви са тези глезотии! А От както този псевдоминистър на МВР би хората на площада и каза че бил на кино ПП ДБ му искат постоянно оставката но ГЕРБ-ДПС отказват, отказват и за шефа на ДАНС, та на кой са тези хора сами си правете извода! Вижте бившите министри на МВР къде са сега,като шофьора на Метьо Илиянски например? Депутати са от ГЕРБ и стоят от дясно на мафиота от Банкя. Изводите са за вас
7
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко им разказа играта на тия балъци от ППДБ. Срина ги със земята.
6
10
 
19
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 месец
Хора , вие не виждате ли Престъплението на Главния Секретар на МВР ???Та Той е за Затвора , какъв Натиск , каква Поддръжка от Денков ???Все едно да има Убиец хванат на Местопрестъплението и Премиера да казва че Няма Убиец ???Защо Медиите не Анализират и не Прецизират ???
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако всички длъжностни лица, срещу които има съмнения, трябва да се оттеглят, докато трае разследването, институциите ще имат ли ръководство и експертен персонал? Май ще се обезглавят. Горко му на обикновения българин!